2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

napıyosunuz kızlar bugün pazar ama yarın kurban olunca bi kaç iş var eşim onları halletmeye gitti alıncaklar edilcekler var
bende çamaşır yıkadım kpeder barbunya almış bize onları ayıkladım dondurucuya attım evi topladım bilmem ne iş bitmiyo ya

Canim sana şoyle anlatayim biraktigimiz ilk ay 11 gun gecikmem oldu ayrica butun hamilelik belirtilerim vardi. Hic beklemezdim adet olacagimi kesin hamileyim diyordum ama bir baktim ki adet oldum
Hadi yaa peko canim hic bu sirada lekelenme falan olmadi mi ? Bende adet olmadan bi kac gun oncesinden belim agrimaya basladi goguslerim hassaslasti bunlar her adet öncesi olur ve vajinaya vuran hafif sizi oluyor yarin olmazsam 2 gun gecmis olacak boyle olunca insan umitleniyor ama adet olunca tamamen yikiliyorum cnku gecen ay da gecikti ve adet oldum cok umutlanmistim

Valla ben çok kararlıyım bu ay kasığım ağrısada sızlasada hiç ama hiç ümitlenmicem acaba mı bile demicem..
haziranda babalar günüde olsun istedim olmadı
ramazan bayramı olsun istedim olmadı
kurban dedim olmadı
napalım kısmet değil demek ki .. ben artık hamile olmadıkca belirtilerin tamamıyla psikolojik oldugunu dusunuyorum enfeksiyon vs belki. ama tamamen beynin oyunu

Maalesef canım acı gerçekler

Kızlar meğerse eylül ekim kasıl aralık aflı bi ilahi varmış ona denk geldim :)

Bu arada 1000 ihlas okuyanın yani arefe gününde özellikle rabbim duasını geri çevirmezmiş.
Çok isterdim okuyabilmeyi. Bende bol bol estağfurullah çekiyorum.

Kızlar Napıyosınuz yarın için patatesli poğaça yapıcam kv lere giderken goturcem kahvaltıya eşim namaza gittiğinde bende pişiririm hepimize şimdiden iyi bayramlar diliyorum dualarımız kabul olsun inşallah

Bilmiyodum cnm bende okuyorum ozmn hepimiz için Hayrli ve sağlıklı evlat dilicem

Amin cnm Hayrli bayramlar marifetli arkadsm:)

Hadi inşallah canım yaaa şimdi kendi evindesin keyfine göre buyutursun bebeğini en kısa zamanda

Kızlar bu gecenin ve bayramın faziletleriyle ilgili bi yazı var o resmi buraya nasıl ekleyebilirim? Tıklıyorum resim url'si diyo onu nasıl alıcam?
Canım şöyle yap yibak fotoya sağ tık kopyala cevap yazdımız yere yapıştır sağ tıkla. Yada ctrl v

Bacım ben aynısını yaşadım antibiyotik adet geciktirebilir
enfeksiyon da adet gecikmesi yapar benimde öyle olmuştu antibiyotiği bitirdikten sonra adet gördüm sende olursun ama hamile olamazsın antibiyotik kullanırken eşinle ilişkine devam etme sakın

Tamam teşekkür ederim cicişim
Sanada hayırlı bayramlar bu arada hepinize hayırlı huzur dolu sağlıklı bir bayram diliyorum ALLAH'a emanetsiniz cicişler
Bizde şimdi anneme gidiyoruz
Sağol canım benim amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…