ben temmuz 21 den beri adet olmıyordum agustos 18de olmam gerekiyordu olmadım 14 agustosta lekelenmem oldu adet sandım yine az uz olduk dedim doktora gittim olmamışsın dedi söktürücü verdi hamilelik negatif çıktı neler neler içtim ama öldürmeyen allah öldürmüyor şükür kuzum benle kaldı, ve tam 76 gündür adet olmuyordum herhalde o civardaydı yaptım 6 haftalık hamileydimYa kizlar ben hala adet olmadim. Sökturucu iceyim mi gebelik yoktur kesin dimi kanda çıkmadı cunku .Dontsay senin ki tam olarak nasil oldu
İl
İlk kez böyle gördüm bende aylardır yapıyorumClear Blue'nun dijital testinden aldım yarın sabah onu deneyeceğim varsa çıkar onda heralde dimi
Ne denir ki melek bunlar işte Rabbim ol der olur.Sağlıkla büyüt inşallah canımben temmuz 21 den beri adet olmıyordum agustos 18de olmam gerekiyordu olmadım 14 agustosta lekelenmem oldu adet sandım yine az uz olduk dedim doktora gittim olmamışsın dedi söktürücü verdi hamilelik negatif çıktı neler neler içtim ama öldürmeyen allah öldürmüyor şükür kuzum benle kaldı, ve tam 76 gündür adet olmuyordum herhalde o civardaydı yaptım 6 haftalık hamileydim
Evet buyrun
Evet bekliyoruz SssStoryy
canim ya bazen seninki gibi cikmasi icin dua ediyorum benimde gecen ay 14 gun leke seklinde gecti kan testm negatif cikti simdi ogrensem aslinda bayadri hamileyim diye ne sevinirmben temmuz 21 den beri adet olmıyordum agustos 18de olmam gerekiyordu olmadım 14 agustosta lekelenmem oldu adet sandım yine az uz olduk dedim doktora gittim olmamışsın dedi söktürücü verdi hamilelik negatif çıktı neler neler içtim ama öldürmeyen allah öldürmüyor şükür kuzum benle kaldı, ve tam 76 gündür adet olmuyordum herhalde o civardaydı yaptım 6 haftalık hamileydim
Bunu dr un veya diyetisyeninle konusarak devam etmende fayda var. Hamile ikende diyet yapan cok var ama dr kontrolunde bilgisinde. En guzelini dedigim gibi kadin dogumcun veya diyetisyen hekim soyleyecektir :)Kuzular benim suan diyet yapmam gerek 2 ay yapıcam sonra INŞALLAH aralikta başlıcaz bebek icin...ben o zarf icinde diyette olursam bebege zarar olur mu yoksa dusuncegimz zaman birakiyimmi diyetimi
Ayrica sadece diyet yapman zarar vermez ama su sok diyetlerden degildir umarim. Her gidadan mumkun oldugunca alarak az az tuket her ihtimale karsi.Kuzular benim suan diyet yapmam gerek 2 ay yapıcam sonra INŞALLAH aralikta başlıcaz bebek icin...ben o zarf icinde diyette olursam bebege zarar olur mu yoksa dusuncegimz zaman birakiyimmi diyetimi
Kizzzz 2 saat once dus alirken aklima sen geldim ne alaka bilmiyorum ama :)))ben temmuz 21 den beri adet olmıyordum agustos 18de olmam gerekiyordu olmadım 14 agustosta lekelenmem oldu adet sandım yine az uz olduk dedim doktora gittim olmamışsın dedi söktürücü verdi hamilelik negatif çıktı neler neler içtim ama öldürmeyen allah öldürmüyor şükür kuzum benle kaldı, ve tam 76 gündür adet olmuyordum herhalde o civardaydı yaptım 6 haftalık hamileydim
Bal yok onun yerine sirke var.Nohut da var
Anladim kuzum bende icmiyim adet söktürücüben temmuz 21 den beri adet olmıyordum agustos 18de olmam gerekiyordu olmadım 14 agustosta lekelenmem oldu adet sandım yine az uz olduk dedim doktora gittim olmamışsın dedi söktürücü verdi hamilelik negatif çıktı neler neler içtim ama öldürmeyen allah öldürmüyor şükür kuzum benle kaldı, ve tam 76 gündür adet olmuyordum herhalde o civardaydı yaptım 6 haftalık hamileydim
Tamam kuzumiçme bence canım normal seyrine bırak ben 44. Günü gördüm ama icmedim olucagi zaman oldu
Ne kadara aldın bacım? Erken test mi o?
Clear blue dijital erken testmiş. 26tl'ye aldım canım. Çok pahalı ama meraktan duramadım
Ben 4 gün var yaptım bişey çıkmadı.bence çok sağlıklı olmuyor doğru sonuç vermeyebilir cnm yine sen bilirsin tabikiAdete 3 gün var idrar testi yapsam mi ki kizlar
Nohut köftesi nasıl oluyor şekerim nereye özgü bu yemekÖğleden sonra girmedim 208 tane mesaj birikmiş maşallah
sizi bırakmaya gelmiyor kızlar
Bende bugün temizlikle uğraştım camlar batmış yine...
yarın hazırlık yapıcam doğum günüm için...pazartesi misafirlerim var
menümü şöyle düşündüm
Çiğköfte, nohut köftesi, patatolu börek ve adet yerini bulsun diye pasta
Hepsini kendim yapıcam sizce nasıl kızlar değiştirmem gerekirmi ?
Adres ver geliyorum hemennn :))Öğleden sonra girmedim 208 tane mesaj birikmiş maşallah
sizi bırakmaya gelmiyor kızlar
Bende bugün temizlikle uğraştım camlar batmış yine...
yarın hazırlık yapıcam doğum günüm için...pazartesi misafirlerim var
menümü şöyle düşündüm
Çiğköfte, nohut köftesi, patatolu börek ve adet yerini bulsun diye pasta
Hepsini kendim yapıcam sizce nasıl kızlar değiştirmem gerekirmi ?
yani ben içtim olmadım yinede düşün neler içtim kafayı yiyordum niye olmıyorum hamilede degilim diye ama meger hamileymişim sen ne kadardır olmuyomAnladim kuzum bende icmiyim adet söktürücü
En son adetim Ağustos ayinin 18 iydi. Eylul de olmadim yani kuzum kan testi de negatifti. Benim yoktur bence cunku 12 sinde oldu supheli birliktelik testi de dun yaptim olsa çıkardı yaniyani ben içtim olmadım yinede düşün neler içtim kafayı yiyordum niye olmıyorum hamilede degilim diye ama meger hamileymişim sen ne kadardır olmuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?