- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Beklenen adet tarihibat neydi?
Canim duzensiz oldugum icin bilemiyorum. En gec ihtimalle ama 30 unda olmaliydim yani 16 snda catlamis ise yumurtabat neydi?
hamilesin yaniKizlar bugun yaptigim iki teste simdi baktimda sadece benim gordugum hayalet cizgiler testler kuruduktan sonra biraz daha belli hale gelmis. :)))
Umut dunyasi iste. Biriside desin ki ignedendir o igneden :) hahahah
Kuzum adet söktürücü vericek tarlusal biliyorum hic gtmedim ondan 1 hafta daha beklicem olmazsam gidicemBak simdi canim hamile isen herkeste hcg salinimi hemen olmayabilir gec baslayabilir. Bu birinci secenek.
2. Secenek ise pko oldugu icin olabilir
3. Secenek se belki baska yum daha olusup kiste cevirmistir.
Birde neden doktora gitmiyorsun git de 44 45 gundur adet olmadim hayirdir sana de
Pardon canım başkasına yazıcaktım karıştı. yumurtlama herzaman 13 14 de olmaz stres hastalik hatta aşırı mutlu olmak bile günlerini değiştirebiliyor o yüzden merak etme ben adetimin 19 ve 20 ci günlerde catladıgını bilirim sıkıntı yapmaSlm kızlar hamile arkadaşlara çok sevindim tebrikler Rabbm sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin inşallah. Bişey sorucam kafam karıştı benm geçen ay ovu testi yaptm adetin 13 14. Günü ve sonrası ikinci çizgi hep koyu çıktı sonra siliklesti akintim da oldu anladım yumurtanin çatladıgıni bu ayda test yaptm 4 gündür hep çok hafif silik çıkıyor ikinci çizgi bugn de adetimin 15.günü gene silik çıktı bu sefer geç catlicak herlde yada olusmadmi:-(
kaç günde bir bat kaçla kaç arası genelde duzensizde olsa.sen 40 güne kadar bekle olmassan 41. gün test yap.Canim duzensiz oldugum icin bilemiyorum. En gec ihtimalle ama 30 unda olmaliydim yani 16 snda catlamis ise yumurta
Can'ım umutsuz olma çünkü sperm vücut da 48 72 saate kadar yaşayabiliyor eger herşey yolundaysa rabbim nasip etmişse hamile kalma ihtimalin varAdetin 17si akşam ve 18i sabah çift çizgi gordum ovulasyon da ilişki 16. Ve 18. Gün oldu başka olmadı sizce şansım var mı umutsuzum sanki bu ay nedense
Ahahah ben olayi yanlis anlamisin sana batini sormus bende gittim beklenen adet tarihi dedim ay kafa gitti:))Canim duzensiz oldugum icin bilemiyorum. En gec ihtimalle ama 30 unda olmaliydim yani 16 snda catlamis ise yumurta
Ama canm bu ay adetimin 11.gününden beri ovu testi yapıyorum hep silik çizgi çıktı bugn 15.gün ya hala catlamadi yada adetim biter bitmez çatlmaz herlde anlamadm ama kısmetse olur ztn umitlenmıyom artk iki yılı geçti artk hevesim yok eskisi gibiCan'ım benim sperm 48 72 saate kadar canlı kalabiliyor. Eger nasibinde varsa hamile kalmıssındır ama bu tarihlere göre hamile kalman Laz'ım herşey yolundaysa ümidini yitirme
Yok be nerde o gunler ovitrelleden kaynakli silik cikmistirhamilesin yani
Olabikir canim 1 hafta daha bekleKizlar benim durumu mi geneliniz biliyor ama ben bi ozet geceyim
11 ile 16 si arasi bir gun yumurtam catladi. 12 ile 17 s i birliktelik oldu. 30 unda kan testi 0.1 cikti. Hala adet olmadim ama. Adet sökturucu icmedim sizce oluru var mi bunun hic bu kadar gecikmem olmamisti
Vallaha canim 1 hafta daha olmazsan inan sasiririm artik git yani zaten varsa artik cikar yaniKuzum adet söktürücü vericek tarlusal biliyorum hic gtmedim ondan 1 hafta daha beklicem olmazsam gidicem
Canim 27 32 37 35 41 son 5 ay bu sekilde. 44. Gundeyim su ankaç günde bir bat kaçla kaç arası genelde duzensizde olsa.sen 40 güne kadar bekle olmassan 41. gün test yap.
Kizlar benim durumu mi geneliniz biliyor ama ben bi ozet geceyim
11 ile 16 si arasi bir gun yumurtam catladi. 12 ile 17 s i birliktelik oldu. 30 unda kan testi 0.1 cikti. Hala adet olmadim ama. Adet sökturucu icmedim sizce oluru var mi bunun hic bu kadar gecikmem olmamisti
Tamam kuzum bakalim.nolacak :)Vallaha canim 1 hafta daha olmazsan inan sasiririm artik git yani zaten varsa artik cikar yani
Geç olsun güç olmasın ozmn:) yani geçte olsa çatlasın canm ozmn çalışmalara devam adete kadr bırakmayım nolur nolmazPardon canım başkasına yazıcaktım karıştı. yumurtlama herzaman 13 14 de olmaz stres hastalik hatta aşırı mutlu olmak bile günlerini değiştirebiliyor o yüzden merak etme ben adetimin 19 ve 20 ci günlerde catladıgını bilirim sıkıntı yapma
Kuzum 12 17 si aklmda kalan yum catladigi icin cok aklda degil sonrasi ama sanirim 21 i de vardiSen ilişkinin üstünden kaç gün geçti cnm
Can'ım heray aynı tarihte yumurtlama olmayabilir stres sevinç hava sıcaklıkları bile etkiliyor Muş yani yumurtlarsın merak etme . Hamile kalamama için bi nedenin varmıAma canm bu ay adetimin 11.gününden beri ovu testi yapıyorum hep silik çizgi çıktı bugn 15.gün ya hala catlamadi yada adetim biter bitmez çatlmaz herlde anlamadm ama kısmetse olur ztn umitlenmıyom artk iki yılı geçti artk hevesim yok eskisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?