2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Testini at canim bakalim

Kizlar son bir haftadir akintimin coklugundan renginden sikayetciydim ya.
Bugun o akintidan eser yok. Anliycaniz kup kuruyum. Buda demek oluyor ki adet olcam.

Testim bu canım. Tek sıkıntı hiç belirtim olmaması o yüzden kendimi umutlandırmıyorum
Kuzum ya sende var galiba bebis. Kan ver hic durma. Herkeste belirtti olmaz. Ay cok sevindim
Canim sende pko varmiydi birde igne olmus muydun
Benim topige yazmistin bir kere unuttum ama

Kuzum ya sende var galiba bebis. Kan ver hic durma. Herkeste belirtti olmaz. Ay cok sevindim
Canim sende pko varmiydi birde igne olmus muydun
Benim topige yazmistin bir kere unuttum ama
Ay kurban olamm insallah da vardır bebegimm yaaa. Kan testi icin carsamba falan gidiyim diyordum biraz daha zaman geçsin. Çünkü adetin düzensiz biraz. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı nasip etsin insallah. Bende pko yok ama kloman kullanmıştım. Doktor kontrole cafirmisti gidememiştim o zaman da. Dış gebelik geçirdim gecen sene Temmuz da

Kızlar adetlerim düzensiz olur ama 30-35 gün aralığında oluyor son adet günğm 26 ağustos yani büyük ihtimal tam adet günümde falan olmalıyım birde ovülasyon testi pozitifi 18 eylülde görmüştüm. He birde benim son 2-3 gündür ovü testlerim yine pozitif çıkıyordu. Burada birçok arkadaş o şekilde öğrenmiş gebeliğini diye okumuştum. Olabilir mi sizce?? Son ovü testlerimi de ekliyorum bi bakın

Eklentiler

• image.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 53
Amin canım yaa insallah. Sen ne zaman kan vereceksin? Kaç gün geçti adetinden?

Sat 26 ağustos yaklaşık 30-35 gün aralığında oluyor adetlerim büyk ihtimal adet günümdeyim. Pazartesi kan vereceğim. Yarın sabah da clear blue dijital testi yapacağım bugün aldım. Meraktan çatlıycaaam

İnsallah canım yaa. Ben bu ay adetimin ikinci günü tedavi icin doktora gidecektim eşimle beraber. Eşime de söylemedim henüz. Pazartesi tekrar test yapacam insallah hamileyimdir kardeşlerim...
Canımcım testi yapar yapmaz 2. Çizgi belli olduysa umutlan :) varsa testin sabahki ilk idrarla yine test yap ama çok dikkat et olur mu kendine

Canımcım testi yapar yapmaz 2. Çizgi belli olduysa umutlan :) varsa testin sabahki ilk idrarla yine test yap ama çok dikkat et olur mu kendine
Ayyy canim Ya valla ağzından bal damlıyor 2 senedir bekliyorum artık bosverdim tedavi olacam nasılsa diye. İnsallah da hamileyimdir. Yarın pazar eşim evde olur ben pazartesi yapacam insallah. Önceden çok yapıp üzülürdüm şimdi biraz beklemek istiyorum

olabilir canim.testi yarın tekrarla eğer koyulasmissa var demektir.ben bu testlerin birçok kez kurbanı oldum.umarim dogrudur seninkisi.kac dk dan sonra cikti?

5-10 dk içinde çıktı canım yapar yapmaz belirmedi. Yarın artarsa olabilir diye düşüncem bende bide bu clearblue varsa haftasını da söylüyormuş o yüzden yanılmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…