2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya testlerinizi atin tmm mi bn yapmcm ama sizinkine bile heyecanlym sabah erkenden girerim bn nete insallah hepinizin 2 cizgi olsun yaramaz uavrucklariniz o gobuste olsun
Amin bebegim amin. Insallah guzel testler atariz ama ben pek bi umutsuzum. Akintim yok sivilcem cikmis 1 tane (((((

Kizlar yarin test yapcam ya ben. En son olan iliskide hamile kaldiysam ovu haftasinda olan son iliskide yani yarin 11. Gun olacak.

Ovu haftamda 3 iliski oldu hepsi pes pese. Son iliskiye gore 11
Bi oncekine gore 12
Ve ilk iliskiye gore 13. Gun
Cikar dimi varsada yoksada

Ne kadar takmiyorum desem de heyecan yaptm ya sabah olmaz şimdi gecmez zaman Allahtan yoruldm erkenden mayisir uyurum
Bende okadar yorgunum ki anlatamam. Yatak odasi aldim yeni o gelmisti onun temizligi. Dunya kadar elbise kiyafet askiya tak askiyi sil tek tek yerlestir katla yika utule amanininnnnnnnn kafayo yedim detaylica temizlik yaptim yatak odasinda acayip yoruldum hemen uyurum :)))

Benim zamanım mutfakta gecti canım ama ne is olursa olsun yoruyor insanı kadın olmak güzel kudretli ama zor

6-7 gunde oluyor sanırım dollenme vs falan ciksr bence

Allah razı olsun canim.bugun keçiboynuzu kurune basladik.sifa Allahtan.

varsa çıkar canim.Benim arkadaşım ovu dan 8 gün sonra idrarda çok hafif gordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…