2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayy cok sağolun ya.. Hemen alayım bari. Şase dediginiz toz mu oluyo. tablet olanı da var mı? Ben Toz mu alcam. Yani İnofolic dedigimde sizin dediignizi mi verirler direk
Sase toz olan kuzum. Ben onu kullaniyorum bir paket 25 TL ama hap falan var mi hic bilmiyorum

yok canim yapmiycam.zaten carsamba olucam belli.biran once adet olup diger aya umutlanicam

Kizlar simdi bi sey danisicam
En son agustos 18 de adet gördüm. Bu ay yumurtam da catladi 11 Eylül ve 16 Eylül arasi bir gunde catladigini biliyorum. Adet olmadigim icin 30 eylulde kan testi yaptirdim 0.1 çıktı. Hala adet olmadim. Simdi yumurtanin çatladığı tarihlerde belli gec dollenme diyemiyorum ondan. Bildigim kadarıyla gec dollenme yumurtanin gec catlamasiyla olusan gebelikte deniyor. Catlamasiyla test arasinda en az 2 hafta kesin var yani olsa çıkardı degil mi? Ama yine de hamile olabilir miyim bilmiyorum sizce nedir durum ? Yaşayan var mi bunu ?

Moralim bozuktu doktora girdim çıktım iyice bozuldu ya bir bak ultrasondan agrim var diyorum böyle böyle diyorum belki kist falan var tamam hormon testide veriyim eyvallahta önce bir bak nolacak totosunu kaldırıp bakamaz tabi tövbe tövbe neyse yaa gunahinida almiyim sinirimi bozdu ama gerçekten ne olursa olsun doktr önemli nöroloji ve dahiliye doktorum var superlerdi masaAllah canim derlerdi bilgilendirirlerdi keske o ikisinden biri kadin dogumcu olaydı denk geleydi onlar gibi poff

Devlet hastanesinde hep böyle yapiyolar zaten

Aynen bir keresinde dedoktorun biri bana kizarcasina yasin iz kaç niye bebek diye tutturmussun ben tedavi başlamam çok kısa bir süre deyip yollamisti adetlerim düzensiz demiştim oda bir duzendir demişti :)

canim tekrar yumurtlamis olabilir ve yumurtanda dollenmis olabilir

Slm kızlar naslsınız kaç günden beri kasıklarım ağrıyo bişey yapamıyorum azıcık ayakta dursam ağrıyo sağ dönsem ağrıyo sola dönsem ağrıyo
Clear blue hamilelik testi alsam somuc cıkarmı hemen.ona göre dr a gitsem. Üştmüş olabilirim de bilmiyorum huzursuzum
myzt hayırlısı cnm beklemekten daha iyidir regl olmak bu ay olursun inşallah.dr sonucunu haber ver mutlaka

kızlar kasıgım sanki dikiş varmışta patlamış gibi yanıyor rahmimde sürekli kasılıyo ve atıyo neden böyle oluyor sizce korkmaya başladım

mrb allah hayırlı etsin inşallah. çok sevindim rabbim herkese nasip etsin inşallah. bir şey sorabilir miyim . ne zaman yaptın testi ? gecikti mi adetin? bir de belirtilerin var mıydı

Ayy cok sağolun ya.. Hemen alayım bari. Şase dediginiz toz mu oluyo. tablet olanı da var mı? Ben Toz mu alcam. Yani İnofolic dedigimde sizin dediignizi mi verirler direk
hapta var galiba ama en iyisi toz olan.bircok kişi sabah 2 tane aksam.2 tane kullaniyor.ben yurt dışında oldugim.icin idareli kullanıyorum sabah akşam 1 iciyorum.normal suya karıştırıp iciyorsun.

F Findikkiran despa
ALLAH iyilerle karsilastirsin insaAllah kızlar ya bunun daha dogumu falani var hamile kalmaklada bitmiyor istiyoruz ugrasiyoruz o kadar bitmiyor hic yani iyisine denk geliriz insaAllah

Canlar ben daha adet olmadım bugün 35.günüm sabah yine adet oldum sanirm diyerek uyandim öyle ağrım vardi ama yine gelen giden yok umursamiyim diyorum ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…