2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim belki de o nedenle olmuyordur,yani sadece hamilelige odaklandigin icin.Görev gibi görmek yerine caniniz istediginde yasayin cinselligi,biliyorum yumurtlama günlerini degerlendirmek istiyorsunuz dayanamiyor insan aklindan atamiyor ama esin birlikte olmak isteyince sirf yumurtlama gunu degil diye olmamak hic normal degil

Hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun inş sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı
Benim kırmızılar da geldi bu sabah , sağ olsun çok bekletmiyor . Bu ay bizde pek ümit yok eşim 2 gün önce varikosel ameliyatı oldu . Bu ay anca toparlar kendini , her şeyin hayırlısı , önce kocam iyi olsun da
Yine de yeni Bat 31 ekim

Şansını dene devlet te bir saatte cikiyo sonuç

Üzülme cnm kırmızılar gelmeden ümit kesilmez

Kizlar uzulmeyin bende negatifim saglik olsun
Kizlar şaşilacak gibi a ben hic uzulmedim. Suan bisey hissetmiyorum yani nedendir bilemedim ama hic yani negatifi gordum diye dusunmedim bile hayirlisi olsun insallah sonucta daha adet olmadik bakalm

Kizlar şaşilacak gibi a ben hic uzulmedim. Suan bisey hissetmiyorum yani nedendir bilemedim ama hic yani negatifi gordum diye dusunmedim bile hayirlisi olsun insallah sonucta daha adet olmadik bakalm
Aynen canim. Hic uzulme. Benim kafami karistiran testte cok ince bir cizgi var igneden mi kaynakli yoksa degilmi bilemedim. Birda ilk idrarla yaptim ama soyle oldu.saat 7 gibi wc ye kalktim. Sonra tekrar 9 da kalkip yaptim aceba ondan mi boyle oldu. Off bilmiyorum ya adet olcam iste kuruyorum kafamda

haklisin canim.sadece bebege odaklandim.inan hicbisey yapasim gelmiyo...bu ay yumurtlamaya bakmadn esim ne zaman istiyosa o zaman yapcam..

Günaydın arkadaşlar rrrrrrr. T Tombikstugba tebrikler canm. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. Arkadaşlar ben bugün kirmızıyi gördüm. Negatif çıkan arkadaşlar sakın üzülmeyin uzmeyelim canınızı gelecek aya inş . S selifor canm benim rica etsem ba t 30 ekim güncelleme Yaparmisin. Şimdiden teşekkürler

Kizlar ovulasyon testi nerden alcam ? Turuncu kasa dan almistim testleri o site hem kapida odeme yapiyodu. Ama ovulasyon testi yok. Kapida odeme yapan ovulasyon testi alabilecegim baska site biliyor musunuz ? Bu ay ovulasyon testine gore calisma yapmak istiyorum :-(

hayır bende medical parka gittim ilk hamilelik şüphemde doktor yogundu bende muayne olmadan istiyorum drdim 2 saat içindede elimdeydi sonuç

kız bizi anlattın resmen bizdede olay öyle döndü

Kızlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederm. Yarın hastaneye gidip tahlil yaptıracağım. İnş güzel haberlerle dönerim.

Soranlar için sat 26 ağustostu fakat batı ben tahmin edemiyorum çünkü 30-35 gün arasında oluyor. Fakat 18 eylül yumurtlama günümdü ovü testi pozitif gördüğüm gün ve birgün öncesi ilişki oldu. Yani eğer 19'unda yumurtladıysam ve döllendiyse büyük ihtimal tam 2 haftalık falan oluyor. Tabi adetten hesaplayınca 4 haftalık falan olmalı diye düşünüyorum. Ben testte ilk silik çizgiyi 01 ekimde gördüm büyük ihtimal adet günümdür diye tahmin ediyorum. Çünkü çok çok silikti.

Bu arada bu ay ilk kez ovü testi denedim ve başardım sanırım.

Belirtilere gelince;
İlk olarak göğüslerde adet dönemimden farklı bir şişlik ve ağrı geçen hafta pazar günü dikkatimi çekti. Yaklaşık 1 haftadır belirtiler başladı. Hafta içinde de yüzümde ve vüc sıcaklık artışı hissettim. Vücudum sıc artışından mı bilmiyorum kupkuru oldu. Ara ara kasık ağrılarım oluyodu. Birde acıkmaya yakın bir sersemlik oluyodu. Akıntımda bir anormallik hissetmedim. Birde kokulara hassasiyet oldu. Tahammül edemiyo gibi oluyodum bazı kokular rahatsız ediyodu.

Benim belirtilerimin aynisi :-( bu arada tebrik ederim saglikli hayirli evlat olsun insallah

Yeni hamislere gozunuz aydinn

aynen Princess91 in dedigi gibi kırmızılar görünmeden ümit kesilmez bak ben en son temmuzda olmuştum böyle bakarsa 3 ay var yani ve ben hamileyim adet olmadan 7 haftalık umut kesme hiç,

Cnm dogrumu anladim, adetin uzun zaman gelmediginden sonrami hamile kaldin? benim en son adetim 25augt ve hala gelmedi gozum yollarda kaldi :)) bugun tam 10gun gecti ve hamile olmadigimdan eminim, cunki son adetimden sonra tekrar belcikaya dondum okulumu tamamlamak icin yani esimden ayriyim, bi anlam veremedim acikcasi

Kızlar benim bat 12 ekim ama kasık ağrılarım oluyo yerli yersiz
Göğüslerde falan ağrı yok ama
İnsan bu batı beklerken kendini çok dinliyo ya :/
Keşke hiç aldırmasak, hayalkırıklığı da olmaz o zaman

Pozitif gören arkadaşlar hayırlı olsun Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.
Negatif görenler ise hiç üzülmesin herşeyde vardır bir hayır. Demekki vakti zamanı gelmemiş daha. Rabbim herşeyin hayırlısını iyisini bizden iyi bilir. Bunu unutmamalıyız. Biz sırtımızı ona dayıyalım. Dualarımızı eksik etmeyelim. En kısa zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin cümlemize insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…