Canım acile git özel devlet fark etmez ama özel bir iki saate çıkar gebelik testi yaptıracagim kandan de hemen yaparlar hayırlı olsun bu aradaÖzel hastanelerde acilden girip gebelik testi yaptırmak istiyorum mu demeliyim. Ayy öğrensem bugün nasıl güzel oluuuuur
Özel hastanelerde acilden girip gebelik testi yaptırmak istiyorum mu demeliyim. Ayy öğrensem bugün nasıl güzel oluuuuur
Gunaydin kizlar ben gordum negatifi baska gorenler var mi :-(
gozun aydin canim darisi bizlere insallahİnşallah kızlar , çok heyecanlıyım allah isteyen herkese nasip etsin. İnş benimledir bebişim de yarın kesin olarak öğrenirim. Size bir sorum olucak. Dün medical park'a gittim gebelik testi yaptırıcam dedim, cumartesi öğleden sonra doktor yok dedi. Gebelik testi için illa muayene mi olmak gerekiyor??
Şansını dene devlet te bir saatte cikiyo sonuç
Üzülme cnm kırmızılar gelmeden ümit kesilmez
Canım benim ne kusuru test yaptm bir 10dk önce negatif çıktı saglik olsun vardir bir hayir zamani degil demekki daha duaya devamS selifor rabbim hayırlısını versin herşeyin ol desin yeter ki olmayacak hiç birşey yok kuzu ve bence bende çocuk yoktu agustosta flan, o kadar duaların isteklerin üzerine geldi diye düşünüyorum dua et bol bol adet olmadanda hamile olacagına inan herşeye inan en önemlisi rabbimin mucizelerine inan ben inanıyorum hamiş haberini alcaz inşallah, bu arada mesajı yeni gördüm etiketledigini kusura bakma kuzu akşam 9-10 diyince uyku modu geliyor gözler yavaş yavaş gidiyor takip edemiyorum inan
Ben varım canım sağlık olsun napalımGunaydin kizlar ben gordum negatifi baska gorenler var mi :-(
Canım medicali aradım şimdi acilden gebelik testi yapıyor musunz dedim hayır yarın yapıyoruz dedi. Pff napsam ki? Devlet hastanesine mi gitsem
Gunaydin kizlar ben gordum negatifi baska gorenler var mi :-(
Eki Görüntüle 1892356
Günaydın kızlar t kısmı tertemiz bir testle Günaydın hayırlısı napalım zamanı degil daha demek ki cok üzülmedim desem yalan olur birazcık üzüldüm şimdi tekrar uyumaya insaAllah pozitifler görürüm uyaninca
Selam kızlar bir hamile haberimiz daha var ne güzel oleyy diyelim batlar yaklastikca guzel haberler artiyor elbette daha nasip olmayanlar var pes etmiyoruz bende bu aydan umutlu degilim son adetten sonraki 31. Gunum bugün duzensizlestigi icin geciktm diyemiyorum ki test falanda yapmaya hic niyetim yok sizlerden gelen güzel haberlerle teselli bulup seviniyorum ve adet olan arkadaslarim icin duaya devam elbet bizimde pozitifi gorecegimiz günler gelecek
Hayirli ugurlu olsun,Allah saglik ve sihhatle kucaginiza da almayi nasip etsin insallahKızlar clear blue ile testi yaptım 1-2 haftalık hamile diyooooooor. Allahım nasıl heyecanlıyım inş yarın kan tahlillerim de güzel çıkar. hata olmaz dimi bu testte
insan uzuluyor canim ama ne yapalim rabbimin takdiri bende dun negatif cikan testime bi umutla defalarca baktim ama yoktu..o kadar tuhaflastimki esim birlikte olmak istiyor ben istemiyorum sadece yumurtlama gunlerinde olsun istiyorum..biliyorum yanlis ama elimde degilEki Görüntüle 1892356
Günaydın kızlar t kısmı tertemiz bir testle Günaydın hayırlısı napalım zamanı degil daha demek ki cok üzülmedim desem yalan olur birazcık üzüldüm şimdi tekrar uyumaya insaAllah pozitifler görürüm uyaninca
Evet Can'ım devlette 2 saate kalmadan çıkıyor hemen yaptır hayırlı olsun cok sevındım bat gününmüydüCanım medicali aradım şimdi acilden gebelik testi yapıyor musunz dedim hayır yarın yapıyoruz dedi. Pff napsam ki? Devlet hastanesine mi gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?