- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.094
- 198
Adres ver geliyorum hemennn :))
Nohut köftesi nasıl oluyor şekerim nereye özgü bu yemek
kalbini dinle bak ben içimden inanmamak geliyorduu o testlere inatla burda başka yerde araştırıyordum yanlma payını ama bi yandanda ümütlenmemek için yok diyordum yapmam test diyordum ve inadımı kırdım yaptım yani sen içini dinle yok diyorsa yoktur var ama kendine bile itiraf edemedigini düşünen bir his kaplıyorsa emin ol bekle yap sabretEn son adetim Ağustos ayinin 18 iydi. Eylul de olmadim yani kuzum kan testi de negatifti. Benim yoktur bence cunku 12 sinde oldu supheli birliktelik testi de dun yaptim olsa çıkardı yani
Tebrik Ederim canim allahim sag saglim kucagina Almak nasip etsin7 yıl bekledikten sonra geldi şükür.kızlar tam yumrtlama zamanımda kaplıcaya girdim sıcacık bayramdaydı eşimlede 3-4 gün görüşmeyince o gün oldu diye düşünüyorum.çünkü o sabah rüyamda kız çocuğum olduğunu gördüm...tavsiye ederim sizede şifalı sulara girin.Rabbim neyi sebep kılacak bilemeyiz.beklemek çok zor biliyorum.
Nohut koftesi yerine makarna salatasi yap veya da kurabiye ekle istersen . Patates salatasi yap diycektim ama patatesli boregin var . Kisir yap diycektim cigkoften var :))Öğleden sonra girmedim 208 tane mesaj birikmiş maşallah
sizi bırakmaya gelmiyor kızlar
Bende bugün temizlikle uğraştım camlar batmış yine...
yarın hazırlık yapıcam doğum günüm için...pazartesi misafirlerim var
menümü şöyle düşündüm
Çiğköfte, nohut köftesi, patatolu börek ve adet yerini bulsun diye pasta
Hepsini kendim yapıcam sizce nasıl kızlar değiştirmem gerekirmi ?
Mavi Boncugumm menü süper canım şimdiden ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun ve nice güzel senelere yani yasin bebisli olsun insaAllah güzel haberlerle
Nohut koftesi yerine makarna salatasi yap veya da kurabiye ekle istersen . Patates salatasi yap diycektim ama patatesli boregin var . Kisir yap diycektim cigkoften var :))
Aynen canim pratik bir kurabiye yaparsin sipsak cesit olur :))Güzel öneriler sağol canım:)
Kısırla çiğköfte arasında kalmıştım zaten değişiklik olsun diye çiğköfte yapayım dedim etsiz hani şu dışarda satılanlardan:) nohut köftesinide değişiklik olsun dedim farklı tat tatsınlar diye ama gerçekten çok lezzetli bişey:)
Kurabiyeyi menüme ekleyebilirim:)
Test falan yaptinmi canımBen aynı durumdayım bata 9 gün kala lekelnmeye başladım
Bende beklemiyorum bu ay yaaregl gelecek yineBu.ayda umudu olmayanları göreyimbasta bennn...hiccc belirti yok,aksine 4,5 tane sivilce cikti hic yoktu aslinda.tamam dedim adet olucam,dun gece kac kere uyandım rüyamda adet oldugumu gördüm sonra kalktım ped taktim ,anlasilan geliyor dedim..bat 6 ekim ama umudum hic yok,yarin cam silcem temizlik yapcam valla
bende uyurm diyordum dalamadim daha canım ayy heyecanliym ya insaAllah güzel haberler olurKizlar hepinize iyi geceler. Cok bile durdum bu gece bu saate kadar ben yatiyorum.
Sabah test yapacak arkadaslar hepimize dua edicem ve tabi tum isteyen herkese.
Umarim bu sabah 4 tane haber aliriz. Hepiniz opuldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?