2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende mi gizli yapsam. Ay ben kapsamda saklayamam ki ondan olumlu da olsa olumsuzda olsa derim. Kocasına herşeyi anlatanlardanim maalesef. Hafta sonu dipdipeyiz ancak pazartesiye kalır.
bizde oyleyiz genelde canım ama bugün o baska bir işle ugrasirken aldim geldim marketede gitmistm zaten olumsuz cikarsa soylemicem pozitif cikarsa tabiki uykusundan uyandirr soylerim ama bence esinin dedigni yap bellimi olur belki onun dedigi zaman yapinca pozitifi görürsün falan olur mu olur

Ya kizlar ben hala adet olmadim. Sökturucu iceyim mi gebelik yoktur kesin dimi kanda çıkmadı cunku . @Dontsay senin ki tam olarak nasil oldu
içme bence canım normal seyrine bırak ben 44. Günü gördüm ama icmedim olucagi zaman oldu

Doğru söylüyorsun. Belki olur mu olur. İnşallah yarin senden güzel haberler alırız morsevdam. İlk gebeligimde beraber bakmistik. Bunda da öyle olacak gibi. Neyse hayırlısı bakm.

Allah razı olsun canım insaAllah hepimize nasip olsun

ama seninki erken gosterenlerden canım sen bilirsin yinede
Ya sanirim yapmayabilirim ben. Cunku belirtilerim iltihap belirtisinede benziyo. Ayakta durunca sol kasigim ve sol bacagim agridan sizliyor nerdeyse. Suan sol kasik agrim var ama ben iltihap diye dusunuyorum bogazima vurcak gibi. Aslinda bisey yok baktim bademciklerim falan gayet normal ama sanki bogazimda bisey var gibi

Hamile olsam da keşke ilk sen tebrik etsen bnm daha 12 günüm var reglime için geç yumrtladim ben
Çok pardon canm ya. Ben hamilelik takvimini görünce . İnşallah canm hamiş kalırsın da ilk tebrik edenlerden olurum. İnan çok isterim. Rabbim bebek isteyen herkesin yüzünü güldürur inşallah.

Yok deme oyle canim insallah hepimizdende gelsin. Bu arada bademciklerimi kontrol ettim hicbirsey yok agri da yok hasta da degilim ama yutkunurken bisey oluyo sanki bogazlarim hasta yada olcakmis gibi :-(
Canim grip olabilirsin. Bol limon mandalina falan ye sicak seyler ic ihlamur falan. Sicak corba. Sicak tut kendini. Baslamadan biter rahatsizligin

Canim grip olabilirsin. Bol limon mandalina falan ye sicak seyler ic ihlamur falan. Sicak corba. Sicak tut kendini. Baslamadan biter rahatsizligin
Ya aslinda hic biseyim yok ama neden bogazimda oyle bisey hissettim anlamadim.

Dayanadim yaptimki ama nasil 5 haftalik oldu ki anlamadım

28 günü geçmiştir cnm ondan bence artık yapmalısın testi

Çok pardon canm ya. Ben hamilelik takvimini görünce . İnşallah canm hamiş kalırsın da ilk tebrik edenlerden olurum. İnan çok isterim. Rabbim bebek isteyen herkesin yüzünü güldürur inşallah.

Ağzın bal yesin cnm hayırlı vakitte hepimizin kucakları dolsun inşallah

Anlıyorum canım hemde öyle iyi anlıyorumki çünkü bende aynı durumu yaşıyorum üstelik bizim yaşımız sizinkinden biraz daha büyük
Eşim 33 yaşında, bende inşaAllah 2 gün sonra 30'uma giriyorum...
Ve en çok da yaşımdan ötürü istiyorum ama bizim istememizle olmuyor Rabbimiz isteyecek önce
Şuan hepimizin en çok sabıra ihtiyacımız var...
12 senedir evli olan bir yakınımın 2 ay önce bebeği oldu
Dile kolay 12 yıl.... biz böyleysek o ve onun gibi insanlar ne yapsın peki?
Ben çoğu zaman belli etmemeye çalışırım ama bazen insanlardan uzak kalmak istiyorum böyle evden çıkmamak istiyorum... ama sonra silkeleniyorum.. çünkü Rabbimize binlerce kez şükretmemiz gereken o kadar çok nedenimiz varki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…