2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Can'ım benimde adetime on gün var yumurtlayalı bes gün oldu göğüslerim siş ve bıraz agrı var. Sen şişlik ve agrıyı hamileliğin ilk haftasında mı hissetmiş oluyorsun bi hafta önceyse

Ay inşallah Can'ım ya sizde öylemiydiniz bilmiyorum ama bide ilk deneme cok ama cok heyecan var cok sabırsızım

T Tombikstugba cım hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah kızlar sizde negatifi gördük diye üzülmeyin sakın belkide erkendir daha, hayırlısını dileyelim hep beraber gönlünüz ferah olsun
Bende malum bugün pazar, kociş evde olunca pek takip edemiyorum sohbetinizi, yarın okurum artık kaldığım yerden hepinize keyifli pazarlar

Benim bat 7 ekim civarı bugün ovulasyon testi yaptım en son 29 eylülde yapıp bırakmıştım. Ama aklıma ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler geldi. Adete yakın pozitif çıkarsa hamilesin demektir diyolar. Benim testim aşağıda bi bakar mısınız. 29 unda yaptığımıda koydum

Eklentiler

• IMG_1409.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 70
Belirtin var mı hiç canım

3-4 gündür kahverengi lekem vardı bugün sarıya döndü. Ama geçen ay da önce lekelenip sonra adet olmuştum ama o hep kahverengi gelip sonra kırmızılar başlamıştı. Yüne adet olucam galiba demiştim. Akıntı sarıya dönünce acaba mı desim şimdi ovulasyon testi yaptım işte. Hafif başdönmesi var ama kendimde uyduruyo olabilirim çünkü geçen ay midem bulanıp başım dönüyodu. Onun dışında bi belirti yok

S selifor merhabalar benim bat da 12 Ekim beni de listeye ekleyebilir misin? Umarım burası hepimize uğurlu gelir. 22 Eylülde benim isteğimle HSG çekimi yapıldı çok şükür temiz çıktı. Eşimin değerleri de güzel. Artık hayırlısı diyoruz

Karnım çok ağrıdı 3-4 günlük dönemde başka belirti yok bi iki kere mide bulandı
Siz yazdıktan sonra ,ovulasyon testiyle gebelik öğrenilir mi adlı başlıkları okudum burada bir çoğunda kadınlar evet öğreniliyor koyu olması lazım diyor bazısı da yok olmaz diyor bi sonuca varamadım ama inşAllah vardır bebişin tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa biz de aydınlanırız

Tecrübeli olan varsa yardım edebilir mi?

Evet bende ikilemde kaldım

Üç dört gün kahverengi leke gelipte bugün sarıya dönünce bende bi ovulasyon yapiim bakiyim dedim. Yoksa adet olcam diyodum zaten adet ağrımda vardı

Kizlar naber napyosunuz var mi yeni haberler .

Tecrübeli olan varsa yardım edebilir mi?
canım birçok kez topikle de şahit oldum ama iki tane alternatif var ya hamileisn ya da tekrar yumurtluorsun olabilirisn.adete 5 gün varsa ve ovu da hamilelik ciktiysa hcg testinde de en azından ince bir çizgi olmasi lazım.varsa dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…