2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya kizlar ben hala adet olmadim. Sökturucu iceyim mi gebelik yoktur kesin dimi kanda çıkmadı cunku . Dontsay senin ki tam olarak nasil oldu
ben temmuz 21 den beri adet olmıyordum agustos 18de olmam gerekiyordu olmadım 14 agustosta lekelenmem oldu adet sandım yine az uz olduk dedim doktora gittim olmamışsın dedi söktürücü verdi hamilelik negatif çıktı neler neler içtim ama öldürmeyen allah öldürmüyor şükür kuzum benle kaldı, ve tam 76 gündür adet olmuyordum herhalde o civardaydı yaptım 6 haftalık hamileydim

Ne denir ki melek bunlar işte Rabbim ol der olur.Sağlıkla büyüt inşallah canım

canim ya bazen seninki gibi cikmasi icin dua ediyorum benimde gecen ay 14 gun leke seklinde gecti kan testm negatif cikti simdi ogrensem aslinda bayadri hamileyim diye ne sevinirm

Kuzular benim suan diyet yapmam gerek 2 ay yapıcam sonra INŞALLAH aralikta başlıcaz bebek icin...ben o zarf icinde diyette olursam bebege zarar olur mu yoksa dusuncegimz zaman birakiyimmi diyetimi
Bunu dr un veya diyetisyeninle konusarak devam etmende fayda var. Hamile ikende diyet yapan cok var ama dr kontrolunde bilgisinde. En guzelini dedigim gibi kadin dogumcun veya diyetisyen hekim soyleyecektir :)

Kuzular benim suan diyet yapmam gerek 2 ay yapıcam sonra INŞALLAH aralikta başlıcaz bebek icin...ben o zarf icinde diyette olursam bebege zarar olur mu yoksa dusuncegimz zaman birakiyimmi diyetimi
Ayrica sadece diyet yapman zarar vermez ama su sok diyetlerden degildir umarim. Her gidadan mumkun oldugunca alarak az az tuket her ihtimale karsi.

Kizzzz 2 saat once dus alirken aklima sen geldim ne alaka bilmiyorum ama :)))
Hahaha
Neyse aklima niye geldin onu soyliyim bebeginin erkek olacak hissi dustu icime soyliyim dedim :)))

Bal yok onun yerine sirke var.Nohut da var

Maya için bide sirke mi kullanıyorsun yani? Sirke anası var o mu? Normal sirke hiç duymamıştım o hocanın tarifi öyle demek... şeker mayalanmayı hızlandırıyormuş o yüzden bal konuluyor ben o şekilde yaptım güzel oldu ama 2 ayımı alıyor tabi:)

Anladim kuzum bende icmiyim adet söktürücü

Öğleden sonra girmedim 208 tane mesaj birikmiş maşallah
sizi bırakmaya gelmiyor kızlar
Bende bugün temizlikle uğraştım camlar batmış yine...
yarın hazırlık yapıcam doğum günüm için...pazartesi misafirlerim var
menümü şöyle düşündüm
Çiğköfte, nohut köftesi, patatolu börek ve adet yerini bulsun diye pasta
Hepsini kendim yapıcam sizce nasıl kızlar değiştirmem gerekirmi ?

Clear blue dijital erken testmiş. 26tl'ye aldım canım. Çok pahalı ama meraktan duramadım

Uuuu pahalıymış... şu meşhur gülen suratlı olan test mi? :)
Hadi hayırlısı bacım inşallah hayırlı haber alırsın da paran da boşa gitmemiş olur

Nohut köftesi nasıl oluyor şekerim nereye özgü bu yemek

Adres ver geliyorum hemennn :))

yani ben içtim olmadım yinede düşün neler içtim kafayı yiyordum niye olmıyorum hamilede degilim diye ama meger hamileymişim sen ne kadardır olmuyom
En son adetim Ağustos ayinin 18 iydi. Eylul de olmadim yani kuzum kan testi de negatifti. Benim yoktur bence cunku 12 sinde oldu supheli birliktelik testi de dun yaptim olsa çıkardı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…