doğru söyluyon artık beklıcez nasıpNormal akinti olur adet oncesi hamileliktede olur. Kasik agrisi hem hamilelik hem adet belirtisi hepsi aslinda ayni canim belirtiler ayni
Amin insallah rabbim tum isteyenlere versin cok umutsuz gitmistim hastaneye ama dualarim kbul olduHayirli olsun tebrikler Allah tamamini erdirsin hayirla saglikla gelsin.
Darisi tum isteyen hepimizin basina canim insallahAmin insallah rabbim tum isteyenlere versin cok umutsuz gitmistim hastaneye ama dualarim kbul oldu
inş hamileyizidrCan'ım batıma on gün var göğüslerim sis ve agroyor biraz kasıklarıma arada hafif batmalar var ve akıntım hafif var bende bilmiyorum çünkü adetle hamilelik cok benzer belirtileri ama adet olmak için bu kadar belirti erken gibi inşallh hamileyizdir
Bunlar inşallah hamilelik belirtisidir cnm ama ben şunu öğrendim fazla umitlenince dha çok üzülüyorum inş en kısa zamanda hepimiz mutlu haberler verirzsag göğsüm şiş bata 5 gün var göğüsde agrı yok yumurtlamam gectgı halde kasıklarım agrıo ve akıntı gelıodu bugunn neden
Hayrli olsn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı burdaki herkeseKizlar bugun hamis oldugumu ogrendim allahim tum isteyenlere nasip etsin
Amin cumlemize insallahHayrli olsn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı burdaki herkese
Ay canım inşallah bugünde yüzüme bi ateş bastı ama hani bazen vücut kendini kandırır ya öle degil atesten sonra aklıma geldi bilmiyorum inşallah dua edin güzel anne adaylarıMina sevde
Canim benimde senin gibiydi adet belirtileri gibi basladi insllah sende hamilesindir dualarim sizinle
Esinin istemesi güzel birsey canım gerilme hic benimki istekli degil o kadar o yüzden böyle daha da geriliyor insan benceAynen nasip den öte köy yok ama eşim çok istiyor ilk gebeliğim de sadece ben istiyordum o belli etmiyordu güzel güzel gidiyordu bu sefer o belli edince olmuyo ben geriliyorum
Amin cnm bnm biliyorum zor ameliyattan önce tüp bebek yaptırmıştım bi defa çok zor oldu benm inş en kısa zamanda hepimiz anne oluruzAy inşallah kalırsın gerek kalmaz Can'ım ya oda zor maddi ve manevi cok zor. Rabbim yanında olsun inşallah yüzüne gülsün
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla al kucağına4 gun once hastaneye gittim kasik ve bel agrisi vardi tahlil verdim 1.8 di doktor gebelik yok dedi bobreklerini usutmussun dedi igne verdi kullanmadim dun gece sabaha kadar bas agrisindan kivrandim ilac almadim ve bugun hamis oldugumu ogrendim icinizde en ufak suphe varsa arkasindan gidin
Insallqh oyledir canim ben bazen usudum bazen terledim bel ve kasik agrim coktu tek belirti bunlar birde bas agrisiAy canım inşallah bugünde yüzüme bi ateş bastı ama hani bazen vücut kendini kandırır ya öle degil atesten sonra aklıma geldi bilmiyorum inşallah dua edin güzel anne adayları
Hayrli olsn cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et bol bol4 gun once hastaneye gittim kasik ve bel agrisi vardi tahlil verdim 1.8 di doktor gebelik yok dedi bobreklerini usutmussun dedi igne verdi kullanmadim dun gece sabaha kadar bas agrisindan kivrandim ilac almadim ve bugun hamis oldugumu ogrendim icinizde en ufak suphe varsa arkasindan gidin
Amin insallah darisi tum isteyenlerin basinaHayırlı olsun canım benim sağlıkla al kucağına
Rabbimin duasi sizlerle olsun canlarim beklemesi zor rabbim en kisa surede nasip etsinHayrli olsn cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?