2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

inş hamileyizidr

sag göğsüm şiş bata 5 gün var göğüsde agrı yok yumurtlamam gectgı halde kasıklarım agrıo ve akıntı gelıodu bugunn neden
Bunlar inşallah hamilelik belirtisidir cnm ama ben şunu öğrendim fazla umitlenince dha çok üzülüyorum inş en kısa zamanda hepimiz mutlu haberler verirz

Mina sevde

Canim benimde senin gibiydi adet belirtileri gibi basladi insllah sende hamilesindir dualarim sizinle
Ay canım inşallah bugünde yüzüme bi ateş bastı ama hani bazen vücut kendini kandırır ya öle degil atesten sonra aklıma geldi bilmiyorum inşallah dua edin güzel anne adayları

Aynen nasip den öte köy yok ama eşim çok istiyor ilk gebeliğim de sadece ben istiyordum o belli etmiyordu güzel güzel gidiyordu bu sefer o belli edince olmuyo ben geriliyorum
Esinin istemesi güzel birsey canım gerilme hic benimki istekli degil o kadar o yüzden böyle daha da geriliyor insan bence

Hayırlı olsun canım benim sağlıkla al kucağına

Ay canım inşallah bugünde yüzüme bi ateş bastı ama hani bazen vücut kendini kandırır ya öle degil atesten sonra aklıma geldi bilmiyorum inşallah dua edin güzel anne adayları
Insallqh oyledir canim ben bazen usudum bazen terledim bel ve kasik agrim coktu tek belirti bunlar birde bas agrisi

Hayrli olsn cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et bol bol

Canlar randevu aldim yarin kadindogma gidicem insaAllah iyi bir doktordur terslemez ya da adam akilli cevap verir sag kasigimda olan agriyi soylicem 1.5aydir var nerdeyse adetimin düzensizlestigini falan bakalım ne cikicak ultrasondan bakar insaAllah adet oluncada 3.gun hormon testi vericem insaAllah güzel cikar sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…