2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu.ayda umudu olmayanları göreyim basta bennn...hiccc belirti yok,aksine 4,5 tane sivilce cikti hic yoktu aslinda.tamam dedim adet olucam,dun gece kac kere uyandım rüyamda adet oldugumu gördüm sonra kalktım ped taktim ,anlasilan geliyor dedim..bat 6 ekim ama umudum hic yok,yarin cam silcem temizlik yapcam valla

Yok canim 1.20 kanda cikti adetime 6 gun varken simdi 3 gun vardi bugunde erken gebelik testi aldim oda negatif ölelim biz ya valla yoksa bu stres oldurcek zatennn:/

Kizlar bu ay kafamdan atacam insss stres stres olmuyor çünkü hala adet olamadim söktürücü de kullaniyorum ...bir an önce olsamda aşılama icin bikac test yapsam diyorum artik oluruna birakacam rahat olacam allah izin verirse zaten olacaktir

Yok canim 1.20 kanda cikti adetime 6 gun varken simdi 3 gun vardi bugunde erken gebelik testi aldim oda negatif ölelim biz ya valla yoksa bu stres oldurcek zatennn:/

Ayyy sorma tatlim yaa,yok yumurtlama yok gunasiri iliski yok yataktan kalkmama falan filan..offf.ne.cok.sey takiyoruz kafaya..eskiler takir.takir hamile kalmis hatta bazisi istemeden..sanki annelerimiz ovulasyon testi mi kullanmis yumurtlama akintisini mi takip etmisahh ahh valla kafaya taka taka olcez artik..bi arkadasin 6aylik mi ne bebegi var sut koruyor diye korunmamislar simdi yıne hamileymis
Ben sok,ben.iptallll

Kızlar tesleri erken yapıp moralinizi bozuyorsunuz. Bebek rahime regle 4-5 gün kala ancak yerleşiyor. Betahcg ondan sonra salgılanıyor. Erken döllenmeler istisnadır.Üzmeyin boş yere kendinizi. Sabır geçsin batlar öyle ümitlenelim.

ben varim canimm.ve test yaptim koca bir negatiffff

aynen canim biz biraz fazla dusunuyoruz.

Yok artik ya biz niye ugrasiyoruz ugrasiyoruz olmuyo acaba

Hayirli olsun bebisiniz.Kaplica nereye gittiniz acaba? Peki sakincasi yoksa olmamasinin nedeni neydi

Canım birşey saha sorucam, sen bu silik çizgileri gördüğünde belirtiler var mıydı sende

herhangi bi sorun varmiydi canim?7 yıl dile kolay.Rabbim kucağıni bebislerle doldursun.sag salim gelsin insallah.benimde 2 yıl olacak.

Merhaba hanımlar hayırlı akşamlar herkese. Ben 2 senelik evliyim. Benim adet öncesi dizlerim çok ağrır romatizma agriai gibi. Adetim bi kaç gün geçti bugun test yaptım silik çizgi vardı. Fakat ara ara dizlerim agrıyor sizce hamilelik mi yoksa adet mi olacagim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…