- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Hayirli olsun kuzum kanla tescille. TebriklefKızlar var mı başka yorum yapabilecek. Sizce hamile olabilir miyimm
Bende çizgiyi görüyorum canım insallah hanilesindir. Kaç gün geçti adetin?Kızlar var mı başka yorum yapabilecek. Sizce hamile olabilir miyimm
Testini at canim bakalimMerhaba hanımlar hayırlı akşamlar herkese. Ben 2 senelik evliyim. Benim adet öncesi dizlerim çok ağrır romatizma agriai gibi. Adetim bi kaç gün geçti bugun test yaptım silik çizgi vardı. Fakat ara ara dizlerim agrıyor sizce hamilelik mi yoksa adet mi olacagim??
Kuzum ya sende var galiba bebis. Kan ver hic durma. Herkeste belirtti olmaz. Ay cok sevindimTestim bu canım. Tek sıkıntı hiç belirtim olmaması o yüzden kendimi umutlandırmıyorum
Ay kurban olamm insallah da vardır bebegimm yaaa. Kan testi icin carsamba falan gidiyim diyordum biraz daha zaman geçsin. Çünkü adetin düzensiz biraz. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı nasip etsin insallah. Bende pko yok ama kloman kullanmıştım. Doktor kontrole cafirmisti gidememiştim o zaman da. Dış gebelik geçirdim gecen sene Temmuz daKuzum ya sende var galiba bebis. Kan ver hic durma. Herkeste belirtti olmaz. Ay cok sevindim
Canim sende pko varmiydi birde igne olmus muydun
Benim topige yazmistin bir kere unuttum ama
Bencede hamile olabilirsin 2. çizgi belli oluyo :)Testim bu canım. Tek sıkıntı hiç belirtim olmaması o yüzden kendimi umutlandırmıyorum
İnsallah canım yaa. Ben bu ay adetimin ikinci günü tedavi icin doktora gidecektim eşimle beraber. Eşime de söylemedim henüz. Pazartesi tekrar test yapacam insallah hamileyimdir kardeşlerim...Bencede hamile olabilirsin 2. çizgi belli oluyo :)
Testim bu canım. Tek sıkıntı hiç belirtim olmaması o yüzden kendimi umutlandırmıyorum
Amin canım yaa insallah. Sen ne zaman kan vereceksin? Kaç gün geçti adetinden?Seninle testlerimiz hemen hemen aynı Allahım inş vardır birşeyler
Amin canım yaa insallah. Sen ne zaman kan vereceksin? Kaç gün geçti adetinden?
Canımcım testi yapar yapmaz 2. Çizgi belli olduysa umutlan :) varsa testin sabahki ilk idrarla yine test yap ama çok dikkat et olur mu kendineİnsallah canım yaa. Ben bu ay adetimin ikinci günü tedavi icin doktora gidecektim eşimle beraber. Eşime de söylemedim henüz. Pazartesi tekrar test yapacam insallah hamileyimdir kardeşlerim...
İnşallah seninde vardır canımSeninle testlerimiz hemen hemen aynı Allahım inş vardır birşeyler
Hadi insallah daha da koyulaşır testin. Haberdar et biziSat 26 ağustos yaklaşık 30-35 gün aralığında oluyor adetlerim büyk ihtimal adet günümdeyim. Pazartesi kan vereceğim. Yarın sabah da clear blue dijital testi yapacağım bugün aldım. Meraktan çatlıycaaam
olabilir canim.testi yarın tekrarla eğer koyulasmissa var demektir.ben bu testlerin birçok kez kurbanı oldum.umarim dogrudur seninkisi.kac dk dan sonra cikti?Kızlar var mı başka yorum yapabilecek. Sizce hamile olabilir miyimm
Ayyy canim Ya valla ağzından bal damlıyor 2 senedir bekliyorum artık bosverdim tedavi olacam nasılsa diye. İnsallah da hamileyimdir. Yarın pazar eşim evde olur ben pazartesi yapacam insallah. Önceden çok yapıp üzülürdümCanımcım testi yapar yapmaz 2. Çizgi belli olduysa umutlan :) varsa testin sabahki ilk idrarla yine test yap ama çok dikkat et olur mu kendine
olabilir canim.testi yarın tekrarla eğer koyulasmissa var demektir.ben bu testlerin birçok kez kurbanı oldum.umarim dogrudur seninkisi.kac dk dan sonra cikti?
bu kadar koyu görmemiştim ben once.bence var bebiş :) Tebrikler canim.Testim bu canım. Tek sıkıntı hiç belirtim olmaması o yüzden kendimi umutlandırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?