- 1 Ekim 2016
- 39
- 86
- 3
- 32
Benim belirtilerimin aynisi :-( bu arada tebrik ederim saglikli hayirli evlat olsun insallah
okurken senin adina cok mutlu oldum canim..simdi doya doya hamileliginin keyfini cikar.rabbime sukret bol bolKızlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederm. Yarın hastaneye gidip tahlil yaptıracağım. İnş güzel haberlerle dönerim.
Soranlar için sat 26 ağustostu fakat batı ben tahmin edemiyorum çünkü 30-35 gün arasında oluyor. Fakat 18 eylül yumurtlama günümdü ovü testi pozitif gördüğüm gün ve birgün öncesi ilişki oldu. Yani eğer 19'unda yumurtladıysam ve döllendiyse büyük ihtimal tam 2 haftalık falan oluyor. Tabi adetten hesaplayınca 4 haftalık falan olmalı diye düşünüyorum. Ben testte ilk silik çizgiyi 01 ekimde gördüm büyük ihtimal adet günümdür diye tahmin ediyorum. Çünkü çok çok silikti.
Bu arada bu ay ilk kez ovü testi denedim ve başardım sanırım.
Belirtilere gelince;
İlk olarak göğüslerde adet dönemimden farklı bir şişlik ve ağrı geçen hafta pazar günü dikkatimi çekti. Yaklaşık 1 haftadır belirtiler başladı. Hafta içinde de yüzümde ve vüc sıcaklık artışı hissettim. Vücudum sıc artışından mı bilmiyorum kupkuru oldu. Ara ara kasık ağrılarım oluyodu. Birde acıkmaya yakın bir sersemlik oluyodu. Akıntımda bir anormallik hissetmedim. Birde kokulara hassasiyet oldu. Tahammül edemiyo gibi oluyodum bazı kokular rahatsız ediyodu.
Büyük bi agrı yok canım bende ama yani iç çamasırını cıkarmasam fark. Bile etmezdim. Sadece aklıma takılan adet içinde hamilelik içinde cok erken geldi.çünkü erken adet görmem genelde ileri atar benimkilerYok canım 11 gün önce den agrimadi benim zaten öyle büyük bir ağrı olmuyor afedersin iç çamaşırı ucuna degdigi zaman ince bir acı oluyor o da adete yakın oluyor usutmussundir adete bir hafta kala göğsümde damarlar belli idi birde bazen yanıp bazen usuyordum en erken bunlar oldu bende
Sıkma canını canım ben 3 gundur sırt agrısı cekiyorum nolur nolmaz diye ilacta icmedim viksle idare etmye calistim dün artik agriya dayanamadim acile gittim,tabi doktora hamilelik ihtimalim olabilir dedim ona gore bisey versin diye,ilk bakalim kan testi yapalim dedi hamilemisin diye 5 gun var daha dedim bat a oda daha cikmaz dedi,yani kanda bile cikmama ihtimali varsa idrarda cikmaması normal,herkezin bunyesi farklı döllenme zamanı farklı üzme kendini daha kırmızıları gormedin nasil olsa..Gunaydin kizlar ben gordum negatifi baska gorenler var mi :-(
6 gun erken gebelik testi yaptim ben bu sabah negatifti canim. Bat 5 ekim 3 gunum varSen test yaptın mı canım. Adetinin hünü geçti mi
Sabret canım sabır en güzeli günün yaklaştığında belirtilere bakarsın ama ilk gogusler kendini belli ediyor büyüme olsun damar olsun koyuluk olsun yani bulantı baş dönmesi filan beklemeyin onlar sonradan oluyor inşallah bebisin seninledir güzel haberlerini bekliyorum inşallahBüyük bi agrı yok canım bende ama yani iç çamasırını cıkarmasam fark. Bile etmezdim. Sadece aklıma takılan adet içinde hamilelik içinde cok erken geldi.çünkü erken adet görmem genelde ileri atar benimkiler
Canım ben hiç ovulasyon testi kullanmadim ama burada arkadaşlar gitti gidiyor ve n11 den aldıklarını yazmışlardı oralara bir bak istersenKizlar ovulasyon testi cavebini vermedi kimse
