- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Sase toz olan kuzum. Ben onu kullaniyorum bir paket 25 TL ama hap falan var mi hic bilmiyorumAyy cok sağolun ya.. Hemen alayım bari. Şase dediginiz toz mu oluyo. tablet olanı da var mı? Ben Toz mu alcam. Yani İnofolic dedigimde sizin dediignizi mi verirler direk
Evet toz olarak.. in anki toz olması daha iyi ilaç tadını almıyorsun su gibi iciyorsunAyy cok sağolun ya.. Hemen alayım bari. Şase dediginiz toz mu oluyo. tablet olanı da var mı? Ben Toz mu alcam. Yani İnofolic dedigimde sizin dediignizi mi verirler direk
yok canim yapmiycam.zaten carsamba olucam belli.biran once adet olup diger aya umutlanicamBende isin garibi adet belirtisi de hicc olmuyor,sadece şiddetli karin agrisi baslar ve 5,10 dk içinde adet olurum,ne.gogus agrisi ne bel agrisi ne kasik agrisi hicc bisey olmaz. Sadece geldiği dakikada olur, o yüzden hic bi belirtim yok ne adet icin.ne hamilelik icin..umudum da yok ama insan.yine de acaba mi diyo...yine test yapicak misin canim sen?
Moralim bozuktu doktora girdim çıktım iyice bozuldu ya bir bak ultrasondan agrim var diyorum böyle böyle diyorum belki kist falan var tamam hormon testide veriyim eyvallahta önce bir bak nolacak totosunu kaldırıp bakamaz tabi tövbe tövbe neyse yaa gunahinida almiyim sinirimi bozdu ama gerçekten ne olursa olsun doktr önemli nöroloji ve dahiliye doktorum var superlerdi masaAllah canim derlerdi bilgilendirirlerdi keske o ikisinden biri kadin dogumcu olaydı denk geleydi onlar gibi poffKesinlikle herşey doktorla alakalı... Benim su anki doktorum Allah kendisinden razı olsun çok iyi. Öncekiler burunlarından kıl aldirmiyolar ne bilgi veriyorlar ne kendileri bi halt anlıyorlar. Bizim durumumuz çok hassas herşeyi bilmek istiyoruz endişelerimiz var. Bakiyosun hiçbir sıkıntımız yok ama çocuk olmuyor neden doktorun ilgisizliği ve bilgisizliği yüzünden. Emin olun ilgili bir doktora gelen her hasta çare buluyor derdine...
Devlet hastanesinde hep böyle yapiyolar zatenMoralim bozuktu doktora girdim çıktım iyice bozuldu ya bir bak ultrasondan agrim var diyorum böyle böyle diyorum belki kist falan var tamam hormon testide veriyim eyvallahta önce bir bak nolacak totosunu kaldırıp bakamaz tabi tövbe tövbe neyse yaa gunahinida almiyim sinirimi bozdu ama gerçekten ne olursa olsun doktr önemli nöroloji ve dahiliye doktorum var superlerdi masaAllah canim derlerdi bilgilendirirlerdi keske o ikisinden biri kadin dogumcu olaydı denk geleydi onlar gibi poff
Aynen bir keresinde dedoktorun biri bana kizarcasina yasin iz kaç niye bebek diye tutturmussun ben tedavi başlamam çok kısa bir süre deyip yollamisti adetlerim düzensiz demiştim oda bir duzendir demişti :)Moralim bozuktu doktora girdim çıktım iyice bozuldu ya bir bak ultrasondan agrim var diyorum böyle böyle diyorum belki kist falan var tamam hormon testide veriyim eyvallahta önce bir bak nolacak totosunu kaldırıp bakamaz tabi tövbe tövbe neyse yaa gunahinida almiyim sinirimi bozdu ama gerçekten ne olursa olsun doktr önemli nöroloji ve dahiliye doktorum var superlerdi masaAllah canim derlerdi bilgilendirirlerdi keske o ikisinden biri kadin dogumcu olaydı denk geleydi onlar gibi poff
canim tekrar yumurtlamis olabilir ve yumurtanda dollenmis olabilirKizlar simdi bi sey danisicam
En son agustos 18 de adet gördüm. Bu ay yumurtam da catladi 11 Eylül ve 16 Eylül arasi bir gunde catladigini biliyorum. Adet olmadigim icin 30 eylulde kan testi yaptirdim 0.1 çıktı. Hala adet olmadim. Simdi yumurtanin çatladığı tarihlerde belli gec dollenme diyemiyorum ondan. Bildigim kadarıyla gec dollenme yumurtanin gec catlamasiyla olusan gebelikte deniyor. Catlamasiyla test arasinda en az 2 hafta kesin var yani olsa çıkardı degil mi? Ama yine de hamile olabilir miyim bilmiyorum sizce nedir durum ? Yaşayan var mi bunu ?
canım hayırlı olsun. Allah herkese nasip etsin inşallah. bu arada ben senin yaptığın testi göremiyorum bennde bir problem mi var acabaTebrikler çok sevindim senin adına inş bende hayırlısı görürüm bu görüntüyü
canım bu hamilelik testlerinin fiyatları ne kadar mesela senin aldığınıncanim dayanamadım şimdi aldim miratech.sabah yap cam hadi bakalim hayirlisi inş olur
mrb allah hayırlı etsin inşallah. çok sevindim rabbim herkese nasip etsin inşallah. bir şey sorabilir miyim . ne zaman yaptın testi ? gecikti mi adetin? bir de belirtilerin var mıydıMerhaba kızlar bugün kan testimi yaptırdım. Hcg 74,53 çıktı doktor geç döllenme muhtemelen dedi. Takip edicez yükselme olacak mı diye dedi çarşamba günü tekrar kan vereceğim. Çoook mutluyum allah isteyen herkese hepinize versin inş
Kızlar peki sizce değeriö düşük mü yükselir dimi çarşambaya kadar. Korkuyorum biraz
Tebrikler canım yerleşme kanamasıymış bak ne güzel oldu. Valla moral veriyorsunuz.Kızlar sonuç buhamileyim galiba
hapta var galiba ama en iyisi toz olan.bircok kişi sabah 2 tane aksam.2 tane kullaniyor.ben yurt dışında oldugim.icin idareli kullanıyorum sabah akşam 1 iciyorum.normal suya karıştırıp iciyorsun.Ayy cok sağolun ya.. Hemen alayım bari. Şase dediginiz toz mu oluyo. tablet olanı da var mı? Ben Toz mu alcam. Yani İnofolic dedigimde sizin dediignizi mi verirler direk
kızlar hcg 5.74 ne demek sizce lütfen yardım edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?