Tebrik ederim hayirlisi olsun Allah tamamini erdirsinKızlar clear blue ile testi yaptım 1-2 haftalık hamile diyooooooor. Allahım nasıl heyecanlıyım inş yarın kan tahlillerim de güzel çıkar. hata olmaz dimi bu testte
Canim belki de o nedenle olmuyordur,yani sadece hamilelige odaklandigin icin.Görev gibi görmek yerine caniniz istediginde yasayin cinselligi,biliyorum yumurtlama günlerini degerlendirmek istiyorsunuz dayanamiyor insan aklindan atamiyor ama esin birlikte olmak isteyince sirf yumurtlama gunu degil diye olmamak hic normal degilinsan uzuluyor canim ama ne yapalim rabbimin takdiri bende dun negatif cikan testime bi umutla defalarca baktim ama yoktu..o kadar tuhaflastimki esim birlikte olmak istiyor ben istemiyorum sadece yumurtlama gunlerinde olsun istiyorum..biliyorum yanlis ama elimde degil
Şansını dene devlet te bir saatte cikiyo sonuç
Üzülme cnm kırmızılar gelmeden ümit kesilmez
Eki Görüntüle 1892356
Günaydın kızlar t kısmı tertemiz bir testle Günaydın hayırlısı napalım zamanı degil daha demek ki cok üzülmedim desem yalan olur birazcık üzüldüm şimdi tekrar uyumaya insaAllah pozitifler görürüm uyaninca
Kizlar şaşilacak gibi a ben hic uzulmedim. Suan bisey hissetmiyorum yani nedendir bilemedim ama hic yani negatifi gordum diye dusunmedim bile hayirlisi olsun insallah sonucta daha adet olmadik bakalmKizlar uzulmeyin bende negatifim saglik olsun
Aynen canim. Hic uzulme. Benim kafami karistiran testte cok ince bir cizgi var igneden mi kaynakli yoksa degilmi bilemedim. Birda ilk idrarla yaptim ama soyle oldu.saat 7 gibi wc ye kalktim. Sonra tekrar 9 da kalkip yaptim aceba ondan mi boyle oldu. Off bilmiyorum ya adet olcam iste kuruyorum kafamdaKizlar şaşilacak gibi a ben hic uzulmedim. Suan bisey hissetmiyorum yani nedendir bilemedim ama hic yani negatifi gordum diye dusunmedim bile hayirlisi olsun insallah sonucta daha adet olmadik bakalm
haklisin canim.sadece bebege odaklandim.inan hicbisey yapasim gelmiyo...bu ay yumurtlamaya bakmadn esim ne zaman istiyosa o zaman yapcam..Canim belki de o nedenle olmuyordur,yani sadece hamilelige odaklandigin icin.Görev gibi görmek yerine caniniz istediginde yasayin cinselligi,biliyorum yumurtlama günlerini degerlendirmek istiyorsunuz dayanamiyor insan aklindan atamiyor ama esin birlikte olmak isteyince sirf yumurtlama gunu degil diye olmamak hic normal degil
hayır bende medical parka gittim ilk hamilelik şüphemde doktor yogundu bende muayne olmadan istiyorum drdim 2 saat içindede elimdeydi sonuçİnşallah kızlar , çok heyecanlıyım allah isteyen herkese nasip etsin. İnş benimledir bebişim de yarın kesin olarak öğrenirim. Size bir sorum olucak. Dün medical park'a gittim gebelik testi yaptırıcam dedim, cumartesi öğleden sonra doktor yok dedi. Gebelik testi için illa muayene mi olmak gerekiyor??
kız bizi anlattın resmen bizdede olay öyle döndüAy bizimki de aynı konuyu dank diye atladim ama tutamadım kendimi bizde önceden hep kız istiyorduk eşimle evlendigimizden beri kızım kızım diyordu ismi bile hazır şimdi gobegimle konuşurken oğlum annene söyle diyip duruyor benim içime de erkek doğuyor hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda
aynenGunaydin kizlar ben gordum negatifi baska gorenler var mi :-(
Benim belirtilerimin aynisi :-( bu arada tebrik ederim saglikli hayirli evlat olsun insallahKızlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederm. Yarın hastaneye gidip tahlil yaptıracağım. İnş güzel haberlerle dönerim.
Soranlar için sat 26 ağustostu fakat batı ben tahmin edemiyorum çünkü 30-35 gün arasında oluyor. Fakat 18 eylül yumurtlama günümdü ovü testi pozitif gördüğüm gün ve birgün öncesi ilişki oldu. Yani eğer 19'unda yumurtladıysam ve döllendiyse büyük ihtimal tam 2 haftalık falan oluyor. Tabi adetten hesaplayınca 4 haftalık falan olmalı diye düşünüyorum. Ben testte ilk silik çizgiyi 01 ekimde gördüm büyük ihtimal adet günümdür diye tahmin ediyorum. Çünkü çok çok silikti.
Bu arada bu ay ilk kez ovü testi denedim ve başardım sanırım.
Belirtilere gelince;
İlk olarak göğüslerde adet dönemimden farklı bir şişlik ve ağrı geçen hafta pazar günü dikkatimi çekti. Yaklaşık 1 haftadır belirtiler başladı. Hafta içinde de yüzümde ve vüc sıcaklık artışı hissettim. Vücudum sıc artışından mı bilmiyorum kupkuru oldu. Ara ara kasık ağrılarım oluyodu. Birde acıkmaya yakın bir sersemlik oluyodu. Akıntımda bir anormallik hissetmedim. Birde kokulara hassasiyet oldu. Tahammül edemiyo gibi oluyodum bazı kokular rahatsız ediyodu.
aynenPrincess91 in dedigi gibi kırmızılar görünmeden ümit kesilmez bak ben en son temmuzda olmuştum böyle bakarsa 3 ay var yani ve ben hamileyim adet olmadan 7 haftalık umut kesme hiç,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?