- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
Normalde duzenlidir bazen stresli oldugum donemlerde uc dort gun erken gelir ama bu kadar once hic olmamisti bat 9 ekim cunku dusuk oldugunu nasil anlarim bilmiyrm ama test yaptim bu sabah negatiftiDüşük veyayrrlesme olmasın cok erken 9 gün adetlerin düzenlimi normal de Can'ım
O zaman adet görüyorsun galiba Can'ım hamile olsan düşük bile yapsan bu idrarda hala çıkar.belli bi süre hormonlar kalıyorNormalde duzenlidir bazen stresli oldugum donemlerde uc dort gun erken gelir ama bu kadar once hic olmamisti bat 9 ekim cunku dusuk oldugunu nasil anlarim bilmiyrm ama test yaptim bu sabah negatifti
30 yaşındayım bende..insan düşünmeden edemiyo.yetebilecekmiyim diye.gençanne olmayı çok isyedim ama nasipZaman çok çabuk geçiyor ve insanlar sizin ne dusundugunuzu umursamıyor. Yaşım 22 değil 23 değil . seneye 30 olacak. Engelli çocuklara öğretmenlik yaptığım için bazen dusunuyorum. Çünkü yaş çok onemli hem anne hem baba adayı için
inşallah tez günde güzel haberlerini alalım bütün isteyenlerin.Çok sevindim ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende iki seneyi geçti bekliyorm Rabbm bizederim bu mutluluğu yaşatsın inş
Anladim canim yine bi hayal kirikligiO zaman adet görüyorsun galiba Can'ım hamile olsan düşük bile yapsan bu idrarda hala çıkar.belli bi süre hormonlar kalıyor
eşde çok önemli böyle zamanlarda.eşim bana laf söyletmedi hiç.hatta bi keresinde benden olmuyo niye sorup duruyosunuz demişti...hoşuma gitti.ondan sonra pek sormadılar.Tabiki . bebisin olması farklı , sağlıklı olması farklı. Hamile kalmak bebek beklemek çok zor. Hele ki bebek olmuyorsa daha da toplumda özellikle eşinin ailesi tarafından çok lafa maruz kalıyorsunuz.
canim bende anlam veremiyorum.benim annemde ne zaman istese hamile kalmis.ben yaklasik 1 yildir istiyorum ama olmuyoBenim annem bile korunmadığı zaman hemen hamile kalabiliyor. 35 yaşında hemen hamile kalmıştı. Ama aldırmak zorundaydı. Çünkü rontgene falan girmişti o ay bilmiyordu hamile olduğunu.
esim bana bisey demez ama millet yorum yapincada bisey demez.keske soranlara dese bi kere olmuyo karismayineşde çok önemli böyle zamanlarda.eşim bana laf söyletmedi hiç.hatta bi keresinde benden olmuyo niye sorup duruyosunuz demişti...hoşuma gitti.ondan sonra pek sormadılar.
rabbim bizide gorsun arti ne olurrbende öyle canım posette saklıyorm negatiflerimide bir 10dan fazla var yani ki günüm gecip yaptiklarim falan 10aylik evliym ilk aydan beri denedik hic korunmadik ilk bu adetimde relaxim olsam bile üzülmem en guzeli test yapasim gelmiyor negatif görücem diyerek varsa zaten belli olacak diyorum keskr önceki aylarda kendimi yipratmasaydim diye
nasıl stres yapmiycazki canim..nasil davranmaliyizcanlarım kafanızı dagıtacak bişeyler yapın mutlaka.çünkü stresin çok büyük etkisi var.öle takma kafana demekle olmuyo kendimden biliyorum.7 yıl nasıl geçti.
Amin cnm ben artk belirti aramıyorum test yapmıyorum ümidim hep oluyo ama her ay hüsran yaşıyorminşallah tez günde güzel haberlerini alalım bütün isteyenlerin.
simdi dönüp bakınca cok erkenden yıprattm kendimi diyorum canım iste bu normal birsey ama akisina bırak stresine girme hiç10 aylık mı evlisin. Ben 3. Aya giriyorum. Ben de tedirgin oluyorum dağa yeni olmama rağmen ama hiç gebelik testi almadim şimdiye kadar. Hep adetimi bekledim. Bu ay yumurtlama testi aldım onu uyguluyorum
Dayanamadim aldim test yine 5tllik zart testlerden bakalım negatife hazirlikliym
Yarın sabah ilk idrarla yapıcam canımyapacakmısın canım bende akşam alcam inş bi test
hiç unutmuyo dimi insan beklerken adet gününüyapacakmısın canım bende akşam alcam inş bi test
mesela çalışmıyosan iş ara.yada el işi yap.yada ortamını değiştir.sana hatırlatan şeylerden uzak dur bebeğin olmadığını.ben öle yaptım.çoğunu bilerek yapmadım ama farkediyosun sonranasıl stres yapmiycazki canim..nasil davranmaliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?