2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

mesela çalışmıyosan iş ara.yada el işi yap.yada ortamını değiştir.sana hatırlatan şeylerden uzak dur bebeğin olmadığını.ben öle yaptım.çoğunu bilerek yapmadım ama farkediyosun sonra
isim geregi surekli cocuklarin icindeyim canim..aslinda kafama takmadigim ay hamile kaldim ancak 6 haftalikken dustu sonrada psikolojim bozuldu

Tünaydın kızlar bu gun kalktıgımdan beri kasıklarım agrıyo cok sancı gelıyo arada bıcak gibi üşüttüm die düşünüyorum hamilelik değildir düşğnemiyorm hiç olmadı bunkdr sancı aşlamada bile
myzt ailesi gelicekti sehir dısından onlarladır ama bnde merak ettim durumu ne die

seni cok iyi anliyorum canim.benim de ustumde o dusugun etkisi cok.sevinemeden gitti bebisim.olsaydi simdiye dogmustu.ne yapalim rabbimin takdiri.

Verende alanda RABBİM. İnşallah tez zamanda tekrar hamile kalırız hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde dünyaya getiririz

İl

İlk kez böyle gördüm bende aylardır yapıyorum Clear Blue'nun dijital testinden aldım yarın sabah onu deneyeceğim varsa çıkar onda heralde dimi
onların daha iyi olduğu söyleniyo tabi ama zaten bu kullandığın test kitinin kullanım kılavuzundada silik çizginin pozitif olduğu belirtiliyor.o yüzden sevinebilirsin bence :) sabah olmaz şimdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…