2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tabikide cnm spermler yasayabiliyor icerde insallah yumuslarini delip gecmstr
İnşallah ya rabbim her isteyene versin. Ne zormus ya hamile kalmak :) şunu anlayamıyorum eskiden insanlar ne yumurtlama ne bisey. Bunların hiçbirini bilmiyorlarmis ama nasıl da hemen hamile kaliyorlarmis. Çok ilginç gerçekten.

zaten biz cok takib edip tkyrz ve piskolojik olarakda etkiliyruz eskiler hep is guc ugrasylarmis kafalari bebekte degilmis

dün yapmadın mı test bugün yine yap 2. çizgi silikse bugünde ilişki olsun.. önemli olan 2. çizginin koyulaştıktan sonra silikleştiği günler

Kızlar Merhaba nasılsınız görüşmeyeli.
Güzel haberler varmı

Kızlar bana bi kadın doğum doktoru arkadaşım adet başlangıcından 10uncu günden itibaren 10 gün boyunca gün aşırı ilişkiye girilmesi gerekir demişti
Bir arkadaşım da adeti bittikten diğeri başlayana kadar 1 ay boyunca gün aşırı ilişkiye girdim demişti ilk ay hamile kaldı hem de polikistik över sendromu vardı ve bu ovulasyon testlerini ben de uyguladım ama çok sıvı alımı yapılan saat falan bence çok işin içine farklı şeyler karışıp sonucu etkileyebilir ben bu ay doktor arkadaşın dediği gibi yaptım bata 2 gün var bu ay umutluyum ama bakalım

Bunu bilmiyordum. Dün ilişkiye girdim. O zaman bu bi kaç günü değerlendirelim. Siliklesmeye başlamıştı dünden beri.
tamam canım mutlaka değerlendirin silikleşmeye başlaması yumurtanın çatladığını gösterir 2. çizginin koyu olmasıda yumurtanın çatlama olgunluğuna geldiğini gösterir...aklında olsun bizim için önemli olanda yumurtanın çatlaması ve spermlerin yumurtayı döllemesi inşallah bu ay yüzümüz güler ben 3 gün üst üste değerlendirdim bakalım nasip artık Allah ol derse olacak

eskiden bu kadar yapay gıda hormon yoktu ki yediğimiz her şey zehir doktor bile bilmezlermiş ozamandakiler biz doktordan dışarı çıkamıyoruz

Kizlar ben dunden itibaren kirmizilari gormeye basladim ve daha bat dokuz ekim cok erken bu nasil birsey anlamadim cok kotuyum

İnşallah ya. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasin. Ben adetim bitince banyo yaptım hemen akşamına ve ertesi güne de ilişki yaşadık eşimle. Bu ay eşim bi de grip oldu kiyamam ya o halinle hiç boş durmadı :)

Kizlar birsey sorabilirmiym bu krem gibi akinti varya o yumurtlamadan once olmuyomuydu ya

İnanki canım bende anlamadım acemi gibi hissediyorum belki benimle aynı durumu yaşayan vardır içim rahatlar dedim inan ilk inde böyle bişey yaşamamıştım çünkü adetime göre farklı hayırlısı olsun cevabın içinde çok saol

canim artik nefret ettim bu testlerden.
bende öyle canım posette saklıyorm negatiflerimide bir 10dan fazla var yani ki günüm gecip yaptiklarim falan 10aylik evliym ilk aydan beri denedik hic korunmadik ilk bu adetimde relaxim olsam bile üzülmem en guzeli test yapasim gelmiyor negatif görücem diyerek varsa zaten belli olacak diyorum keskr önceki aylarda kendimi yipratmasaydim diye

Yogunlugu ve rengi normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…