Duzenli iliski hayatiniz yoksada internetten ovulasyon testi al ordanda girebilirsin nezaman catlayacaginiEvet canim duzensizliklerde yapiliyor ben 2 kere yaptrdm. Bi isede yaramadi.bu ay bal tarcin corek otu kurnu yaptim.ayni igne gibi adetimin 16. Gunu catlama belirtileri yasadim.bence yaptrma sonra olmayinca kistlese bikiyor bide kist icin ilac veriyolar ondan sonra. Sen duzenli gun asiri iliskiye devam et.catlama belirtilerini takip et.zaten igne cok stres yapiyor iliski gorev gibi oluyor
Merhaba,Evet canim duzensizliklerde yapiliyor ben 2 kere yaptrdm. Bi isede yaramadi.bu ay bal tarcin corek otu kurnu yaptim.ayni igne gibi adetimin 16. Gunu catlama belirtileri yasadim.bence yaptrma sonra olmayinca kistlese bikiyor bide kist icin ilac veriyolar ondan sonra. Sen duzenli gun asiri iliskiye devam et.catlama belirtilerini takip et.zaten igne cok stres yapiyor iliski gorev gibi oluyor
ovulasyon testi kullandım 10 gün boyunca ama maalesef pozitif çizgiyi yakalayamadım hiç.Duzenli iliski hayatiniz yoksada internetten ovulasyon testi al ordanda girebilirsin nezaman catlayacagini
Eger adetin kesin duzenliyse zaten adete 14 gun kala yumurtluyoruz canim. Adetle yumurtlama arasi 14 tur ve sabittir.oylede 17 gun kala basla calismalara 10 gun kalana kadar gun asiri iliski.. catlatma ignesini bence hic bisey yapmiyoruz dememek icin mi yaptryolar.bende duzensizlik vardi ama bu ay yaptrmadm artik.kist olustu 2 ay kanser ilaci verdi.ilk ay kullandim.bu ay ilac cok dokundu biraktim dahada dr a gitmedim.zaten o arada problemin esimde oldugunu ogrendik.artik pek umudumuzda kalmadiovulasyon testi kullandım 10 gün boyunca ama maalesef pozitif çizgiyi yakalayamadım hiç.
Anladım canımm, o zaman bu iğneden uzak durmak en iyisi..Eger adetin kesin duzenliyse zaten adete 14 gun kala yumurtluyoruz canim. Adetle yumurtlama arasi 14 tur ve sabittir.oylede 17 gun kala basla calismalara 10 gun kalana kadar gun asiri iliski.. catlatma ignesini bence hic bisey yapmiyoruz dememek icin mi yaptryolar.bende duzensizlik vardi ama bu ay yaptrmadm artik.kist olustu 2 ay kanser ilaci verdi.ilk ay kullandim.bu ay ilac cok dokundu biraktim dahada dr a gitmedim.zaten o arada problemin esimde oldugunu ogrendik.artik pek umudumuzda kalmadi
Alttan olsan iyi olur daha net sonuç verir
Evet gölge şeklinde var bir çizgi canım ama dahada emin olmak için ya kan testi yaptır yada yarın sabah testi tekrarla derim ben. Adetin gecikmişmiydi?kızlar 2 saat sonra bu çizgi çıktı ? sizce gebelik var mı diğer yaptığım testlerde bir gün sonra bile o çizgi çıkmzdı
5 gün var daha adetime..Evet gölge şeklinde var bir çizgi canım ama dahada emin olmak için ya kan testi yaptır yada yarın sabah testi tekrarla derim ben. Adetin gecikmişmiydi?
Peki hep aynı marka testimi kullandın?5 gün var daha adetime..
evet canım hep buPeki hep aynı marka testimi kullandın?
Öyleyse büyük ihtimal sonuç pozitif ama yinede emin olmak gerek canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallahevet canım hep bu
Hadi canım hayırlısı olsun inşallahcanim dayanamadım şimdi aldim miratech.sabah yap cam hadi bakalim hayirlisi inş olur
Yok canim tam tersi erkek tedavileri zor oluyor.kadin yumurtluyorsa tamamdir hotmonlar duzeltilerbilir.ama dikkat etmek gereken ger adet olan yumurtluyor anlamina gelmiyor.gercekten yumurtladigini testlerle ogrenmek gerekir.esimde morfoloji bozuklugu cikti spermlerinde.pek bi tedavisi yok.kendiliginden olanda var olmayanda kismet artikAnladım canımm, o zaman bu iğneden uzak durmak en iyisi..
Sorun eşindeyse tedavi edilir öyle değil mi, erkek tedavileri daha basit oluyor sanırım.
Miratech mi bu.bendede boyle oluyor ama negatif cikiyor.kanda baktr en iyisikızlar 2 saat sonra bu çizgi çıktı ? sizce gebelik var mı diğer yaptığım testlerde bir gün sonra bile o çizgi çıkmzdı
saol canim benim hepimize insallahHadi canım hayırlısı olsun inşallah
kızlar 2 saat sonra bu çizgi çıktı ? sizce gebelik var mı diğer yaptığım testlerde bir gün sonra bile o çizgi çıkmzdı
amin canım hepimize inşallah..Öyleyse büyük ihtimal sonuç pozitif ama yinede emin olmak gerek canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
kizlar ben miratech aldim iyi deil mi yaniMiratech mi bu.bendede boyle oluyor ama negatif cikiyor.kanda baktr en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?