2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Normalde bu ay için hiç ümidim olmayacaktı mecburen korunduğumuz için fakat tam yumurtlama dönemimde eşim korunmak istemedi ayıptır söylemesi. Şimdi bi ümit beklicem. ( Rabbim herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin.

Herkese iyi aksamlar kizlar.
Benden bu ay umut yok. Az once yine test yaptim negatif. Zaten belimde agrimaya basladi. Kesin adet olucam.

Artik onumuzdeki 2 ay boyunca tedavi dusunmuyorum. Hamilelik isinide rafa kaldiriyorum. Olursa Rabbimden. Yani ekstra hic bir cabam olmayacak.
Cok yoruldum, cok bunaldim. Kafa dinlemek en guzeli.
Ustune gittikce daha cok beklentiye girip, daha buyuk hayal kirikliklari yasamaktansa boylesi daha iyi.

Hepiniz insallah en yakin zamanda gonlunuzdekilere ulasirsiniz. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Allah'a emanet olun.

kizlar biraz alakasiz bi konu ama internetten baktim bulamadim adet donemine yakin iliskide zorlanan varmi.sanki azcik agrili oluyo benimki.sanki orasi kapalida zor bela oluyo gibi.boyle olan varmi

kizlar biraz alakasiz bi konu ama internetten baktim bulamadim adet donemine yakin iliskide zorlanan varmi.sanki azcik agrili oluyo benimki.sanki orasi kapalida zor bela oluyo gibi.boyle olan varmi
Evet canim oyle oluyor belki adet e yakin vucut hassaslasiyo ya ondan olabilir

Bu arada kizlar benden de umut yok iki gunum var ve her zamanki adet agrilarim gelmeye basladi aksama dogru. Suanda zaten sizliyor gibi agri var kasiklarimda

Benim daha tuaf birsey oluyor. Affedrsin ama sanki penis bi kemige carpiyor. Zaten carpmassa hamileyim diyorum ve oylede oldu 3 kere. Tabi dusukle sonuclandi 3de

Canım benim hayırlısı insaAllah takmayip bosverdiginde gelmis olur bebisin birakma bizi yaz ama tamam

Canım benim hayırlısı insaAllah takmayip bosverdiginde gelmis olur bebisin birakma bizi yaz ama tamam
Insallah bakalim kismet. Sessizce takip etmeyi dusunuyorum. Ilgimi hamilelik topikleri degil de baska topiklere verebilirim :)
Hamilelige dair hic bir sey dusunmek istemiyorum. Ama buralarda olurum.

Insallah bakalim kismet. Sessizce takip etmeyi dusunuyorum. Ilgimi hamilelik topikleri degil de baska topiklere verebilirim :)
Hamilelige dair hic bir sey dusunmek istemiyorum. Ama buralarda olurum.
Bende okuyorm yazdıklarıNizi ama artk eskisi kadr umitlendirmiyorum kendimi çok üzülüyorum iki sene oldu çok yoruldum Rabbm dha fazla aratmasın inş cnm bende ağrılardan tedavilerden amelyttan yoruldum bebeğimin olmaması ztn ayrı bi üzüntü inş Rabbm en kısa zamanda yüzümüzü güldürür dua etmekten bişey gelmiyo elimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…