2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İyi pazarlar kızlar nasılsınız ben durumumu takip edemiyorum dünden beri acaba mo diye diye düşünüp duruyorum dün her haftasonu gibi eşimle birlikte gezdik herşey çok iyiydi birden başım döner gibi oldu soğuk soğuk terler dökütüm bi anda elim ayağım boşaldı ..zaten evdeyken sabah midem bullanıyordu ama çok üstünde durmadım bide yoruldum dedim eve geldim uyumuşum bi uyandım akşam olmuş dün akşam kasıklarım agrı vardı sürekli kramp girdi durdu . Gece geç uyudum sabahta kalktığımda agrım vardı bata 7 gün var daha soğan suyu içiyorum zaten bugun de kızlar krem gibi yapışkan bi akıntı gelmiş kızlar adete yakın olur bende ama olumsuz mu bilmiyorum kasıklarım çok agrıyor o akıntı gelirse hasta oluyorum genelde ama bilmiyorum olumsuz olmasınıda istemiyorum kızlar

Bugün canım çok sıkkın hicbirsey yapasim yok aglicak gibi olup icime atıyorum sabah ki testle alakasi pek yok yani tamamen onla alakali değil kendimi kötü hissediyorum yazmak istedim sadece nedenini benim bile cozemedigm bir sıkılma bosvermislik

Boyle havalarda banada oluyor bu dedigin duygu

Sağol canım testim var evde sabah ilk idrarla yaparım artık

Kendine bi kahve yap elinede bir kitap al oh mis bana iyi gelir canım sıkıldığında

Esim bu sabah iliski istedi artik adetim yaklasiyor diye hayir dedim bnde küstü

Arkadaşın dediği bana da mantıklı geldi bi tane de gebelik testi yapın isterseniz F Frkzhd

İnşallah canım benim iinşallah...

Canim bi yanim inanmiyor iste benim de emin olamiyorum hala. Hala olmadim adet o da suphelendiriyor ama olsa cikmaz miydi bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…