2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben eylül de çalışmalara başladım ama biraz geç başladım. Adet ime 5 gun kala denedik. 2 gün üst üste oldu. 5 gun sonra da regl oldum. Normal 7 gün regl oldum. Öncesinde baya heveslendim yerlesme kanamasi mi diye ama yok baya baya regl oldum. Dün bitti. Takvim é göre bu hafta yumurtlama haftam. Gün aşırı en iyisi. Bu gece başlıyoruz bakalım. İnşallah bu ayın sonunda pozitif test ı görürüz

Adete yakin iliskiye girince benim adetimde sapma oluyor canim ben o yuzden reddediyorum

Çok doğru ama şimdiden üstüne dusersek en azından allah korusun bir sıkıntı çıkarsa tedavisi varsa tedavisi olunur. Rabbim nasıl isterse öyle olur

Hamişler ovulasyon ve gebelik testlerinizi bir posete toplayip yollayin ya biz yararlanalim bari

kızlar ben hamilelik belirtisindede gaz sancısı çekiyordum, ama şimdi 7 haftalık hamileyim tutamıyorum gazımı ne yapcam ben başım belada ne yapcam kızlar

kızlar ben hamilelik belirtisindede gaz sancısı çekiyordum, ama şimdi 7 haftalık hamileyim tutamıyorum gazımı ne yapcam ben başım belada ne yapcam kızlar
Sal gitsin canım :)) şaka bir yana maden suyu iç birde aklında olsun hamilelikte maden suyu çocuğun gazını alırmış gazsiz olurmuş çocuk haberin olsun

Sal gitsin canım :)) şaka bir yana maden suyu iç birde aklında olsun hamilelikte maden suyu çocuğun gazını alırmış gazsiz olurmuş çocuk haberin olsun
onu yapıyorum bebegim zaten ama nedir anlam veremedim cidden felaket utanç veriyor

Canim inan tutma zaten cok kotu oluyor. Geldiginde tuvalete git hemen tutma icinde. Daha ilerde kucuk tuvaletini falan da tutamican. Ben kusarken hem alttan kacuriyordum hem ustten cikariyordum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…