2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım birşey saha sorucam, sen bu silik çizgileri gördüğünde belirtiler var mıydı sende
Vardida psikolojikmis.zaten belirti uzerine israrla test yapiyorum.gunlerce gecikmem.bulanti bas donmesi asiri gigus hassasiyeti idrarda koyulasma kasikta siddetli batmalar asiri usume falan.lekelenmem oldu bi ara yerlesme sansim ama oda tutmadi.asiri duygusallikta oluyordu.psikoloji cok etkiliyor bedenimizi.cocuk yaomaya karar verdigimiz andan itibaren hic olmayan birsuru sey oluyor bedenimde ama malesef

Bende de sıfır belirti sadece uykum var sanki. O yüzden kendimi pek umutlandırmamam lazim aslında...

bende seninle ayni durumdayim.2 yıl oldu nerdeyse.sorun varmiydi sozde?biz yaza kadar olmazsa tüp bebeğe başvuracaz
Canım doktorlar hep bişey yok diyordu ama olmuyordu bi türlü. Gecen sene dış gebelik geçirdim Bebek düşmedi 3 tane iğne oldum. Bağışıklık sistemim bayag çöktü. Dış gebelikten yine olmadı bişey. Bu ayki adetleri bekliyordum tedavi icin. Nasip bekliyorum bende hayırlısıyla kardeşim. Senin sorunun neydi canım?

bende hafif pko var ama asıl sorun esimde hayırlısı dua edersen sevinirim.hamislerin duası kabul olur :)

bende hafif pko var ama asıl sorun esimde hayırlısı dua edersen sevinirim.hamislerin duası kabul olur :)
Ay kurban olurum insallah insallah. Daha belli bişey yok adet belirtm var dizlerim agrıyor. Allah büyük Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kardeşlerim.
Bitanem keçiboynuzu pekmezi yedir eşine çok faydalı. Sperm kalitesi ve sayısını arttırıyor. Dualarımdasın canım

Anladim canim. Ama hamilesin kuzum bana oyle geliyor. Beklemene gerek yok. Cok ince bir belli belirsiz cizgi olsa belki derdim ama. Senin pembe silik cizgi.
Haydi git kan ver bugun olmazsada yarin sabah )))
Dua et kiz bizlerede

Kasiklarim agriyor canlar bugün cok yoruldm sirtm belim falan birde bas ağrısı var daha yeni uzanabildm ve markete gitmistm agir poset taşıdım kasiklarim cok fena oldu islklik hissettm eve geldim baktim peçeteyle silince uzayan sekilde hafif sarimsi ama seffafa yakin akinti vardi yogun şekilde sonradan camasirmda beyaz akinti gördüm hamilelikten olur mu ki böyle
Ve benim bir tanidigimda evlendi birkac ay sonra ilkine hamilr kaldi ömrü yokmus öldü sonra cok zaman geçmedi tekrar hamile kaldı dogurdu 3 aylikken bebegi ikinciye hamile kaldı nasiplerinde varmis demek ki yasida 30lardaydi yani Allah ol desin yeter ki

Hamilelik belirtilernde seffaf veya beyaz kokusuz akinti var ay hadi

Ya testlerinizi atin tmm mi bn yapmcm ama sizinkine bile heyecanlym sabah erkenden girerim bn nete insallah hepinizin 2 cizgi olsun yaramaz uavrucklariniz o gobuste olsun
insaAllah canım atarim negatifte olsa bakalım ne olacak gelmsmi Nazlı bebelerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…