- 1 Ekim 2016
- 39
- 86
- 3
- 32
onların daha iyi olduğu söyleniyo tabi ama zaten bu kullandığın test kitinin kullanım kılavuzundada silik çizginin pozitif olduğu belirtiliyor.o yüzden sevinebilirsin bence :) sabah olmaz şimdi sana
gerçekten olabilirmi dersin çünkü rengi açık normal de çok koyu gelir ve yoğun ay kendimi ilk gebelik bekleyen biri gibi heyecanlı hissediyorum inanki ama benim yaşım 39 bi kardeş istiyorum ve troid sorunum da var bundan dolayı tedirginim yine de rabbim herşeyin en hayırlısını verir kosmet ne zaman ise o hayırlısı ile gelsinler inş.hepimizin kucakları bebiş dolsun cevabın içinde çok teşekkür ederim canım benimCan'ım normal adet gününden önceki akıntılar yani açık kırmızı pembemsi akıntılar hamilelik belirtisi olabiliyor.eger akıntın koyuya dönmezse adet tarihin yaklaştığında test yapabilirsin.bende kürtaj oldum ama ama ben korundum ve adet tarihlerimde bi değişiklik veya seninkisi gibi bi belirti ömrümde hiç yaşamadım. Sabredip test yap bence inşalllah tekrardan hamişsindir
Canim test yapsana merak ettim insallah hayirlisi olsun senin icingerçekten olabilirmi dersin çünkü rengi açık normal de çok koyu gelir ve yoğun ay kendimi ilk gebelik bekleyen biri gibi heyecanlı hissediyorum inanki ama benim yaşım 39 bi kardeş istiyorum ve troid sorunum da var bundan dolayı tedirginim yine de rabbim herşeyin en hayırlısını verir kosmet ne zaman ise o hayırlısı ile gelsinler inş.hepimizin kucakları bebiş dolsun cevabın içinde çok teşekkür ederim canım benim
canım benimki açık renkli hiç böyle olmamıştı batım8_9arası ve 28 den beri az az açık renkli gelmeye başladı farklı yani kendimide farklı hissediyorum acaba mı nasip kısmetimizde varsa zatwn olucak ama her ay işte tamam oldu derken hüsran yaşamak kötü oluyor hayırlısı olsun hepimşz adına olmadı bi test yaptırayım en iyi emin olmuş olurum en azından cevabın içinde çok teşekkür ederim canımBnm doktrum benm adetim 1 hafta erken gelince eger az ve pihtili degilse gebelik yapalm dmsti gecen aydan kalan kandr dmisti yani ustune gorme deniln ama bnmki pihtiliydi yani kucuk kucuk kan pihtilari vardi doktor su gibi ve az olur demisti
yaptırcam kanda baktırıcam p.tesi haber ederim canım benimCanim test yapsana merak ettim insallah hayirlisi olsun senin icin
Haber ver canim ins pozitifi gorursun ben bu aydan umudumu kestim ve hic umudum kalmadi hayirlisi olur ins canimyaptırcam kanda baktırıcam p.tesi haber ederim canım benim
Ben aynı durumdayım bata 9 gün kala lekelnmeye başladımKizlar ben dunden itibaren kirmizilari gormeye basladim ve daha bat dokuz ekim cok erken bu nasil birsey anlamadim cok kotuyum
Canim Bende boyle hafif silik cizgiler kanda hep negatif cikti.emin olmak icin kanda baktir bence.bazilarida poztfte olabiliyorMerhaba kızlar bugün sabah bir test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm bu da öğleden sonraki testim sizce hamile olabilir miyim çok heyecanlıyım
Aynen canim ama cikmazsa diye korkuyorum iste %99 dogrulugu var biliyosun ki o testlerinCanim sende predictor var sanirim. Yarin itibariyle bata 3 kalmis olacak cikadabilir cikmayada bilir. 2 taneyse testin birini yarin yap birisini bat gecince
Canim Bende boyle hafif silik cizgiler kanda hep negatif cikti.emin olmak icin kanda baktir bence.bazilarida poztfte olabiliyor
Erken gebelik testi deildi canim.5 lira olanlardandi hep ..durdukca koyulasiyordu ilkinde salak gibi herkese haber vermistim hamileyim diye.kanda baktrinca yikildim resmen.sonra gordumki 5 liralik testlerin hepsinde durdukca 2. Cizgi beliriyor zaten.hatta ertesi gune baya oembe cizgi oluyor.oyuzden heralde 5 dk dan sonra itibar etmeyiniz yaziyorCanım Bu ucuzlardan mı yaptın sende yoksa erken gebelik testi faln mı yapıyorduncanım. Yarın sabh clear blue deneyeceğim dijital olanlardan pozitif çıkarsa ptesi de kan vericem. Senin hep böyle silik mi kalıyordh günden güne koyulaşıyor muydu
Canim keske sabahi bekleyip ilk idrarla yapsaydin ama yinede hayirlisi insallah pozitifi gorursunKizlar erken gebelik testi aldim yaptim bekliyorum dua edin noluurrr
Rica ederim cnm sen bi test yap yinecanım benimki açık renkli hiç böyle olmamıştı batım8_9arası ve 28 den beri az az açık renkli gelmeye başladı farklı yani kendimide farklı hissediyorum acaba mı nasip kısmetimizde varsa zatwn olucak ama her ay işte tamam oldu derken hüsran yaşamak kötü oluyor hayırlısı olsun hepimşz adına olmadı bi test yaptırayım en iyi emin olmuş olurum en azından cevabın içinde çok teşekkür ederim canım
Naptin cnmKizlar erken gebelik testi aldim yaptim bekliyorum dua edin noluurrr
Bencede hamilelik canım, şimdiden hayırlı olsun diyim benMerhaba kızlar bugün sabah bir test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm bu da öğleden sonraki testim sizce hamile olabilir miyim çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?