10 aylık mı evlisin. Ben 3. Aya giriyorum. Ben de tedirgin oluyorum dağa yeni olmama rağmen ama hiç gebelik testi almadim şimdiye kadar. Hep adetimi bekledim. Bu ay yumurtlama testi aldım onu uyguluyorumbende öyle canım posette saklıyorm negatiflerimide bir 10dan fazla var yani ki günüm gecip yaptiklarim falan 10aylik evliym ilk aydan beri denedik hic korunmadik ilk bu adetimde relaxim olsam bile üzülmem en guzeli test yapasim gelmiyor negatif görücem diyerek varsa zaten belli olacak diyorum keskr önceki aylarda kendimi yipratmasaydim diye
hayır ya afedersin çok açık pembe rengi ve wc ye gittiğşmde oturduğumda geliyor oğun değil normalde çok koyu gelirdi ve yoğun olurdu bende anlam veremedim canım yaYogunlugu ve rengi normalmi
Bilmiyrm ilk gun peceteye silince cok az geldi ikinci gunde ayni sekilde ama dun normal kanamaya dondu bugunde ayni yerlesme kanamasidir die dusundum basta ama yok yani aklim almiyor artikaynı durum şuan bende de var canım üzülme hayırlısı olsun stres mevsim deüişikliklerinden olabiliyor
evet canım 7 yıl. ilk olucak inşallah.çok mutlucukum :)7 yil miiii
Ilk cocuk mu olacak.
Rabbim evladini bagislasin sana. Cooook sevindim valla.
canım aynısı bend e burdaki arkadaşlara soruyoum yoğun değil ve çok açık batı 8_9gibi olmam gerekiyodu bide seninkinin renginde değişiklik varmı peki benim hüsranla biten hamileliğiöde üstüne görmüşüm bide 4 gün sürmüştü anlamamıştım hamile kaldığımı şuan da aynısını yaşıyorum acaba diyorum yinede ümitlenmek istemiyorum ben yumurta takibi yapmıyorum iş gibi geliyor daha yıpratıyor ister istemez inş.yerleşme kanamasıdır hayırlı haberler alırız rbbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.canımBilmiyrm ilk gun peceteye silince cok az geldi ikinci gunde ayni sekilde ama dun normal kanamaya dondu bugunde ayni yerlesme kanamasidir die dusundum basta ama yok yani aklim almiyor artik
Canim benim suan normal edetim gibi yogunlugu ama bugun her ihtimale karsi test yaptim negatifti dusuk olmasindan korkuyrm oda nasil oluyor hic bilmiyrm icimde hamile olabilecegim gibi bi his vardi ama suan deilim sanirim belki seninki yerlesmedir senin yogun deil sanirim kanamamcanım aynısı bend e burdaki arkadaşlara soruyoum yoğun değil ve çok açık batı 8_9gibi olmam gerekiyodu bide seninkinin renginde değişiklik varmı peki benim hüsranla biten hamileliğiöde üstüne görmüşüm bide 4 gün sürmüştü anlamamıştım hamile kaldığımı şuan da aynısını yaşıyorum acaba diyorum yinede ümitlenmek istemiyorum ben yumurta takibi yapmıyorum iş gibi geliyor daha yıpratıyor ister istemez inş.yerleşme kanamasıdır hayırlı haberler alırız rbbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.canım
10 aylık mı evlisin. Ben 3. Aya giriyorum. Ben de tedirgin oluyorum dağa yeni olmama rağmen ama hiç gebelik testi almadim şimdiye kadar. Hep adetimi bekledim. Bu ay yumurtlama testi aldım onu uyguluyorum
sanırım albümin. tuzlu bişeyler yemiştim akşam.tebrik ederim canim.insallah kotu bisey yoktur.hormonal bi durumdur belki..belkide duzelir 1 veya 2 saate
Naptın be güzelim.. daha 2-3 ayda bu kadar stres yaparak kendini yıpratma
Bende 1 yıldır bekliyorum ama 5-10 senedir bekleyenler de var....
Biz halimize şükretmeliyiz
sen çok başındasın dertlenmene gerek yok sabredicez artık bu da Rabbimizin imtihanı....
