İnşallah ya rabbim her isteyene versin. Ne zormus ya hamile kalmak :) şunu anlayamıyorum eskiden insanlar ne yumurtlama ne bisey. Bunların hiçbirini bilmiyorlarmis ama nasıl da hemen hamile kaliyorlarmis. Çok ilginç gerçekten.Tabikide cnm spermler yasayabiliyor icerde insallah yumuslarini delip gecmstr
zaten biz cok takib edip tkyrz ve piskolojik olarakda etkiliyruz eskiler hep is guc ugrasylarmis kafalari bebekte degilmisİnşallah ya rabbim her isteyene versin. Ne zormus ya hamile kalmak :) şunu anlayamıyorum eskiden insanlar ne yumurtlama ne bisey. Bunların hiçbirini bilmiyorlarmis ama nasıl da hemen hamile kaliyorlarmis. Çok ilginç gerçekten.
dün yapmadın mı test bugün yine yap 2. çizgi silikse bugünde ilişki olsun.. önemli olan 2. çizginin koyulaştıktan sonra silikleştiği günlerKızlar yumurtlama testini aldım 29 eylülde ikinci çizgi biraz kirmiziydi. Yumurtlama günü hesabimda da 29 eyluldu. Ama eşim o gün yoktu evde. Ama bir gün önce biz ilişkiye girmiştik. Bi de dün girdik. Sizce denk getirmiş miyiz
ayni seyleri bende dusundum canim...İnşallah ya rabbim her isteyene versin. Ne zormus ya hamile kalmak :) şunu anlayamıyorum eskiden insanlar ne yumurtlama ne bisey. Bunların hiçbirini bilmiyorlarmis ama nasıl da hemen hamile kaliyorlarmis. Çok ilginç gerçekten.
Bunu bilmiyordum. Dün ilişkiye girdim. O zaman bu bi kaç günü değerlendirelim. Siliklesmeye başlamıştı dünden beri.dün yapmadın mı test bugün yine yap 2. çizgi silikse bugünde ilişki olsun.. önemli olan 2. çizginin koyulaştıktan sonra silikleştiği günler
Benim annem bile korunmadığı zaman hemen hamile kalabiliyor. 35 yaşında hemen hamile kalmıştı. Ama aldırmak zorundaydı. Çünkü rontgene falan girmişti o ay bilmiyordu hamile olduğunu.ayni seyleri bende dusundum canim...
tamam canım mutlaka değerlendirin silikleşmeye başlaması yumurtanın çatladığını gösterir 2. çizginin koyu olmasıda yumurtanın çatlama olgunluğuna geldiğini gösterir...aklında olsun bizim için önemli olanda yumurtanın çatlaması ve spermlerin yumurtayı döllemesiBunu bilmiyordum. Dün ilişkiye girdim. O zaman bu bi kaç günü değerlendirelim. Siliklesmeye başlamıştı dünden beri.
eskiden bu kadar yapay gıda hormon yoktu ki yediğimiz her şey zehirİnşallah ya rabbim her isteyene versin. Ne zormus ya hamile kalmak :) şunu anlayamıyorum eskiden insanlar ne yumurtlama ne bisey. Bunların hiçbirini bilmiyorlarmis ama nasıl da hemen hamile kaliyorlarmis. Çok ilginç gerçekten.
Hatta onlar istemiyormus bile hemen :) olunca iş güç kalacak diye :) anneme yumurtlama testi ald diyorum o da ne diyor kızım sen surekli biseyler çıkarıyorsun başımıza diyor :)zaten biz cok takib edip tkyrz ve piskolojik olarakda etkiliyruz eskiler hep is guc ugrasylarmis kafalari bebekte degilmis
İnşallah ya. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasin. Ben adetim bitince banyo yaptım hemen akşamına ve ertesi güne de ilişki yaşadık eşimle. Bu ay eşim bi de grip oldu kiyamam ya o halinle hiç boş durmadı :)tamam canım mutlaka değerlendirin silikleşmeye başlaması yumurtanın çatladığını gösterir 2. çizginin koyu olmasıda yumurtanın çatlama olgunluğuna geldiğini gösterir...aklında olsun bizim için önemli olanda yumurtanın çatlaması ve spermlerin yumurtayı döllemesiinşallah bu ay yüzümüz güler ben 3 gün üst üste değerlendirdim bakalım nasip artık Allah ol derse olacak
Uzulme cnm sitresten erken gelmis olabilir mi hic boyle erken oluyormydnKizlar ben dunden itibaren kirmizilari gormeye basladim ve daha bat dokuz ekim cok erken bu nasil birsey anlamadim cok kotuyum
bende öyle canım posette saklıyorm negatiflerimide bir 10dan fazla var yani ki günüm gecip yaptiklarim falan 10aylik evliym ilk aydan beri denedik hic korunmadik ilk bu adetimde relaxim olsam bile üzülmem en guzeli test yapasim gelmiyor negatif görücem diyerek varsa zaten belli olacak diyorum keskr önceki aylarda kendimi yipratmasaydim diyecanim artik nefret ettim bu testlerden.
Bukadar erken olmamisti cok stresli oldugum donemlerde uc dortgun olabiliyordu ama 9 gun once hic olmadi bilmiyrm yaUzulme cnm sitresten erken gelmis olabilir mi hic boyle erken oluyormydn
aynı durum şuan bende de var canım üzülme hayırlısı olsun stres mevsim deüişikliklerinden olabiliyorBukadar erken olmamisti cok stresli oldugum donemlerde uc dortgun olabiliyordu ama 9 gun once hic olmadi bilmiyrm ya
Yogunlugu ve rengi normalmiİnanki canım bende anlamadım acemi gibi hissediyorum belki benimle aynı durumu yaşayan vardır içim rahatlar dedim inan ilk inde böyle bişey yaşamamıştım çünkü adetime göre farklı hayırlısı olsun cevabın içinde çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?