Hadi yaaa :)insAlahhh Rabbimin izniyle bizlerinde yuzu guler :)Arkadaslardan biri ayni belirilerle hamile cikti insallah bizde cikariz bakalm
Ne zamandı adet günün?Ben pazartesi yapacam testi kızlar. İnsallah güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla :)
Niye iliskiyi geri ceviriyorsunuz ki ?? Bunun bi sebebi var mi??aynisini bende yaptim canim.ama yanlis yapiyoruz.
Adetim perşembe günüydü canım. Ama düzensiz olduğu icin 4 gün geç 2 gün erken gelebiliyor mesela. O yüzden yarın sabah yapacam insallah.Ne zamandı adet günün?
Yakinken yapilmaz mi ki canim ?Esim bu sabah iliski istedi artik adetim yaklasiyor diye hayir dedim bnde küstü
Tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah.Kızlar clear blue ile testi yaptım 1-2 haftalık hamile diyooooooor. Allahım nasıl heyecanlıyım inş yarın kan tahlillerim de güzel çıkar. hata olmaz dimi bu testte
Tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah.
bebek nasil olsa olmaz diye.sacma tabiki biliyorum ama..Niye iliskiyi geri ceviriyorsunuz ki ?? Bunun bi sebebi var mi??
Çok doğru ama şimdiden üstüne dusersek en azından allah korusun bir sıkıntı çıkarsa tedavisi varsa tedavisi olunur. Rabbim nasıl isterse öyle olurAnlıyorum canım hemde öyle iyi anlıyorumki çünkü bende aynı durumu yaşıyorum üstelik bizim yaşımız sizinkinden biraz daha büyük
Eşim 33 yaşında, bende inşaAllah 2 gün sonra 30'uma giriyorum...
Ve en çok da yaşımdan ötürü istiyorum ama bizim istememizle olmuyor Rabbimiz isteyecek önce
Şuan hepimizin en çok sabıra ihtiyacımız var...
12 senedir evli olan bir yakınımın 2 ay önce bebeği oldu
Dile kolay 12 yıl.... biz böyleysek o ve onun gibi insanlar ne yapsın peki?
Ben çoğu zaman belli etmemeye çalışırım ama bazen insanlardan uzak kalmak istiyorum böyle evden çıkmamak istiyorum... ama sonra silkeleniyorum.. çünkü Rabbimize binlerce kez şükretmemiz gereken o kadar çok nedenimiz varki...
Tamam canım sağol bata daha var diye yapmıyodumCan'ım ikilemde kalma hamilelik testi yap varsa bebek ovulasyon da çıkan testte de çıkar
Can'ım herkesin kendi kararı ama herşey bebeğe bağlanmamalı yani .Bugün esin istemiş yarın sen isteyebikirsin istemelisin de yani bu bi ihtiyaç olarak görün bebek odaklı degilbebek nasil olsa olmaz diye.sacma tabiki biliyorum ama..
Can'ım eger ovulasyon hcg yi tesbit edip öle çıktığına göre hamilelik testi de çıkarır diye düşünüyorumTamam canım sağol bata daha var diye yapmıyodum
Sal gitsin canım :)) şaka bir yana maden suyu iç birde aklında olsun hamilelikte maden suyu çocuğun gazını alırmış gazsiz olurmuş çocuk haberin olsunkızlar ben hamilelik belirtisindede gaz sancısı çekiyordum, ama şimdi 7 haftalık hamileyim tutamıyorum gazımı ne yapcam ben başım belada ne yapcam kızlar
onu yapıyorum bebegim zaten ama nedir anlam veremedim cidden felaket utanç veriyorSal gitsin canım :)) şaka bir yana maden suyu iç birde aklında olsun hamilelikte maden suyu çocuğun gazını alırmış gazsiz olurmuş çocuk haberin olsun
Normal kuzum adet olamamanın verdiği gaz o gribin geçti mi ayağıni sıcak tut inşallah geçer hayırlısı ileonu yapıyorum bebegim zaten ama nedir anlam veremedim cidden felaket utanç veriyor
Canim inan tutma zaten cok kotu oluyor. Geldiginde tuvalete git hemen tutma icinde. Daha ilerde kucuk tuvaletini falan da tutamican. Ben kusarken hem alttan kacuriyordum hem ustten cikariyordum yanikızlar ben hamilelik belirtisindede gaz sancısı çekiyordum, ama şimdi 7 haftalık hamileyim tutamıyorum gazımı ne yapcam ben başım belada ne yapcam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?