- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
Yok canim 1.20 kanda cikti adetime 6 gun varken simdi 3 gun vardi bugunde erken gebelik testi aldim oda negatif ölelim biz ya valla yoksa bu stres oldurcek zatennn:/Bu.ayda umudu olmayanları göreyimbasta bennn...hiccc belirti yok,aksine 4,5 tane sivilce cikti hic yoktu aslinda.tamam dedim adet olucam,dun gece kac kere uyandım rüyamda adet oldugumu gördüm sonra kalktım ped taktim ,anlasilan geliyor dedim..bat 6 ekim ama umudum hic yok,yarin cam silcem temizlik yapcam valla
Yumurtalama tarihini biliyorsan cikar. Yumurtlamadan 15 gun sonrasi adet olunur. Ona gore hesapla iste. Bat 3-4-5 ekim olanlar testleri hazirlayinnnnnnn
Yok canim 1.20 kanda cikti adetime 6 gun varken simdi 3 gun vardi bugunde erken gebelik testi aldim oda negatif ölelim biz ya valla yoksa bu stres oldurcek zatennn:/
ben varim canimm.ve test yaptim koca bir negatiffffBu.ayda umudu olmayanları göreyimbasta bennn...hiccc belirti yok,aksine 4,5 tane sivilce cikti hic yoktu aslinda.tamam dedim adet olucam,dun gece kac kere uyandım rüyamda adet oldugumu gördüm sonra kalktım ped taktim ,anlasilan geliyor dedim..bat 6 ekim ama umudum hic yok,yarin cam silcem temizlik yapcam valla
aynen canim biz biraz fazla dusunuyoruz.Ayyy sorma tatlim yaa,yok yumurtlama yok gunasiri iliski yok yataktan kalkmama falan filan..offf.ne.cok.sey takiyoruz kafaya..eskiler takir.takir hamile kalmis hatta bazisi istemeden..sanki annelerimiz ovulasyon testi mi kullanmis yumurtlama akintisini mi takip etmisahh ahh valla kafaya taka taka olcez artik..bi arkadasin 6aylik mi ne bebegi var sut koruyor diye korunmamislar simdi yıne hamileymis
Ben sok,ben.iptallll
Yok artik yaAyyy sorma tatlim yaa,yok yumurtlama yok gunasiri iliski yok yataktan kalkmama falan filan..offf.ne.cok.sey takiyoruz kafaya..eskiler takir.takir hamile kalmis hatta bazisi istemeden..sanki annelerimiz ovulasyon testi mi kullanmis yumurtlama akintisini mi takip etmisahh ahh valla kafaya taka taka olcez artik..bi arkadasin 6aylik mi ne bebegi var sut koruyor diye korunmamislar simdi yıne hamileymis
Ben sok,ben.iptallll
ben varim canimm.ve test yaptim koca bir negatiffff
Yok artik yabiz niye ugrasiyoruz ugrasiyoruz olmuyo acaba
Bal yok onun yerine sirke var.Nohut da varSirkeleşmeye başlayınca elmalar dibe çöküyor :) saraçoğlu'nun tarifi nasıl peki onda da bal ile nohut var mı?
Hayirli olsun bebisiniz.Kaplica nereye gittiniz acaba? Peki sakincasi yoksa olmamasinin nedeni neydi7 yıl bekledikten sonra geldi şükür.kızlar tam yumrtlama zamanımda kaplıcaya girdim sıcacık bayramdaydı eşimlede 3-4 gün görüşmeyince o gün oldu diye düşünüyorum.çünkü o sabah rüyamda kız çocuğum olduğunu gördüm...tavsiye ederim sizede şifalı sulara girin.Rabbim neyi sebep kılacak bilemeyiz.beklemek çok zor biliyorum.
Erken gebelik testi deildi canim.5 lira olanlardandi hep ..durdukca koyulasiyordu ilkinde salak gibi herkese haber vermistim hamileyim diye.kanda baktrinca yikildim resmen.sonra gordumki 5 liralik testlerin hepsinde durdukca 2. Cizgi beliriyor zaten.hatta ertesi gune baya oembe cizgi oluyor.oyuzden heralde 5 dk dan sonra itibar etmeyiniz yaziyor
herhangi bi sorun varmiydi canim?7 yıl dile kolay.Rabbim kucağıni bebislerle doldursun.sag salim gelsin insallah.benimde 2 yıl olacak.7 yıl bekledikten sonra geldi şükür.kızlar tam yumrtlama zamanımda kaplıcaya girdim sıcacık bayramdaydı eşimlede 3-4 gün görüşmeyince o gün oldu diye düşünüyorum.çünkü o sabah rüyamda kız çocuğum olduğunu gördüm...tavsiye ederim sizede şifalı sulara girin.Rabbim neyi sebep kılacak bilemeyiz.beklemek çok zor biliyorum.
Yap canim yap :))Aynen canim ama cikmazsa diye korkuyorum iste %99 dogrulugu var biliyosun ki o testlerin
Kızlar var mı başka yorum yapabilecek. Sizce hamile olabilir miyimm
Kızlar var mı başka yorum yapabilecek. Sizce hamile olabilir miyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?