2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Smile Forever S selifor kızlar hiç sikmayalim canımızı zaten bişey kaybetmeyin sonuçta negatif çıksa kaybedecek biseyimiz yok BAT gününde kanda bakıcaz bir şekilde.Yani pozitif görme ihtimali bile yeter inşallah hepimiz burayı çift çizgili resimlerle doldurur canlar hadi inşallah.Ben belki sizin kadar erken kalmamam ama kalkar kalkmaz yapıcam resim ararım olumlu yada olumsuz....

Kızlar bişey sorcam size benim bat a bir hafta filan var ama iki gündür kaşık ağrısı çekiyorum dün hiç kipirdayamiyordum bugün daha iyiyim fakat dün sadece sağ kasığımda şişlik ve ağrı vardı bugün ise alt karın bolgemde var yine sağ kasigimada vuruyor ama çok şiddetli değil tabi..fakat bende ne enfeksiyon nede kist var çok şükür.. siz ne dersiniz

Ben herseye hazirlikliym canım negatif ciksada uzulmiyicem demek ki zamanı degil daha derim

Allahım yarın senlik var saatlerinizi aynı ana kurun ki aynı anda haber gelsin sizi sewiyore evrene güzel enerji gönderin hadi bakayom
Aynen enerji olayı çok önemli Sonuç ne olursa olsun bu bağı yakalamış olmak bile mükemmel benim için. Varlığınıza teşekkür ederim 1 buçuk yıldır yanlız yürüttüğüm bu sıkıntılarimi paylaştığım insanların olmasi büyük şükür sebebi benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…