2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Duzenli iliski hayatiniz yoksada internetten ovulasyon testi al ordanda girebilirsin nezaman catlayacagini

Merhaba,
çok teşekkür ederim cevap için :) benim adet düzensizliğim yok, buna rağmen niçin çatlatma iğnesi önerdi doktorum anlayamadım gerçekten..

ovulasyon testi kullandım 10 gün boyunca ama maalesef pozitif çizgiyi yakalayamadım hiç.
Eger adetin kesin duzenliyse zaten adete 14 gun kala yumurtluyoruz canim. Adetle yumurtlama arasi 14 tur ve sabittir.oylede 17 gun kala basla calismalara 10 gun kalana kadar gun asiri iliski.. catlatma ignesini bence hic bisey yapmiyoruz dememek icin mi yaptryolar.bende duzensizlik vardi ama bu ay yaptrmadm artik.kist olustu 2 ay kanser ilaci verdi.ilk ay kullandim.bu ay ilac cok dokundu biraktim dahada dr a gitmedim.zaten o arada problemin esimde oldugunu ogrendik.artik pek umudumuzda kalmadi

Anladım canımm, o zaman bu iğneden uzak durmak en iyisi..
Sorun eşindeyse tedavi edilir öyle değil mi, erkek tedavileri daha basit oluyor sanırım.

kızlar 2 saat sonra bu çizgi çıktı ? sizce gebelik var mı diğer yaptığım testlerde bir gün sonra bile o çizgi çıkmzdı

Eklentiler

• ;İ,iş,.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 66
kızlar 2 saat sonra bu çizgi çıktı ? sizce gebelik var mı diğer yaptığım testlerde bir gün sonra bile o çizgi çıkmzdı
Evet gölge şeklinde var bir çizgi canım ama dahada emin olmak için ya kan testi yaptır yada yarın sabah testi tekrarla derim ben. Adetin gecikmişmiydi?

Anladım canımm, o zaman bu iğneden uzak durmak en iyisi..
Sorun eşindeyse tedavi edilir öyle değil mi, erkek tedavileri daha basit oluyor sanırım.
Yok canim tam tersi erkek tedavileri zor oluyor.kadin yumurtluyorsa tamamdir hotmonlar duzeltilerbilir.ama dikkat etmek gereken ger adet olan yumurtluyor anlamina gelmiyor.gercekten yumurtladigini testlerle ogrenmek gerekir.esimde morfoloji bozuklugu cikti spermlerinde.pek bi tedavisi yok.kendiliginden olanda var olmayanda kismet artik

Gebelik testlerinin çoğunda ön onbeş dakikadan sonrasına bakmayın diyorlar bir test daha yap istersen canim

kızlar sizce varmı çok silik çıktığı için negatif çektim ama bugün testi tekrarlayacam

Eklentiler

• 20160930_225618_resized.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…