onu yapıyorum bebegim zaten ama nedir anlam veremedim cidden felaket utanç veriyor
geçti şükür oNormal kuzum adet olamamanın verdiği gaz o gribin geçti mi ayağıni sıcak tut inşallah geçer hayırlısı ile
Canım tam anlamiyorum şu catlama vs seylerinden ama yumrtlamaya denk geldiyse ve spermler uzun süre canlı kaliyor sanırım iceride ki onu gectm kismetse bu ay zaten olur hic stres yapma ayni sekilde sende B bebegim-gel canım akisina birakmak en güzeli yapmissiniz zaten testle takip falan dahada yapilacak tek sey duaAdetin 17si akşam ve 18i sabah çift çizgi gordum ovulasyon da ilişki 16. Ve 18. Gün oldu başka olmadı sizce şansım var mı umutsuzum sanki bu ay nedense
Yarın bende yapıcan sanırımAdetim perşembe günüydü canım. Ama düzensiz olduğu icin 4 gün geç 2 gün erken gelebiliyor mesela. O yüzden yarın sabah yapacam insallah.
Canım tam anlamiyorum şu catlama vs seylerinden ama yumrtlamaya denk geldiyse ve spermler uzun süre canlı kaliyor sanırım iceride ki onu gectm kismetse bu ay zaten olur hic stres yapma ayni sekilde sende B bebegim-gel canım akisina birakmak en güzeli yapmissiniz zaten testle takip falan dahada yapilacak tek sey dua
Haber verelim burdan birbirimize. İnsallah pozitif cikar. Bat ne zamandı?Yarın bende yapıcan sanırım
Gectigimiz aylarda banada oldu seyirme gibi ama ne anlama geliyor bilmiyorumKizlar az once sol kasigimda bisey oldu. Sanki orda kalp atiyomus gibi oldu neredeyse bir dakika sonra gecti
Haklısın cnm gün aşırı ilişki olur artk olur una bırakayım dua etmeyi hiç bırakmiyorum zaten Rabbim yazdıysa olur elbetCanım tam anlamiyorum şu catlama vs seylerinden ama yumrtlamaya denk geldiyse ve spermler uzun süre canlı kaliyor sanırım iceride ki onu gectm kismetse bu ay zaten olur hic stres yapma ayni sekilde sende B bebegim-gel canım akisina birakmak en güzeli yapmissiniz zaten testle takip falan dahada yapilacak tek sey dua
O zaman bilen arkadaslarin cevap vermesini bekleyelimGectigimiz aylarda banada oldu seyirme gibi ama ne anlama geliyor bilmiyorum
bat neydi?Kizlar benim durumu mi geneliniz biliyor ama ben bi ozet geceyim
11 ile 16 si arasi bir gun yumurtam catladi. 12 ile 17 s i birliktelik oldu. 30 unda kan testi 0.1 cikti. Hala adet olmadim ama. Adet sökturucu icmedim sizce oluru var mi bunun hic bu kadar gecikmem olmamisti
Can'ım benim sperm 48 72 saate kadar canlı kalabiliyor. Eger nasibinde varsa hamile kalmıssındır ama bu tarihlere göre hamile kalman Laz'ım herşey yolundaysa ümidini yitirmeSlm kızlar hamile arkadaşlara çok sevindim tebrikler Rabbm sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin inşallah. Bişey sorucam kafam karıştı benm geçen ay ovu testi yaptm adetin 13 14. Günü ve sonrası ikinci çizgi hep koyu çıktı sonra siliklesti akintim da oldu anladım yumurtanin çatladıgıni bu ayda test yaptm 4 gündür hep çok hafif silik çıkıyor ikinci çizgi bugn de adetimin 15.günü gene silik çıktı bu sefer geç catlicak herlde yada olusmadmi:-(
Bak simdi canim hamile isen herkeste hcg salinimi hemen olmayabilir gec baslayabilir. Bu birinci secenek.Kizlar benim durumu mi geneliniz biliyor ama ben bi ozet geceyim
11 ile 16 si arasi bir gun yumurtam catladi. 12 ile 17 s i birliktelik oldu. 30 unda kan testi 0.1 cikti. Hala adet olmadim ama. Adet sökturucu icmedim sizce oluru var mi bunun hic bu kadar gecikmem olmamisti
Bir ihtimalde dontsayin ki gibide olabilir.Kizlar benim durumu mi geneliniz biliyor ama ben bi ozet geceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?