2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tatlı rüyalar benim güzel anne adaylarım sizlere bi sorum olacak daha çokta hamşlerimize görenin fikir vermesini bilgisi olanın paylasmasını istiyorum.Benim yumurtlamam biteli 4 gün oldu adetlerim düzensiz o yüzden adetime 11gün var günlerimi güzel değerlendirdim. Benim ara sıra adetten önce göğüslerim ağrır ama her edetten önce degil bazen. Ve ağrıdığında genelde adetimden iki üç gün önce agrır. Şimdi duş aldım ve göğüslerimin agrıdıgını fark ettim. Hamile olsam daha cok Yen'i biliyorum anca döllenmiştir bu kadar erken belirti olur mu. Hamileler böyle bişi yasadınız mı erken dönemde lütfen ama lütfen cevaplarınızı bekliyorum tatlı rüyalar tekrardan

Yok canım 11 gün önce den agrimadi benim zaten öyle büyük bir ağrı olmuyor afedersin iç çamaşırı ucuna degdigi zaman ince bir acı oluyor o da adete yakın oluyor usutmussundir adete bir hafta kala göğsümde damarlar belli idi birde bazen yanıp bazen usuyordum en erken bunlar oldu bende

Kizlarrr agrili pazar gununden merhaba...adet geliyorum diyor anlasilan kivraniyorum karin agrisiyla..daha 4gun var halbuki. ,offf.offf...

Kızlar clear blue ile testi yaptım 1-2 haftalık hamile diyooooooor. Allahım nasıl heyecanlıyım inş yarın kan tahlillerim de güzel çıkar. hata olmaz dimi bu testte

Ayyy tebrik ederim canim yaaa ne güzel bisey su yazıyı görmek..bnce pek hata olmaz bunda, yarin kan.ver.hemen belli olur zaten..bizim icin de dua et..

S selifor rabbim hayırlısını versin herşeyin ol desin yeter ki olmayacak hiç birşey yok kuzu ve bence bende çocuk yoktu agustosta flan, o kadar duaların isteklerin üzerine geldi diye düşünüyorum dua et bol bol adet olmadanda hamile olacagına inan herşeye inan en önemlisi rabbimin mucizelerine inan ben inanıyorum hamiş haberini alcaz inşallah, bu arada mesajı yeni gördüm etiketledigini kusura bakma kuzu akşam 9-10 diyince uyku modu geliyor gözler yavaş yavaş gidiyor takip edemiyorum inan

Kızlar clear blue ile testi yaptım 1-2 haftalık hamile diyooooooor. Allahım nasıl heyecanlıyım inş yarın kan tahlillerim de güzel çıkar. hata olmaz dimi bu testte
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.yok canm.yanlislik payı yoktur :) Tebrikler. Darisi bizlereeeee .

Kizzzz 2 saat once dus alirken aklima sen geldim ne alaka bilmiyorum ama :)))
Hahaha
Neyse aklima niye geldin onu soyliyim bebeginin erkek olacak hissi dustu icime soyliyim dedim :)))
hahaha hiç gülecem yoktu neyse tuvalette gelmemişim Aklına şaka bir yana bende baştan beri öyle hissediyorum ama rabbim kız erkek ne verirse hayırlısını versin saglıklı sıhatli olsun önemli degil benim için fakat eşim kız istemesine ragmen onun agzından bile iki üç defa oglum çıktı

@Tombikstugba
emin ol olmaz tüm testlerimde yanlış çıkarken bu testi yaptım 6 haftalık hamile çıktım ultrasona gittim direk doktora dedim yok canım nasıl bilcek o test 6 haftalıksa kalbini duyarsın dedi atışını ve cidden duyduk, sadeece %1 ihtimali var yanlışlık o kadar ben bir sürü test yapmıştım hep fos çıktı fakat clear blue mucize gibiydi ya cidden o ugurlu testim benim artık bu arada hayırlııııı ugurlu analı babalı büyütsünnnnn inşallahhhh

kız enfeksiyon dışında ayakta durdugunda agrı yapacak tek şey hamişlik ne bademcigi benimde vardı böyle didik didik aranıyordum kimsedende cevap alamıyordum test yap çıkmazsa bida yap bekleyip 1-2 hafta benden demedi sdet ılmazsan kuxu

Gözün aydın canım:) Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin.Ufak bir sorum olacak clear testi kaç kullanımlık oluyor içindeki herhangi bir aparatı her kullanımda yeniliyor musun önerirsen alacağım

İnşallah kızlar , çok heyecanlıyım allah isteyen herkese nasip etsin. İnş benimledir bebişim de yarın kesin olarak öğrenirim. Size bir sorum olucak. Dün medical park'a gittim gebelik testi yaptırıcam dedim, cumartesi öğleden sonra doktor yok dedi. Gebelik testi için illa muayene mi olmak gerekiyor??

Çok teşekkürler canım, darısı başınıza inşallah. Canım tek kullanımlıkmış bu, 26₺ çok pahalı ama silik de olsa diğer testlerde çizgiyi görünce uygulanabilir diye düşümüyorum ben öyle yaptım

Dr istem yapması gerekiyor özel hastane olunca öyle yapılıyor acile gitsene baktirmam lazım de bakarlar

Ay bizimki de aynı konuyu dank diye atladim ama tutamadım kendimi bizde önceden hep kız istiyorduk eşimle evlendigimizden beri kızım kızım diyordu ismi bile hazır şimdi gobegimle konuşurken oğlum annene söyle diyip duruyor benim içime de erkek doğuyor hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…