- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 33
Can'ım bunu kac gün kala yaptın adetine sen hamile görünüyorsunKızlar var mı başka yorum yapabilecek. Sizce hamile olabilir miyimm
Yapcam canim bende hadi insallah 4 hamiş olalimOh oh super sabaha 3 kisi oldukEceCigdem de yaparsa 4 olcaz hadi hayirli haberler insallah
Ah kuzum ah ya yarin benden guzel haber gelmesede 3 nuzdende gelir insallah kuzucumlar hadi insallahYapcam canim bende hadi insallah 4 hamiş olalim
Ben herseye hazirlikliym canım negatif ciksada uzulmiyicem demek ki zamanı degil daha derimSmile Forever S selifor kızlar hiç sikmayalim canımızı zaten bişey kaybetmeyin sonuçta negatif çıksa kaybedecek biseyimiz yok BAT gününde kanda bakıcaz bir şekilde.Yani pozitif görme ihtimali bile yeter inşallah hepimiz burayı çift çizgili resimlerle doldurur canlar hadi inşallah.Ben belki sizin kadar erken kalmamam ama kalkar kalkmaz yapıcam resim ararım olumlu yada olumsuz....
Canım benim öyle deme hepimizden gelsin insaAllah bir günde 4 hamile haberi patlamasi olsunAh kuzum ah ya yarin benden guzel haber gelmesede 3 nuzdende gelir insallah kuzucumlar hadi insallah
Insallah canim.Canım benim öyle deme hepimizden gelsin insaAllah bir günde 4 hamile haberi patlamasi olsun
Aynen öyle düşüncemiz negatif tutmuyoruz,olumlu düşünucez inşallah yarım 4 olumlu sonuç olucaz Allah buyukturAh kuzum ah ya yarin benden guzel haber gelmesede 3 nuzdende gelir insallah kuzucumlar hadi insallah
Canım benim ayy insaAllah şenlik olurAllahım yarın senlik var saatlerinizi aynı ana kurun ki aynı anda haber gelsin sizi sewiyore evrene güzel enerji gönderin hadi bakayom
Aynen enerji olayı çok önemli Sonuç ne olursa olsun bu bağı yakalamış olmak bile mükemmel benim için. Varlığınıza teşekkür ederim 1 buçuk yıldır yanlız yürüttüğüm bu sıkıntılarimi paylaştığım insanların olmasi büyük şükür sebebi benim için.Allahım yarın senlik var saatlerinizi aynı ana kurun ki aynı anda haber gelsin sizi sewiyore evrene güzel enerji gönderin hadi bakayom
insaAllah güzel haber alirsin canımBen pazartesi yapacam testi kızlar. İnsallah güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla :)
Sağol canım hepimiz için inşallahBen pazartesi yapacam testi kızlar. İnsallah güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla :)
Ugur getirsin diye takvimmi yapsam acaba aksamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?