2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Slm kızlar hamile arkadaşlara çok sevindim tebrikler Rabbm sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin inşallah. Bişey sorucam kafam karıştı benm geçen ay ovu testi yaptm adetin 13 14. Günü ve sonrası ikinci çizgi hep koyu çıktı sonra siliklesti akintim da oldu anladım yumurtanin çatladıgıni bu ayda test yaptm 4 gündür hep çok hafif silik çıkıyor ikinci çizgi bugn de adetimin 15.günü gene silik çıktı bu sefer geç catlicak herlde yada olusmadmi:-(

Adetin 17si akşam ve 18i sabah çift çizgi gordum ovulasyon da ilişki 16. Ve 18. Gün oldu başka olmadı sizce şansım var mı umutsuzum sanki bu ay nedense

Adetin 17si akşam ve 18i sabah çift çizgi gordum ovulasyon da ilişki 16. Ve 18. Gün oldu başka olmadı sizce şansım var mı umutsuzum sanki bu ay nedense
Canım tam anlamiyorum şu catlama vs seylerinden ama yumrtlamaya denk geldiyse ve spermler uzun süre canlı kaliyor sanırım iceride ki onu gectm kismetse bu ay zaten olur hic stres yapma ayni sekilde sende B bebegim-gel canım akisina birakmak en güzeli yapmissiniz zaten testle takip falan dahada yapilacak tek sey dua

Aynen nasip den öte köy yok ama eşim çok istiyor ilk gebeliğim de sadece ben istiyordum o belli etmiyordu güzel güzel gidiyordu bu sefer o belli edince olmuyo ben geriliyorum

Kizlar az once sol kasigimda bisey oldu. Sanki orda kalp atiyomus gibi oldu neredeyse bir dakika sonra gecti

Haklısın cnm gün aşırı ilişki olur artk olur una bırakayım dua etmeyi hiç bırakmiyorum zaten Rabbim yazdıysa olur elbet

Kizlar bugun yaptigim iki teste simdi baktimda sadece benim gordugum hayalet cizgiler testler kuruduktan sonra biraz daha belli hale gelmis. :)))
Umut dunyasi iste. Biriside desin ki ignedendir o igneden :) hahahah

Kizlar benim durumu mi geneliniz biliyor ama ben bi ozet geceyim
11 ile 16 si arasi bir gun yumurtam catladi. 12 ile 17 s i birliktelik oldu. 30 unda kan testi 0.1 cikti. Hala adet olmadim ama. Adet sökturucu icmedim sizce oluru var mi bunun hic bu kadar gecikmem olmamisti

bat 7 ekim kızlar dua edın 8 ay olcak düşükten sonra bebiş gelmiyor.5 gün var sağ göğüsüm büyüdü ama agrı falan yok adete yakında oluyormuş.anlamadgım sey bugun akıntım geliyordu.iyide yumurtlamsm bitti neden?sizce

bat neydi?

Can'ım benim sperm 48 72 saate kadar canlı kalabiliyor. Eger nasibinde varsa hamile kalmıssındır ama bu tarihlere göre hamile kalman Laz'ım herşey yolundaysa ümidini yitirme

Bak simdi canim hamile isen herkeste hcg salinimi hemen olmayabilir gec baslayabilir. Bu birinci secenek.
2. Secenek ise pko oldugu icin olabilir
3. Secenek se belki baska yum daha olusup kiste cevirmistir.
Birde neden doktora gitmiyorsun git de 44 45 gundur adet olmadim hayirdir sana de

Bir ihtimalde dontsayin ki gibide olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…