2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

onların daha iyi olduğu söyleniyo tabi ama zaten bu kullandığın test kitinin kullanım kılavuzundada silik çizginin pozitif olduğu belirtiliyor.o yüzden sevinebilirsin bence :) sabah olmaz şimdi sana

Sorma çok fenayım napıcam ne edicem. Ayy hayal kurayım diyorum yok yok acele etme diyorum sonra kendime inanılmaz farklı bir duyguymuş

gerçekten olabilirmi dersin çünkü rengi açık normal de çok koyu gelir ve yoğun ay kendimi ilk gebelik bekleyen biri gibi heyecanlı hissediyorum inanki ama benim yaşım 39 bi kardeş istiyorum ve troid sorunum da var bundan dolayı tedirginim yine de rabbim herşeyin en hayırlısını verir kosmet ne zaman ise o hayırlısı ile gelsinler inş.hepimizin kucakları bebiş dolsun cevabın içinde çok teşekkür ederim canım benim

Canim test yapsana merak ettim insallah hayirlisi olsun senin icin

Bnm doktrum benm adetim 1 hafta erken gelince eger az ve pihtili degilse gebelik yapalm dmsti gecen aydan kalan kandr dmisti yani ustune gorme deniln ama bnmki pihtiliydi yani kucuk kucuk kan pihtilari vardi doktor su gibi ve az olur demisti
canım benimki açık renkli hiç böyle olmamıştı batım8_9arası ve 28 den beri az az açık renkli gelmeye başladı farklı yani kendimide farklı hissediyorum acaba mı nasip kısmetimizde varsa zatwn olucak ama her ay işte tamam oldu derken hüsran yaşamak kötü oluyor hayırlısı olsun hepimşz adına olmadı bi test yaptırayım en iyi emin olmuş olurum en azından cevabın içinde çok teşekkür ederim canım

Merhaba kızlar bugün sabah bir test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm bu da öğleden sonraki testim sizce hamile olabilir miyim çok heyecanlıyım
Canim Bende boyle hafif silik cizgiler kanda hep negatif cikti.emin olmak icin kanda baktir bence.bazilarida poztfte olabiliyor

Selam kızlar'ben de yeni üyeyim, batım 17 ekim,doğuranlık gününü hesaplamal için takvim indirdim, takvime göre 15. Gün ayın üçü en önemli gün, 28,30 günd bir düzenli regl günüm. Akıntı takibiylele de hesap yapılıyor sanırım ama onu çok anlayamadım, akıntı olunca mı birlikte olmak gerekiyor, ovulasyon testi alsam mı .teşekkürler, aynı şeyleri düşünen birilerinin olduğunu bilmek güzel..

Canim Bende boyle hafif silik cizgiler kanda hep negatif cikti.emin olmak icin kanda baktir bence.bazilarida poztfte olabiliyor

Canım Bu ucuzlardan mı yaptın sende yoksa erken gebelik testi faln mı yapıyorduncanım. Yarın sabh clear blue deneyeceğim dijital olanlardan pozitif çıkarsa ptesi de kan vericem. Senin hep böyle silik mi kalıyordh günden güne koyulaşıyor muydu

Erken gebelik testi deildi canim.5 lira olanlardandi hep ..durdukca koyulasiyordu ilkinde salak gibi herkese haber vermistim hamileyim diye.kanda baktrinca yikildim resmen.sonra gordumki 5 liralik testlerin hepsinde durdukca 2. Cizgi beliriyor zaten.hatta ertesi gune baya oembe cizgi oluyor.oyuzden heralde 5 dk dan sonra itibar etmeyiniz yaziyor

Benim geçen ay 7 gün önceden leke gelmeye başkamıştı doktor bazen olur stresten demişti yumurtalıklarıma falan bakmıştı gayet normal demiştı. Bu ay da bat 7-8 ekim gibi olması lazım. Ama 28 Eylülden beri lekelenme var rengi bazen pembe bazen kahve. Resmen 10 gün önceden lekelndim çok kafama takılıyo bu durum

Rica ederim cnm sen bi test yap yine

Selam kızlar bende istiyorun artık bir bebeğim olsun...
Suan devlet hastanesinde tedavi aşamasındayim. Prosedür gereği hapla başladık. Özel hastanede Asilamayla gebe kaldim geçen sene ama gelismedi sonlandırıldı..dahada bekliyorum..
Bakalım herşey yolundadır insaAllah hapimi kullandım bitti.pazartesi randevum var.yumoslar benimledir insAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…