2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Nohut köftesi nasıl oluyor şekerim nereye özgü bu yemek

Nereye özgü olduğunu bilmiyorum ama bi doktor vermişti bu tarifi
Galiba ayça kaya'ydı kadın sağlıklı tarifler veriyor birkaç tarifini almıştım
Çok besleyici ve çok lezzetli bi yiyecek bu tavsiye ederim:) veririm istersen tarifini

En son adetim Ağustos ayinin 18 iydi. Eylul de olmadim yani kuzum kan testi de negatifti. Benim yoktur bence cunku 12 sinde oldu supheli birliktelik testi de dun yaptim olsa çıkardı yani
kalbini dinle bak ben içimden inanmamak geliyorduu o testlere inatla burda başka yerde araştırıyordum yanlma payını ama bi yandanda ümütlenmemek için yok diyordum yapmam test diyordum ve inadımı kırdım yaptım yani sen içini dinle yok diyorsa yoktur var ama kendine bile itiraf edemedigini düşünen bir his kaplıyorsa emin ol bekle yap sabret

Mavi Boncugumm menü süper canım şimdiden ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun ve nice güzel senelere yani yasin bebisli olsun insaAllah güzel haberlerle

Tebrik Ederim canim allahim sag saglim kucagina Almak nasip etsin

Kızlar ben geldim. Bugün kesin yumurtlama günün sanırım. Sol kadığım baya bi ağrıyo ama malesef bu ay olmicak çünki mecburen korunmamız gerekiyor. Moralim sıfır ya.

Nohut koftesi yerine makarna salatasi yap veya da kurabiye ekle istersen . Patates salatasi yap diycektim ama patatesli boregin var . Kisir yap diycektim cigkoften var :))

S selifor canım hamilemisin??? Uzun zamandır girmedim ve 5 haftalık yazıyo bilgilerinde . Hadi gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin. Nezaman öğrendin.

Mavi Boncugumm menü süper canım şimdiden ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun ve nice güzel senelere yani yasin bebisli olsun insaAllah güzel haberlerle

ALLAH razı olsun canım kardeşim teşekkürler
İnşaaAllah amiiinnnnn hep beraber ağzın bal yesin, yüreğin dert görmesin canımmm

Nohut koftesi yerine makarna salatasi yap veya da kurabiye ekle istersen . Patates salatasi yap diycektim ama patatesli boregin var . Kisir yap diycektim cigkoften var :))

Güzel öneriler sağol canım:)
Kısırla çiğköfte arasında kalmıştım zaten değişiklik olsun diye çiğköfte yapayım dedim etsiz hani şu dışarda satılanlardan:) nohut köftesinide değişiklik olsun dedim farklı tat tatsınlar diye ama gerçekten çok lezzetli bişey:)
Kurabiyeyi menüme ekleyebilirim:)

Aynen canim pratik bir kurabiye yaparsin sipsak cesit olur :))

Kızlar hepinize iyi geceler, bende bu saate kaldım film izliycem diye test yapıcak arkadaşlar yarın erkenden kalkıp yapmaya çalışıcam bende İnşallah yatmadan dua edicem bende Hayırlı haberler inşallah. ..

Bende beklemiyorum bu ay yaaregl gelecek yine bir hafta on gün önceden göğüslerim hassaslaşır benim yine kenarlardan az az acımaya başladı

S selifor canım hamilemisin??? Uzun zamandır girmedim ve 5 haftalık yazıyo bilgilerinde . Hadi gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin. Nezaman öğrendin.
yok canım sabah test yapicam daha bilmiyorum ugur getirsin diye yaptm takvimi insaAllah vardır

Kizlar hepinize iyi geceler. Cok bile durdum bu gece bu saate kadar ben yatiyorum.

Sabah test yapacak arkadaslar hepimize dua edicem ve tabi tum isteyen herkese.
Umarim bu sabah 4 tane haber aliriz. Hepiniz opuldunuz.
bende uyurm diyordum dalamadim daha canım ayy heyecanliym ya insaAllah güzel haberler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…