ne kadar oluyor canim meselaEvet canım daha pahalı tabi ama 6gun öncesi ne kadar sonuç veriyor ama tavsiyem adet gecikmenin olursa test yaptirman çünkü bazen oluşan gebelikler eksiklikler nedeniyle iptal olabiliyor muş pozitif olmasına rağmen bu dusuk sayilmiyormus ama sonuçta insan uzulur
Geciktin mi canım sendebende bugün alcam yaaa önerdiğiniz bi erken gebelik testi markası vs var mi.ilk defa alcam da bilmiyorum
Canım ben ilk hamileliğimi miratech ile öğrendim. Yine onu alıcam sanırım başka bilmiyorum çünküyok canim ya bugün bata 5 gün var.yarin sabah ikl idrarla yapayim diyorum çünkü cok merak ediyorum. bi marka vs var mi
Kum dokme de varmış onunla bi alakası var mı acaba ?Hamilesin canım hayırlı olsun ama iki günde bir kan ver iki katına artması gerek sağlıklı ise iki katına artar saglikskzsa vücut kendiliğinden atar
Bitince bikac gun icinde oluyorsun canim.Kizlar birsey soracam....ben söktürücü kullaniyorum adet olmadim daha illa bitince mi hasta olurum...bugun bitecek sanırım artık hasta olayim istiyorum
ne kadar oluyor canim mesela
Tebrikler çok sevindim senin adına inş bende hayırlısı görürüm bu görüntüyüGünaydın hanımlar.
Sabah ki yaptıgım test
Alttan olsan iyi olur daha net sonuç verirBiraZdan doktora gitcem. Randevu almıştım. En azından bi sıkıntı olup olmadıgını ögrenmek istedigimi söylicem. Bu durumda alttan muayene mi ediliyo yoksa ultrasonla mı ? Bilgisi olan var mı acaba ?
ne kadar oluyor canim mesela[/QUOTE
Canim ben turuncu kasa diye bi siteden aldim 8 tl den fazlaydi sanirim. 3 tanesini kargo ve kapida odeme parasiyla beraber 30 tl odedim 3 tanesine
canim dayanamadım şimdi aldim miratech.sabah yap cam hadi bakalim hayirlisi inş olurCanım ben ilk hamileliğimi miratech ile öğrendim. Yine onu alıcam sanırım başka bilmiyorum çünkü
Evet canim duzensizliklerde yapiliyor ben 2 kere yaptrdm. Bi isede yaramadi.bu ay bal tarcin corek otu kurnu yaptim.ayni igne gibi adetimin 16. Gunu catlama belirtileri yasadim.bence yaptrma sonra olmayinca kistlese bikiyor bide kist icin ilac veriyolar ondan sonra. Sen duzenli gun asiri iliskiye devam et.catlama belirtilerini takip et.zaten igne cok stres yapiyor iliski gorev gibi oluyorMerhabalar Bayanlar,
Ben de 1 buçuk yıldır evliyim ve 6 aydır bebek istiyoruz. En son doktora gittim adetimin 3. günü ve bu ay iki yumurtamın olduğunu 1 hafta sonra kontrole gelmemi çünkü çatlatma iğnesi yapacağını söyledi. Anlamadığım şey niçin bana çatlatma iğnesi yapacak? Çatlatma iğnesi hangi durumlarda yapılıyor, benim adetlerim de çok düzenlidir. hep 30 günde olurum bir gün bile geçmez, eğer yumurta çatlama sorunum olsaydı adetlerimde bir düzensizlik olmaz mıydı? Cevaplarınız için çok teşekkür ederimm, sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?