2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

10 aylık mı evlisin. Ben 3. Aya giriyorum. Ben de tedirgin oluyorum dağa yeni olmama rağmen ama hiç gebelik testi almadim şimdiye kadar. Hep adetimi bekledim. Bu ay yumurtlama testi aldım onu uyguluyorum

aynı durum şuan bende de var canım üzülme hayırlısı olsun stres mevsim deüişikliklerinden olabiliyor
Bilmiyrm ilk gun peceteye silince cok az geldi ikinci gunde ayni sekilde ama dun normal kanamaya dondu bugunde ayni yerlesme kanamasidir die dusundum basta ama yok yani aklim almiyor artik

Bilmiyrm ilk gun peceteye silince cok az geldi ikinci gunde ayni sekilde ama dun normal kanamaya dondu bugunde ayni yerlesme kanamasidir die dusundum basta ama yok yani aklim almiyor artik
canım aynısı bend e burdaki arkadaşlara soruyoum yoğun değil ve çok açık batı 8_9gibi olmam gerekiyodu bide seninkinin renginde değişiklik varmı peki benim hüsranla biten hamileliğiöde üstüne görmüşüm bide 4 gün sürmüştü anlamamıştım hamile kaldığımı şuan da aynısını yaşıyorum acaba diyorum yinede ümitlenmek istemiyorum ben yumurta takibi yapmıyorum iş gibi geliyor daha yıpratıyor ister istemez inş.yerleşme kanamasıdır hayırlı haberler alırız rbbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.canım

Canim benim suan normal edetim gibi yogunlugu ama bugun her ihtimale karsi test yaptim negatifti dusuk olmasindan korkuyrm oda nasil oluyor hic bilmiyrm icimde hamile olabilecegim gibi bi his vardi ama suan deilim sanirim belki seninki yerlesmedir senin yogun deil sanirim kanamam

10 aylık mı evlisin. Ben 3. Aya giriyorum. Ben de tedirgin oluyorum dağa yeni olmama rağmen ama hiç gebelik testi almadim şimdiye kadar. Hep adetimi bekledim. Bu ay yumurtlama testi aldım onu uyguluyorum

Naptın be güzelim.. daha 2-3 ayda bu kadar stres yaparak kendini yıpratma
Bende 1 yıldır bekliyorum ama 5-10 senedir bekleyenler de var....
Biz halimize şükretmeliyiz
sen çok başındasın dertlenmene gerek yok sabredicez artık bu da Rabbimizin imtihanı....

canlarım kafanızı dagıtacak bişeyler yapın mutlaka.çünkü stresin çok büyük etkisi var.öle takma kafana demekle olmuyo kendimden biliyorum.7 yıl nasıl geçti.

Çok haklisin ama bizim bebis isteme nedenlerimiz kendimizle sınırlı değil ki. En başta aileler soruyor bebek var mı diye bi de eşim 32 yaşında. O da baba olmayı çok istiyor. Yaş ilerledikçe daha zor oluyor bazı şeyler . ben de 28 yaşındayım. Bunun için biraz aşırı istiyoruz sanki

aile konusunda çok haklısın...balıkesirdeydik eşimle kalktık başka bi yere taşındık.başka sebeplerde vardı ama bu sorularda büyük etkendi.tlfda soruyolardı müsait değiliz diyip güzelce kapatıyoduk :) öle yani.uzak olmak lazım sorulardan.

zaten kendi derdimiz yetiyo dimi.nolur anlasalar.sanki olsa sölemicez saklıycaz

Can'ım normal adet gününden önceki akıntılar yani açık kırmızı pembemsi akıntılar hamilelik belirtisi olabiliyor.eger akıntın koyuya dönmezse adet tarihin yaklaştığında test yapabilirsin.bende kürtaj oldum ama ama ben korundum ve adet tarihlerimde bi değişiklik veya seninkisi gibi bi belirti ömrümde hiç yaşamadım. Sabredip test yap bence inşalllah tekrardan hamişsindir

canlarım kafanızı dagıtacak bişeyler yapın mutlaka.çünkü stresin çok büyük etkisi var.öle takma kafana demekle olmuyo kendimden biliyorum.7 yıl nasıl geçti.
Zaman çok çabuk geçiyor ve insanlar sizin ne dusundugunuzu umursamıyor. Yaşım 22 değil 23 değil . seneye 30 olacak. Engelli çocuklara öğretmenlik yaptığım için bazen dusunuyorum. Çünkü yaş çok onemli hem anne hem baba adayı için

zaten kendi derdimiz yetiyo dimi.nolur anlasalar.sanki olsa sölemicez saklıycaz
Tabiki . bebisin olması farklı , sağlıklı olması farklı. Hamile kalmak bebek beklemek çok zor. Hele ki bebek olmuyorsa daha da toplumda özellikle eşinin ailesi tarafından çok lafa maruz kalıyorsunuz.

hayır ya afedersin çok açık pembe rengi ve wc ye gittiğşmde oturduğumda geliyor oğun değil normalde çok koyu gelirdi ve yoğun olurdu bende anlam veremedim canım ya
Bnm doktrum benm adetim 1 hafta erken gelince eger az ve pihtili degilse gebelik yapalm dmsti gecen aydan kalan kandr dmisti yani ustune gorme deniln ama bnmki pihtiliydi yani kucuk kucuk kan pihtilari vardi doktor su gibi ve az olur demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…