2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Can'ım heray aynı tarihte yumurtlama olmayabilir stres sevinç hava sıcaklıkları bile etkiliyor Muş yani yumurtlarsın merak etme . Hamile kalamama için bi nedenin varmı
İnşallah cnm. Vardı ama artk yok yani cikolata kisti vardı amelyth oldm 3 ay önce doğal yolla hamile kalmayı bekliyorum 6 olmazsa tekrr tüp bebek tedavisi görcem cnm inşallah gerek kalmaz ya

sag göğsüm şiş bata 5 gün var göğüsde agrı yok yumurtlamam gectgı halde kasıklarım agrıo ve akıntı gelıodu bugunn neden
Normal akinti olur adet oncesi hamileliktede olur. Kasik agrisi hem hamilelik hem adet belirtisi hepsi aslinda ayni canim belirtiler ayni

İnşallah cnm. Vardı ama artk yok yani cikolata kisti vardı amelyth oldm 3 ay önce doğal yolla hamile kalmayı bekliyorum 6 olmazsa tekrr tüp bebek tedavisi görcem cnm inşallah gerek kalmaz ya
Ay inşallah kalırsın gerek kalmaz Can'ım ya oda zor maddi ve manevi cok zor. Rabbim yanında olsun inşallah yüzüne gülsün

sag göğsüm şiş bata 5 gün var göğüsde agrı yok yumurtlamam gectgı halde kasıklarım agrıo ve akıntı gelıodu bugunn neden
Can'ım batıma on gün var göğüslerim sis ve agroyor biraz kasıklarıma arada hafif batmalar var ve akıntım hafif var bende bilmiyorum çünkü adetle hamilelik cok benzer belirtileri ama adet olmak için bu kadar belirti erken gibi inşallh hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…