bizde oyleyiz genelde canım ama bugün o baska bir işle ugrasirken aldim geldim marketede gitmistm zaten olumsuz cikarsa soylemicem pozitif cikarsa tabiki uykusundan uyandirr soylerim ama bence esinin dedigni yap bellimi olur belki onun dedigi zaman yapinca pozitifi görürsün falan olur mu olurBende mi gizli yapsam. Ay ben kapsamda saklayamam ki ondan olumlu da olsa olumsuzda olsa derim. Kocasına herşeyi anlatanlardanim maalesef. Hafta sonu dipdipeyiz ancak pazartesiye kalır.
içme bence canım normal seyrine bırak ben 44. Günü gördüm ama icmedim olucagi zaman olduYa kizlar ben hala adet olmadim. Sökturucu iceyim mi gebelik yoktur kesin dimi kanda çıkmadı cunku . @Dontsay senin ki tam olarak nasil oldu
Doğru söylüyorsun. Belki olur mu olur. İnşallah yarin senden güzel haberler alırız morsevdam. İlk gebeligimde beraber bakmistik. Bunda da öyle olacak gibi. Neyse hayırlısı bakm.bizde oyleyiz genelde canım ama bugün o baska bir işle ugrasirken aldim geldim marketede gitmistm zaten olumsuz cikarsa soylemicem pozitif cikarsa tabiki uykusundan uyandirr soylerim ama bence esinin dedigni yap bellimi olur belki onun dedigi zaman yapinca pozitifi görürsün falan olur mu olur
Allah razı olsun canım insaAllah hepimize nasip olsunDoğru söylüyorsun. Belki olur mu olur. İnşallah yarin senden güzel haberler alırız morsevdam. İlk gebeligimde beraber bakmistik. Bunda da öyle olacak gibi. Neyse hayırlısı bakm.
Ya sanirim yapmayabilirim ben. Cunku belirtilerim iltihap belirtisinede benziyo. Ayakta durunca sol kasigim ve sol bacagim agridan sizliyor nerdeyse. Suan sol kasik agrim var ama ben iltihap diye dusunuyorum bogazima vurcak gibi. Aslinda bisey yok baktim bademciklerim falan gayet normal ama sanki bogazimda bisey var gibiama seninki erken gosterenlerden canım sen bilirsin yinede
Çok pardon canm ya. Ben hamilelik takvimini görünce . İnşallah canm hamiş kalırsın da ilk tebrik edenlerden olurum. İnan çok isterim. Rabbim bebek isteyen herkesin yüzünü güldürur inşallah.Hamile olsam da keşke ilk sen tebrik etsen bnm daha 12 günüm var reglime için geç yumrtladim ben
Canim grip olabilirsin. Bol limon mandalina falan ye sicak seyler ic ihlamur falan. Sicak corba. Sicak tut kendini. Baslamadan biter rahatsizliginYok deme oyle canim insallah hepimizdende gelsin. Bu arada bademciklerimi kontrol ettim hicbirsey yok agri da yok hasta da degilim ama yutkunurken bisey oluyo sanki bogazlarim hasta yada olcakmis gibi :-(
Ya aslinda hic biseyim yok ama neden bogazimda oyle bisey hissettim anlamadim.Canim grip olabilirsin. Bol limon mandalina falan ye sicak seyler ic ihlamur falan. Sicak corba. Sicak tut kendini. Baslamadan biter rahatsizligin
Dayanadim yaptimki ama nasil 5 haftalik oldu ki anlamadım
Çok pardon canm ya. Ben hamilelik takvimini görünce . İnşallah canm hamiş kalırsın da ilk tebrik edenlerden olurum. İnan çok isterim. Rabbim bebek isteyen herkesin yüzünü güldürur inşallah.
Ara sira bana da olur gecen ay olmustu boyle sanki batiyor gibi sizliyor gibi. Ama sicak seyler tuketince duzeliyordu. Canim. Soguk yiyip iciyorsanda usutursunYa aslinda hic biseyim yok ama neden bogazimda oyle bisey hissettim anlamadim.
Hicbi sorun yoktu.rahim filmi aşılama herşey yaptık olmadı.vakti zamanı simdiymis demekki.tedaviyi bırakmıştım artık.surpriz oldu :)herhangi bi sorun varmiydi canim?7 yıl dile kolay.Rabbim kucağıni bebislerle doldursun.sag salim gelsin insallah.benimde 2 yıl olacak.
Kaplıca Balıkesir Bigadiç te.olmamasinda bi sebep yoktu.hersey çok normaldi.nasip bugunmus canim.ole diyebiliyorum sadeceHayirli olsun bebisiniz.Kaplica nereye gittiniz acaba? Peki sakincasi yoksa olmamasinin nedeni neydi
Amin inşallah canm28 günü geçmiştir cnm ondan bence artık yapmalısın testi
Ağzın bal yesin cnm hayırlı vakitte hepimizin kucakları dolsun inşallah
Evet buyrunKizlar size bisi daniscaktim?
canim hayirli olsun bebisin.bizede dua etmeyi unutmaDayanadim yaptimki ama nasil 5 haftalik oldu ki anlamadım
Çok haklisin ama bizim bebis isteme nedenlerimiz kendimizle sınırlı değil ki. En başta aileler soruyor bebek var mı diyebi de eşim 32 yaşında. O da baba olmayı çok istiyor. Yaş ilerledikçe daha zor oluyor bazı şeyler . ben de 28 yaşındayım. Bunun için biraz aşırı istiyoruz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?