- 21 Eylül 2016
- 270
- 138
- 23
geçmiş olsun canım test yaparsan haber etHyr cnm yapmadım daha cok erken bugun cok başım agriyo ateşimde var gibi ama 34.0 ölctm halsizim hasta olucam sanrm
hiç unutmuyo dimi insan beklerken adet gününü
isim geregi surekli cocuklarin icindeyim canim..aslinda kafama takmadigim ay hamile kaldim ancak 6 haftalikken dustu sonrada psikolojim bozuldumesela çalışmıyosan iş ara.yada el işi yap.yada ortamını değiştir.sana hatırlatan şeylerden uzak dur bebeğin olmadığını.ben öle yaptım.çoğunu bilerek yapmadım ama farkediyosun sonra
var gibi canim inşallah bebis seninledirkızlar sizce bişey varmı bilerek negatif çektim normal çekimde çok zor görünüyor
inşallah canim..banada oyle dediler dusugun yarisi icerdedir dediler ama rabbim nasip etmedi.bende öle olmuştum canım.düşük oldu mayıs ayında 5-6ay içinde olur dediler.ölede oldu şükür.umudunu yitirme hiç.
bende öle olmuştum canım.düşük oldu mayıs ayında 5-6ay içinde olur dediler.ölede oldu şükür.umudunu yitirme hiç.
seni cok iyi anliyorum canim.benim de ustumde o dusugun etkisi cok.sevinemeden gitti bebisim.olsaydi simdiye dogmustu.ne yapalim rabbimin takdiri.Maalesef bende düşüğümü mayıs ayında yaptım ondan sonra bütün psikolojm alt üst oldu
seni cok iyi anliyorum canim.benim de ustumde o dusugun etkisi cok.sevinemeden gitti bebisim.olsaydi simdiye dogmustu.ne yapalim rabbimin takdiri.
İNŞALLAH CANIM PAZARTESİ TEKRARDAN İLK İDRAR İLE TEKRARLAYACAĞIM 5 GÜN GECİKTİ BİDE PKO OLDUĞU İÇİN KORKUYORUMvar gibi canim inşallah bebis seninledir
baya da gecikmis canim.pazartesi kanda baktirsan daha iyi sonuc alirsin nasil olsa 5 gun geçmişİNŞALLAH CANIM PAZARTESİ TEKRARDAN İLK İDRAR İLE TEKRARLAYACAĞIM 5 GÜN GECİKTİ BİDE PKO OLDUĞU İÇİN KORKUYORUM
amin canimVerende alanda RABBİM. İnşallah tez zamanda tekrar hamile kalırız hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde dünyaya getiririz
İŞYERİNDEN ALMAK SORUN BU ARALAR VARDİYAMA GÖRE AYARLAMAK ZORUNDAYIM CANIMbaya da gecikmis canim.pazartesi kanda baktirsan daha iyi sonuc alirsin nasil olsa 5 gun geçmiş
geçmiş olsun canım test yaparsan haber et
canım bence hamilesin silik çizgi bile pozitif demek :))))Merhaba kızlar bugün sabah bir test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm bu da öğleden sonraki testim sizce hamile olabilir miyim çok heyecanlıyım
canım bence hamilesin silik çizgi bile pozitif demek :))))
onların daha iyi olduğu söyleniyo tabi ama zaten bu kullandığın test kitinin kullanım kılavuzundada silik çizginin pozitif olduğu belirtiliyor.o yüzden sevinebilirsin bence :) sabah olmaz şimdi sanaİl
İlk kez böyle gördüm bende aylardır yapıyorumClear Blue'nun dijital testinden aldım yarın sabah onu deneyeceğim varsa çıkar onda heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?