- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 33
Can'ım benimde adetime on gün var yumurtlayalı bes gün oldu göğüslerim siş ve bıraz agrı var. Sen şişlik ve agrıyı hamileliğin ilk haftasında mı hissetmiş oluyorsun bi hafta önceyseKızlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederm. Yarın hastaneye gidip tahlil yaptıracağım. İnş güzel haberlerle dönerim.
Soranlar için sat 26 ağustostu fakat batı ben tahmin edemiyorum çünkü 30-35 gün arasında oluyor. Fakat 18 eylül yumurtlama günümdü ovü testi pozitif gördüğüm gün ve birgün öncesi ilişki oldu. Yani eğer 19'unda yumurtladıysam ve döllendiyse büyük ihtimal tam 2 haftalık falan oluyor. Tabi adetten hesaplayınca 4 haftalık falan olmalı diye düşünüyorum. Ben testte ilk silik çizgiyi 01 ekimde gördüm büyük ihtimal adet günümdür diye tahmin ediyorum. Çünkü çok çok silikti.
Bu arada bu ay ilk kez ovü testi denedim ve başardım sanırım.
Belirtilere gelince;
İlk olarak göğüslerde adet dönemimden farklı bir şişlik ve ağrı geçen hafta pazar günü dikkatimi çekti. Yaklaşık 1 haftadır belirtiler başladı. Hafta içinde de yüzümde ve vüc sıcaklık artışı hissettim. Vücudum sıc artışından mı bilmiyorum kupkuru oldu. Ara ara kasık ağrılarım oluyodu. Birde acıkmaya yakın bir sersemlik oluyodu. Akıntımda bir anormallik hissetmedim. Birde kokulara hassasiyet oldu. Tahammül edemiyo gibi oluyodum bazı kokular rahatsız ediyodu.
Ay inşallah Can'ım ya sizde öylemiydiniz bilmiyorum ama bide ilk deneme cok ama cok heyecan var cok sabırsızımSabret canım sabır en güzeli günün yaklaştığında belirtilere bakarsın ama ilk gogusler kendini belli ediyor büyüme olsun damar olsun koyuluk olsun yani bulantı baş dönmesi filan beklemeyin onlar sonradan oluyor inşallah bebisin seninledir güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Tabi ki heyecan oluyor canım ama gorev gibi birlikte olmayın sakın Rabbim hayırlı vakitte bebisini gönderir inşallah insanda korku oluyor ama en iyisini Rabbim bilirAy inşallah Can'ım ya sizde öylemiydiniz bilmiyorum ama bide ilk deneme cok ama cok heyecan var cok sabırsızım
Belirtin var mı hiç canımBenim bat 7 ekim civarı bugün ovulasyon testi yaptım en son 29 eylülde yapıp bırakmıştım. Ama aklıma ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler geldi. Adete yakın pozitif çıkarsa hamilesin demektir diyolar. Benim testim aşağıda bi bakar mısınız. 29 unda yaptığımıda koydum
Karnım çok ağrıdı 3-4 günlük dönemde başka belirti yok bi iki kere mide bulandıBelirtin var mı hiç canım
Siz yazdıktan sonra ,ovulasyon testiyle gebelik öğrenilir mi adlı başlıkları okudum burada bir çoğunda kadınlar evet öğreniliyor koyu olması lazım diyor bazısı da yok olmaz diyor bi sonuca varamadım ama inşAllah vardır bebişinKarnım çok ağrıdı 3-4 günlük dönemde başka belirti yok bi iki kere mide bulandı
Tecrübeli olan varsa yardım edebilir mi?Benim bat 7 ekim civarı bugün ovulasyon testi yaptım en son 29 eylülde yapıp bırakmıştım. Ama aklıma ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler geldi. Adete yakın pozitif çıkarsa hamilesin demektir diyolar. Benim testim aşağıda bi bakar mısınız. 29 unda yaptığımıda koydum
Evet bende ikilemde kaldımSiz yazdıktan sonra ,ovulasyon testiyle gebelik öğrenilir mi adlı başlıkları okudum burada bir çoğunda kadınlar evet öğreniliyor koyu olması lazım diyor bazısı da yok olmaz diyor bi sonuca varamadım ama inşAllah vardır bebişintecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa biz de aydınlanırız
Ben iyim seni sormali :) bende bi haber yok bat 9 ekim zaten daha test yapmadim :)Kizlar naber napyosunuz var mi yeni haberler .
İyi bende ne olsun benimde bat 5 ekim bu sabah erken gebelik testi yaptim ama negatif cikti yaBen iyim seni sormali :) bende bi haber yok bat 9 ekim zaten daha test yapmadim :)
canım birçok kez topikle de şahit oldum ama iki tane alternatif var ya hamileisn ya da tekrar yumurtluorsun olabilirisn.adete 5 gün varsa ve ovu da hamilelik ciktiysa hcg testinde de en azından ince bir çizgi olmasi lazım.varsa dene.Tecrübeli olan varsa yardım edebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?