2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Düşük veyayrrlesme olmasın cok erken 9 gün adetlerin düzenlimi normal de Can'ım
Normalde duzenlidir bazen stresli oldugum donemlerde uc dort gun erken gelir ama bu kadar once hic olmamisti bat 9 ekim cunku dusuk oldugunu nasil anlarim bilmiyrm ama test yaptim bu sabah negatifti

Normalde duzenlidir bazen stresli oldugum donemlerde uc dort gun erken gelir ama bu kadar once hic olmamisti bat 9 ekim cunku dusuk oldugunu nasil anlarim bilmiyrm ama test yaptim bu sabah negatifti
O zaman adet görüyorsun galiba Can'ım hamile olsan düşük bile yapsan bu idrarda hala çıkar.belli bi süre hormonlar kalıyor

30 yaşındayım bende..insan düşünmeden edemiyo.yetebilecekmiyim diye.gençanne olmayı çok isyedim ama nasip

Tabiki . bebisin olması farklı , sağlıklı olması farklı. Hamile kalmak bebek beklemek çok zor. Hele ki bebek olmuyorsa daha da toplumda özellikle eşinin ailesi tarafından çok lafa maruz kalıyorsunuz.
eşde çok önemli böyle zamanlarda.eşim bana laf söyletmedi hiç.hatta bi keresinde benden olmuyo niye sorup duruyosunuz demişti...hoşuma gitti.ondan sonra pek sormadılar.

Benim annem bile korunmadığı zaman hemen hamile kalabiliyor. 35 yaşında hemen hamile kalmıştı. Ama aldırmak zorundaydı. Çünkü rontgene falan girmişti o ay bilmiyordu hamile olduğunu.
canim bende anlam veremiyorum.benim annemde ne zaman istese hamile kalmis.ben yaklasik 1 yildir istiyorum ama olmuyo

eşde çok önemli böyle zamanlarda.eşim bana laf söyletmedi hiç.hatta bi keresinde benden olmuyo niye sorup duruyosunuz demişti...hoşuma gitti.ondan sonra pek sormadılar.
esim bana bisey demez ama millet yorum yapincada bisey demez.keske soranlara dese bi kere olmuyo karismayin diye

rabbim bizide gorsun arti ne olurr

kızlar sizce bişey varmı bilerek negatif çektim normal çekimde çok zor görünüyor

Eklentiler

• 20160930_225618_resized.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 59
10 aylık mı evlisin. Ben 3. Aya giriyorum. Ben de tedirgin oluyorum dağa yeni olmama rağmen ama hiç gebelik testi almadim şimdiye kadar. Hep adetimi bekledim. Bu ay yumurtlama testi aldım onu uyguluyorum
simdi dönüp bakınca cok erkenden yıprattm kendimi diyorum canım iste bu normal birsey ama akisina bırak stresine girme hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…