kokusuzdu canım ama önceki aylardada olmuştu gibi tam hatirlamasamda ve gebelik yoktuHamilelik belirtilernde seffaf veya beyaz kokusuz akinti var ay hadi
Amin bebegim amin. Insallah guzel testler atariz ama ben pek bi umutsuzum. Akintim yok sivilcem cikmis 1 taneYa testlerinizi atin tmm mi bn yapmcm ama sizinkine bile heyecanlym sabah erkenden girerim bn nete insallah hepinizin 2 cizgi olsun yaramaz uavrucklariniz o gobuste olsun
AhahahahhaYapiyoruz canım aldim bugün plastik bardagimi bile hazir ettim uyku sersemi aramiym diye
Ne kadar takmiyorum desem de heyecan yaptm ya sabah olmaz şimdi gecmez zaman Allahtan yoruldm erkenden mayisir uyurumAhahahahha
Al bendende o kadar canim bende hazir ettim plastik bardagi sabah olsun hemen yapcam :))
Bende okadar yorgunum ki anlatamam. Yatak odasi aldim yeni o gelmisti onun temizligi. Dunya kadar elbise kiyafet askiya tak askiyi sil tek tek yerlestir katla yika utule amanininnnnnnnn kafayo yedim detaylica temizlik yaptim yatak odasinda acayip yoruldum hemen uyurum :)))Ne kadar takmiyorum desem de heyecan yaptm ya sabah olmaz şimdi gecmez zaman Allahtan yoruldm erkenden mayisir uyurum
Benim zamanım mutfakta gecti canım ama ne is olursa olsun yoruyor insanı kadın olmak güzel kudretli ama zorBende okadar yorgunum ki anlatamam. Yatak odasi aldim yeni o gelmisti onun temizligi. Dunya kadar elbise kiyafet askiya tak askiyi sil tek tek yerlestir katla yika utule amanininnnnnnnn kafayo yedim detaylica temizlik yaptim yatak odasinda acayip yoruldum hemen uyurum :)))
6-7 gunde oluyor sanırım dollenme vs falan ciksr benceKizlar yarin test yapcam ya ben. En son olan iliskide hamile kaldiysam ovu haftasinda olan son iliskide yani yarin 11. Gun olacak.
Ovu haftamda 3 iliski oldu hepsi pes pese. Son iliskiye gore 11
Bi oncekine gore 12
Ve ilk iliskiye gore 13. Gun
Cikar dimi varsada yoksada
Aynen canim dogru valla Rabbim hepimizin yardimcisi olsun gonlumuze gore versin.Benim zamanım mutfakta gecti canım ama ne is olursa olsun yoruyor insanı kadın olmak güzel kudretli ama zor
8e kurucam alarmimi canım o saatte kalkarim birde 9a kurarm olurda dalarsam diyeAynen canim dogru valla Rabbim hepimizin yardimcisi olsun gonlumuze gore versin.
Sabah kacta yapicaksin testi
Heheh bende 9 gibi kalkarim herhalde bakalim. Neler bekliyor sabah bizi. :)8e kurucam alarmimi canım o saatte kalkarim birde 9a kurarm olurda dalarsam diye
Kızlar bende varım sabah test yapıcak olan... Hadi hepimiz için hayırlısı inşallah güzel haberlerle sabah resimleri koyarız burayaHeheh bende 9 gibi kalkarim herhalde bakalim. Neler bekliyor sabah bizi. :)
Allah razı olsun canim.bugun keçiboynuzu kurune basladik.sifa Allahtan.Ay kurban olurum insallah insallah. Daha belli bişey yok adet belirtm var dizlerim agrıyor. Allah büyük Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kardeşlerim.
Bitanem keçiboynuzu pekmezi yedir eşine çok faydalı. Sperm kalitesi ve sayısını arttırıyor. Dualarımdasın canım
ben umutsuzum canım negatif cikicak gibi geliyorHeheh bende 9 gibi kalkarim herhalde bakalim. Neler bekliyor sabah bizi. :)
varsa çıkar canim.Benim arkadaşım ovu dan 8 gün sonra idrarda çok hafif gordu.Kizlar yarin test yapcam ya ben. En son olan iliskide hamile kaldiysam ovu haftasinda olan son iliskide yani yarin 11. Gun olacak.
Ovu haftamda 3 iliski oldu hepsi pes pese. Son iliskiye gore 11
Bi oncekine gore 12
Ve ilk iliskiye gore 13. Gun
Cikar dimi varsada yoksada
Oh oh super sabaha 3 kisi oldukKızlar bende varım sabah test yapıcak olan... Hadi hepimiz için hayırlısı inşallah güzel haberlerle sabah resimleri koyarız buraya
İnsallah şifa olur bitanemAllah razı olsun canim.bugun keçiboynuzu kurune basladik.sifa Allahtan.
Al bendende okadar canim.ben umutsuzum canım negatif cikicak gibi geliyor
Insallah canim. Cikmazsada stres yapmiycam adetim gecikmiycek o yuzden no problemvarsa çıkar canim.Benim arkadaşım ovu dan 8 gün sonra idrarda çok hafif gordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?