2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Slm arkadaşlar. Yazılanları takip ediyorum. Yarın testleriniz inş pozitif çıkar. Benim yarın adet tarihim ama eşim bekletelim biraz diyor. Çok mu sabirsizim.

Slm arkadaşlar. Yazılanları takip ediyorum. Yarın testleriniz inş pozitif çıkar. Benim yarın adet tarihim ama eşim bekletelim biraz diyor. Çok mu sabirsizim.
ben esimden gizli yapicam canim yoksa benimkide istemiyor varsa zaten gecikmende gider kan veririz ne gerek var su sacma testlere ben guvenmiyorm bunlara diyor

Kızlar hamilelik en erken bata kaç gün kala çıkıyor bilenler
2-3 gün kala cikar gibi canim ama şu gec dollenme mevzusu var ya o yüzden tahmin ettiğin tarihten gec olur adetin o zaman is degisir düzenliyse baska tabi

Gebelik kadının yumurtlama zamanına yakın günlerde ilişkiye girilmesiyle oluşabilir. Yumurtlama gününe yakın gerçekleşmiş bir ilişkiyle gebelik oluşsa bile bu gebeliğin rahime kadar ilerlemesi ve rahime yerleşmesi 6 - 10 Gün kadar sürer.
Rahime yerleştikten sonra gebelikten salgılanan HCG hormonu anne kanına geçebilir. Hatta gebelik rahime yerleştikten sonra bu hormonun anne kanına ve oradan da annenin idrarına geçmesi de bir kaç gün alabilir. Bütün bunlardan dolayı yumurtlama zamanına yakın girilen bir ilişkiden sonra gebelik oluşursa bu gebeliğe bağlı salgılanan HCG hormonunun annenin idrarına geçmesi için neredeyse 15 gün kadar zaman geçmelidir.
Bu da bir sonraki adet dönemine denk gelir, yani gebelik oluşmussa buna bağlı adetin gecikeceği zamana denk gelir.
O yüzden gebelik oluşma şüphesi olan bir ilişkiye girilmişse idrarda gebelik testi adet gecikmesi olunca yapılmalıdır.
Yine de her tür adet gecikmesinde test neyi gösterirse göstersin doktora başvurmalısınız çünkü test gebelik gösterse bile bu normal bir gebelik olmayabilir, dış gebelik olabilir. Test gebelik yok gösterse bile gebe olabilirsiniz. Bu yüzden doktoronuza başvurmalısınız.

Ya kizlar ben hala adet olmadim. Sökturucu iceyim mi gebelik yoktur kesin dimi kanda çıkmadı cunku . Dontsay senin ki tam olarak nasil oldu

Ah kuzum ah ya yarin benden guzel haber gelmesede 3 nuzdende gelir insallah kuzucumlar hadi insallah
Yok deme oyle canim insallah hepimizdende gelsin. Bu arada bademciklerimi kontrol ettim hicbirsey yok agri da yok hasta da degilim ama yutkunurken bisey oluyo sanki bogazlarim hasta yada olcakmis gibi :-(

Ama yarin benim 10 gun olcak ya

ben esimden gizli yapicam canim yoksa benimkide istemiyor varsa zaten gecikmende gider kan veririz ne gerek var su sacma testlere ben guvenmiyorm bunlara diyor
Bende mi gizli yapsam. Ay ben kapsamda saklayamam ki ondan olumlu da olsa olumsuzda olsa derim. Kocasına herşeyi anlatanlardanim maalesef. Hafta sonu dipdipeyiz ancak pazartesiye kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…