biliyorum canım anlamını hani ne zaman anlamında neydi dedimBeklenen adet tarihi
bnce yok gibisizce çizgi var m
Maalesef Can'ım adetin geçmişmiydisizce çizgi var m
Ya ne bilim sazan gibi atladim iste :)))biliyorum canım anlamını hani ne zaman anlamında neydi dedim
daha 6 gün var ben dayanamayıp yaptım..Maalesef Can'ım adetin geçmişmiydi
Bende goremedim. Gozlerim bu cizgilerde hep oyun onuyor ya her testte var gibi goruyorum ama busefer goremedim bat gecmismiydisizce çizgi var m
ooooo cok olmuş git yarın bence varsa cıkarCanim 27 32 37 35 41 son 5 ay bu sekilde. 44. Gundeyim su an
Oooo 6 gun varsa bekle zaten ciksa mucize olurdaha 6 gün var ben dayanamayıp yaptım..
doğru diyorsunuz..dayanamadım işte bide öyle sanki çizgi gibi görünce..Oooo 6 gun varsa bekle zaten ciksa mucize olur
İnşallah cnm. Vardı ama artk yok yani cikolata kisti vardı amelyth oldm 3 ay önce doğal yolla hamile kalmayı bekliyorum 6 olmazsa tekrr tüp bebek tedavisi görcem cnm inşallah gerek kalmaz yaCan'ım heray aynı tarihte yumurtlama olmayabilir stres sevinç hava sıcaklıkları bile etkiliyor Muş yani yumurtlarsın merak etme . Hamile kalamama için bi nedenin varmı
sıkıntı yok canımYa ne bilim sazan gibi atladim iste :)))
Ne sormuştun cnmbenim sorumada cvp verin kızlar yaa
sag göğsüm şiş bata 5 gün var göğüsde agrı yok yumurtlamam gectgı halde kasıklarım agrıo ve akıntı gelıodu bugunn nedenNe sormuştun cnm
Yok canimsizce çizgi var m
Normal akinti olur adet oncesi hamileliktede olur. Kasik agrisi hem hamilelik hem adet belirtisi hepsi aslinda ayni canim belirtiler aynisag göğsüm şiş bata 5 gün var göğüsde agrı yok yumurtlamam gectgı halde kasıklarım agrıo ve akıntı gelıodu bugunn neden
Ay inşallah kalırsın gerek kalmaz Can'ım ya oda zor maddi ve manevi cok zor. Rabbim yanında olsun inşallah yüzüne gülsünİnşallah cnm. Vardı ama artk yok yani cikolata kisti vardı amelyth oldm 3 ay önce doğal yolla hamile kalmayı bekliyorum 6 olmazsa tekrr tüp bebek tedavisi görcem cnm inşallah gerek kalmaz ya
Can'ım batıma on gün var göğüslerim sis ve agroyor biraz kasıklarıma arada hafif batmalar var ve akıntım hafif var bende bilmiyorum çünkü adetle hamilelik cok benzer belirtileri ama adet olmak için bu kadar belirti erken gibi inşallh hamileyizdirsag göğsüm şiş bata 5 gün var göğüsde agrı yok yumurtlamam gectgı halde kasıklarım agrıo ve akıntı gelıodu bugunn neden
Hayirli olsun tebrikler Allah tamamini erdirsin hayirla saglikla gelsin.Kizlar bugun hamis oldugumu ogrendim allahim tum isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?