Canim onun kapida odemesi yok. Bana kapida odeme lazimCanım ben hiç ovulasyon testi kullanmadim ama burada arkadaşlar gitti gidiyor ve n11 den aldıklarını yazmışlardı oralara bir bak istersen
Canım https://www.hepsimedikal.com.tr/laboquick-ovulasyon-testi ben burdan aldım kapıda ödeme varKizlar ovulasyon testi cavebini vermedi kimse
Tebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerin var miydi anlatirmisin biraz. Benim bir hafta var adetime ama iki gün kasik ağrım oldu sence hamilelik belirtisimidir5 hafta 3 günluk taze bir hamileligim var ınsallh bu seneyi bitirmeden hamile kalmak isteyen herkese allahim nasip eder
Yerleşmiştir inşallah annesi güzelceKızlar benim kahverengi akıntım sarı renge döndübata 4-5 gün kaldı
Bn hamile olduğumu testen önce anladım göuslerim dolgunlasti ve ucunda kararma oldu ve gün gün kasik ağrılarım coklasati göz bebeklerim buyudu adetim 2 gün geçti erken gebelik testi yaptım net 2 çizgi çıktıTebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerin var miydi anlatirmisin biraz. Benim bir hafta var adetime ama iki gün kasik ağrım oldu sence hamilelik belirtisimidir
Tebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerin var miydi anlatirmisin biraz. Benim bir hafta var adetime ama iki gün kasik ağrım oldu sence hamilelik belirtisimidir
Canım adet gününden bir iki gün önce hafif batmalar oldu belimin sağ tarafında ince bir ağrı vardı dedim acaba fıtık mi var
Tesekkurler canisiCanım https://www.hepsimedikal.com.tr/laboquick-ovulasyon-testi ben burdan aldım kapıda ödeme var
Anladım benim normalde adet olduğumda bile görüşlerde değişiklik olmaz. Ama ilk defa adet öncesinde kaşık ağrılarım oldu öyle ki yerleşme olabilir düşüncesiyle gece üzerine uyuyamadim bile aniden kalkamiyordum hemen ağrı atıyordu. Bakalım ben test yapmicam inat ettim adetim geçerse direk doktora gidecem ama meraklaniyorum ışte inşallah ağrılarının sebebi yerlesmedir olusuyodur diye düşünmekten alikoyamiyorumBn hamile olduğumu testen önce anladım göuslerim dolgunlasti ve ucunda kararma oldu ve gün gün kasik ağrılarım coklasati göz bebeklerim buyudu adetim 2 gün geçti erken gebelik testi yaptım net 2 çizgi çıktı
Teşekkür ederimAleyküm selam kardeşim
Tabikide...hoşgeldin aramıza
Bn de senin gibiydum ama vücuttaki değişiklikler kendini ele veriyor bu konuda ben adet olmadan öncede böyle belirtilerim oluyor ama göğüs ucunda kararma olünca işler değişti hayırlısı olur inşallah çok farklı tepkilerle belli ediyor kndini bnm adetim bitti 1 hafta sonra kasik ve bel ağrısından duRamadan patikle geziyorum kisliklarimi indirdim isinmiyorum hamile insani ateş basarya bn donuyorum eşim arada petekleri yakıyor ben isinim diye ole işte umarım hamilesin dir içinde birilerinin olduğunu hissetmek çok güzel bir duyguAnladım benim normalde adet olduğumda bile görüşlerde değişiklik olmaz. Ama ilk defa adet öncesinde kaşık ağrılarım oldu öyle ki yerleşme olabilir düşüncesiyle gece üzerine uyuyamadim bile aniden kalkamiyordum hemen ağrı atıyordu. Bakalım ben test yapmicam inat ettim adetim geçerse direk doktora gidecem ama meraklaniyorum ışte inşallah ağrılarının sebebi yerlesmedir olusuyodur diye düşünmekten alikoyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?