- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
kızlar kasıgım sanki dikiş varmışta patlamış gibi yanıyor rahmimde sürekli kasılıyo ve atıyo neden böyle oluyor sizce korkmaya başladım
Cumartesi gunude bn yapcm testi cnm bklm insallah olurBenim sat 14 eylul bu hafta ovulasyon donemimdi insallah olmustur bi 10 gun sonra test yapacagim hakkimizda hayirlisi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin
Duan icin sagol kuzum amim senide oyle insallah hepimizi.. Bi kan testi mi yapsan sen mor meneksemmCanlar ben daha adet olmadım bugün 35.günüm sabah yine adet oldum sanirm diyerek uyandim öyle ağrım vardi ama yine gelen giden yok umursamiyim diyorum ama olmuyor
Canim kemal hukmen diye bi doktor var ona bi sorsana sabaha cevaplanmis olursende mi hamilesin ben korkuyorum Allah korusun düşükmü diye
Canım ne testi bu bahsettiğinBende hemen çıktı zaten canım bi tane daha yaptım hemen oda hemen çıktı. 5 dk beklemeden foto çekip buraya attım
Hayır herşekilde yapılır canımkızlar kan tahlili verirken açlık tokluk önemli oluyor mu..
ay inşallah ya daha adetime 5 gün var o yüzden mi böyle çıktı acabaİki gün sonra tekrar baktir iki katı artarsa gebelik var demek bu şüpheli cnm
Cumartesi gunude bn yapcm testi cnm bklm insallah olur
dun idrar testi yapmistm negatif çıktı canım 40.gune kadar olmazsam o zaman bakarim kanda negatif görmek daha kötü oluyorD
Duan icin sagol kuzum amim senide oyle insallah hepimizi.. Bi kan testi mi yapsan sen mor meneksemm
ay inşallah ya daha adetime 5 gün var o yüzden mi böyle çıktı acaba
işte o stresi yaşayabilir miyim bilmiyorumm..Olabilir cnm daha yeni yerleşmiş de olabilir çok ümitlenme ne olacağı belli olmaz ama 5 ve üzeri gebelik var diye söylerler önemli olan iki katı artıyor mu
Tamam cumartesi sabahi beklicm senden guzel haberler insallah O Rabbimin izniyle bn pek umitli degilim ilk defa esimin istegiyle yapcm bu ay yapmcktm ama o istediBende cumartesi yaparım cnm
işte o stresi yaşayabilir miyim bilmiyorumm..
Cnm bi yere etiketledim bi bak orasi 3 sayfa zatn okuYüklemeye çalıştım fakat tuklenmedigi için gösteremiyor um size
Tamam cumartesi sabahi beklicm senden guzel haberler insallah O Rabbimin izniyle bn pek umitli degilim ilk defa esimin istegiyle yapcm bu ay yapmcktm ama o istedi
Insallah cnm yapinca etiketle beni kaciriyrm bazi sayfalariÇok bi ümidim yok ama bakalım birlikte verelim güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?