Herseyin hayirlisi olsun cnm .İyi bende ne olsun benimde bat 5 ekim bu sabah erken gebelik testi yaptim ama negatif cikti ya
Aynen canim daha 3 gunum var hicbirsey icin gec degil oglum da gec belli olmustuHerseyin hayirlisi olsun cnm .
Yani umit kesilmez Allah tan :) ayrica seninle ayni belirtileri yasiyoruz. Yuzunu ates basiyordu vucudun usuyordu falan :)Aynen canim daha 3 gunum var hicbirsey icin gec degil oglum da gec belli olmustu
Boyle havalarda banada oluyor bu dedigin duyguBugün canım çok sıkkın hicbirsey yapasim yok aglicak gibi olup icime atıyorum sabah ki testle alakasi pek yok yani tamamen onla alakali değil kendimi kötü hissediyorum yazmak istedim sadece nedenini benim bile cozemedigm bir sıkılma bosvermislik
Hava beni pek etkilemez canım ya da bana öyle geliyorBoyle havalarda banada oluyor bu dedigin duygu
Sağol canım testim var evde sabah ilk idrarla yaparım artıkcanım birçok kez topikle de şahit oldum ama iki tane alternatif var ya hamileisn ya da tekrar yumurtluorsun olabilirisn.adete 5 gün varsa ve ovu da hamilelik ciktiysa hcg testinde de en azından ince bir çizgi olmasi lazım.varsa dene.
Gecer insAllah :)Hava beni pek etkilemez canım ya da bana öyle geliyor
Kendine bi kahve yap elinede bir kitap al oh misBugün canım çok sıkkın hicbirsey yapasim yok aglicak gibi olup icime atıyorum sabah ki testle alakasi pek yok yani tamamen onla alakali değil kendimi kötü hissediyorum yazmak istedim sadece nedenini benim bile cozemedigm bir sıkılma bosvermislik
Arkadaslardan biri ayni belirilerle hamile cikti insallah bizde cikariz bakalmYani umit kesilmez Allah tan :) ayrica seninle ayni belirtileri yasiyoruz. Yuzunu ates basiyordu vucudun usuyordu falan :)
Can'ım ikilemde kalma hamilelik testi yap varsa bebek ovulasyon da çıkan testte de çıkarÜç dört gün kahverengi leke gelipte bugün sarıya dönünce bende bi ovulasyon yapiim bakiyim dedim. Yoksa adet olcam diyodum zaten adet ağrımda vardı
Arkadaşın dediği bana da mantıklı geldi bi tane de gebelik testi yapın isterseniz F Frkzhdcanım birçok kez topikle de şahit oldum ama iki tane alternatif var ya hamileisn ya da tekrar yumurtluorsun olabilirisn.adete 5 gün varsa ve ovu da hamilelik ciktiysa hcg testinde de en azından ince bir çizgi olmasi lazım.varsa dene.
Denerim canım teşekkür ederim iyi gelir insaAllahKendine bi kahve yap elinede bir kitap al oh misbana iyi gelir canım sıkıldığında
insaAllah canımGecer insAllah :)
Bende simdi bir duş alip bir kahve yapip muzik acmak istiyorumDenerim canım teşekkür ederim iyi gelir insaAllah
insaAllah canım
İnşallah canım benim iinşallah...Bn de senin gibiydum ama vücuttaki değişiklikler kendini ele veriyor bu konuda ben adet olmadan öncede böyle belirtilerim oluyor ama göğüs ucunda kararma olünca işler değişti hayırlısı olur inşallah çok farklı tepkilerle belli ediyor kndini bnm adetim bitti 1 hafta sonra kasik ve bel ağrısından duRamadan patikle geziyorum kisliklarimi indirdim isinmiyorum hamile insani ateş basarya bn donuyorum eşim arada petekleri yakıyor ben isinim diye ole işte umarım hamilesin dir içinde birilerinin olduğunu hissetmek çok güzel bir duygu
Canim bi yanim inanmiyor iste benim de emin olamiyorum hala. Hala olmadim adet o da suphelendiriyor ama olsa cikmaz miydi bilmiyorum kikalbini dinle bak ben içimden inanmamak geliyorduu o testlere inatla burda başka yerde araştırıyordum yanlma payını ama bi yandanda ümütlenmemek için yok diyordum yapmam test diyordum ve inadımı kırdım yaptım yani sen içini dinle yok diyorsa yoktur var ama kendine bile itiraf edemedigini düşünen bir his kaplıyorsa emin ol bekle yap sabret
aynisini bende yaptim canim.ama yanlis yapiyoruz.Esim bu sabah iliski istedi artik adetim yaklasiyor diye hayir dedim bnde küstü
Canim dun giremedim daha yeni girebildim sefakoyde yim ben: )Buyur gel kuzum :)) gerçekten yerin yakınsa neden olmasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?