2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kuzum adet söktürücü vericek tarlusal biliyorum hic gtmedim ondan 1 hafta daha beklicem olmazsam gidicem

Pardon canım başkasına yazıcaktım karıştı. yumurtlama herzaman 13 14 de olmaz stres hastalik hatta aşırı mutlu olmak bile günlerini değiştirebiliyor o yüzden merak etme ben adetimin 19 ve 20 ci günlerde catladıgını bilirim sıkıntı yapma

Canim duzensiz oldugum icin bilemiyorum. En gec ihtimalle ama 30 unda olmaliydim yani 16 snda catlamis ise yumurta
kaç günde bir bat kaçla kaç arası genelde duzensizde olsa.sen 40 güne kadar bekle olmassan 41. gün test yap.

Adetin 17si akşam ve 18i sabah çift çizgi gordum ovulasyon da ilişki 16. Ve 18. Gün oldu başka olmadı sizce şansım var mı umutsuzum sanki bu ay nedense
Can'ım umutsuz olma çünkü sperm vücut da 48 72 saate kadar yaşayabiliyor eger herşey yolundaysa rabbim nasip etmişse hamile kalma ihtimalin var

Can'ım benim sperm 48 72 saate kadar canlı kalabiliyor. Eger nasibinde varsa hamile kalmıssındır ama bu tarihlere göre hamile kalman Laz'ım herşey yolundaysa ümidini yitirme
Ama canm bu ay adetimin 11.gününden beri ovu testi yapıyorum hep silik çizgi çıktı bugn 15.gün ya hala catlamadi yada adetim biter bitmez çatlmaz herlde anlamadm ama kısmetse olur ztn umitlenmıyom artk iki yılı geçti artk hevesim yok eskisi gibi

Olabikir canim 1 hafta daha bekle

Sen ilişkinin üstünden kaç gün geçti cnm

Yok kizlar ben iyi anladim benim belirtiler iltihap ve usutmeden kaynaklaniyor her yerlerim agirmaya basladi

Geç olsun güç olmasın ozmn:) yani geçte olsa çatlasın canm ozmn çalışmalara devam adete kadr bırakmayım nolur nolmaz

Can'ım heray aynı tarihte yumurtlama olmayabilir stres sevinç hava sıcaklıkları bile etkiliyor Muş yani yumurtlarsın merak etme . Hamile kalamama için bi nedenin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…