2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Özel hastanelerde acilden girip gebelik testi yaptırmak istiyorum mu demeliyim. Ayy öğrensem bugün nasıl güzel oluuuuur
Canım acile git özel devlet fark etmez ama özel bir iki saate çıkar gebelik testi yaptıracagim kandan de hemen yaparlar hayırlı olsun bu arada

gozun aydin canim darisi bizlere insallah

Canım benim ne kusuru test yaptm bir 10dk önce negatif çıktı saglik olsun vardir bir hayir zamani degil demekki daha duaya devam

Günaydın kızlar t kısmı tertemiz bir testle Günaydın hayırlısı napalım zamanı degil daha demek ki cok üzülmedim desem yalan olur birazcık üzüldüm şimdi tekrar uyumaya insaAllah pozitifler görürüm uyaninca

Gunaydin kizlar.
Bir negatifte benden size. Incecik kil gibi var ama oda igneden kalan hcg dir.
Sasirdik mi yoooooooo

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-02-09-36-43.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar önce hepinize Günaydın T Tombikstugba cim hayırlı olsun canım sağlıkla Kuçağına alırsın inşallah.
Şimdi geldi bizim pazar günü test yaptıracak kızlar grubum çanlarım güzel arkadaşlarım durum sizlerde negatifmis bende sizi yanlız bırakmam bendede aynı Negatif beklemeye devam,ama pes etmek yok,bu asilama ydi benimki tutmadiysa tüp bebek sonraki aşamam artık hayırlısı hepimiz için canlarim

Ahh canım ahhh ben ümitliydim düne kadar ama kan testim negatif çıktı üzüldüm ama Allahtan hayırlısı yapacak bişey yok

Kızlar önce hepinize Günaydın T Tombikstugba cim hayırlı olsun canım sağlıkla Kuçağına alırsın inşallah.
Şimdi geldi bizim pazar günü test yaptıracak kızlar grubum çanlarım güzel arkadaşlarım durum sizlerde negatifmis bende sizi yanlız bırakmam bendede aynı Negatif beklemeye devam,ama pes etmek yok,bu asilama ydi benimki tutmadiysa tüp bebek sonraki aşamam artık hayırlısı hepimiz için canlarim

insan uzuluyor canim ama ne yapalim rabbimin takdiri bende dun negatif cikan testime bi umutla defalarca baktim ama yoktu..o kadar tuhaflastimki esim birlikte olmak istiyor ben istemiyorum sadece yumurtlama gunlerinde olsun istiyorum..biliyorum yanlis ama elimde degil

Canım medicali aradım şimdi acilden gebelik testi yapıyor musunz dedim hayır yarın yapıyoruz dedi. Pff napsam ki? Devlet hastanesine mi gitsem
Evet Can'ım devlette 2 saate kalmadan çıkıyor hemen yaptır hayırlı olsun cok sevındım bat gününmüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…