Çok haklisin ama bizim bebis isteme nedenlerimiz kendimizle sınırlı değil ki. En başta aileler soruyor bebek var mı diyeNaptın be güzelim.. daha 2-3 ayda bu kadar stres yaparak kendini yıpratma
Bende 1 yıldır bekliyorum ama 5-10 senedir bekleyenler de var....
Biz halimize şükretmeliyiz
sen çok başındasın dertlenmene gerek yok sabredicez artık bu da Rabbimizin imtihanı....
zaten kendi derdimiz yetiyo dimi.nolur anlasalar.sanki olsa sölemicez saklıycazaile konusunda çok haklısın...balıkesirdeydik eşimle kalktık başka bi yere taşındık.başka sebeplerde vardı ama bu sorularda büyük etkendi.tlfda soruyolardı müsait değiliz diyip güzelce kapatıyoduk :) öle yani.uzak olmak lazım sorulardan.
Can'ım normal adet gününden önceki akıntılar yani açık kırmızı pembemsi akıntılar hamilelik belirtisi olabiliyor.eger akıntın koyuya dönmezse adet tarihin yaklaştığında test yapabilirsin.bende kürtaj oldum ama ama ben korundum ve adet tarihlerimde bi değişiklik veya seninkisi gibi bi belirti ömrümde hiç yaşamadım. Sabredip test yap bence inşalllah tekrardan hamişsindirİyi günler arkadaşlar yeni hamile arkadaşlarıma da hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin darısı biz gibi bekleyen anne adaylarının başına sizden bişey rica edicrm yardımcı olursanız sevinirim ben kürtajdan sonra adrt farklılıklarım oldu günlerinde şimdi olmam gereken bat 8_9 arası idi ama ben 28 gecesi afedersiniz peçeteye bi damla kan geldi ve ertesi günlerde az azçok açık pembemsi kan geidi ya kafam çok karıştı inannınki bu adetim olabilirmi bana yardımcı olabilecek yada benim durumımu yaşıyan arkadaşlar yada fikir verenileceklerden yarsım rica ediyorum kusura bakmayın uzun oldu ama hakkınızı helal edin rabbim hayırlısı ile bu listede olan tüm anne adaylarımıza nasip etsin tabi bana da
Zaman çok çabuk geçiyor ve insanlar sizin ne dusundugunuzu umursamıyor. Yaşım 22 değil 23 değil . seneye 30 olacak. Engelli çocuklara öğretmenlik yaptığım için bazen dusunuyorum. Çünkü yaş çok onemli hem anne hem baba adayı içincanlarım kafanızı dagıtacak bişeyler yapın mutlaka.çünkü stresin çok büyük etkisi var.öle takma kafana demekle olmuyo kendimden biliyorum.7 yıl nasıl geçti.
Düşük veyayrrlesme olmasın cok erken 9 gün adetlerin düzenlimi normal de Can'ımKizlar ben dunden itibaren kirmizilari gormeye basladim ve daha bat dokuz ekim cok erken bu nasil birsey anlamadim cok kotuyum
Tabiki . bebisin olması farklı , sağlıklı olması farklı. Hamile kalmak bebek beklemek çok zor. Hele ki bebek olmuyorsa daha da toplumda özellikle eşinin ailesi tarafından çok lafa maruz kalıyorsunuz.zaten kendi derdimiz yetiyo dimi.nolur anlasalar.sanki olsa sölemicez saklıycaz
Bnm doktrum benm adetim 1 hafta erken gelince eger az ve pihtili degilse gebelik yapalm dmsti gecen aydan kalan kandr dmisti yani ustune gorme deniln ama bnmki pihtiliydi yani kucuk kucuk kan pihtilari vardi doktor su gibi ve az olur demistihayır ya afedersin çok açık pembe rengi ve wc ye gittiğşmde oturduğumda geliyor oğun değil normalde çok koyu gelirdi ve yoğun olurdu bende anlam veremedim canım ya
Çok sevindim ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende iki seneyi geçti bekliyorm Rabbm bizederim bu mutluluğu yaşatsın inşevet canım 7 yıl. ilk olucak inşallah.çok mutlucukum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?