- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
Birkac gune tekrarla canim pozitifin kesin belli olur
Certain marka bi test :) bence suphen olmasin hamilesin bu markaya guveniyorum benn :)
Canim ya geldi mi
Sağol canım inceledim aynı benimde inşallah bende hamileyimdir ya umutlandim şimdiCnm bi yere etiketledim bi bak orasi 3 sayfa zatn oku
İyi hadi iyi calismalarEvet canim, gelmesini bekliyordum normal adetimin ustunden 11gun gecti ve hamilelik calismalarina bu ay baslicaz sevinmemin sebebi bu
Evet canim oyle oluyor belki adet e yakin vucut hassaslasiyo ya ondan olabilirkizlar biraz alakasiz bi konu ama internetten baktim bulamadim adet donemine yakin iliskide zorlanan varmi.sanki azcik agrili oluyo benimki.sanki orasi kapalida zor bela oluyo gibi.boyle olan varmi
Gebelik canımCanım ne testi bu bahsettiğin
Benim daha tuaf birsey oluyor. Affedrsin ama sanki penis bi kemige carpiyor. Zaten carpmassa hamileyim diyorum ve oylede oldu 3 kere. Tabi dusukle sonuclandi 3dekizlar biraz alakasiz bi konu ama internetten baktim bulamadim adet donemine yakin iliskide zorlanan varmi.sanki azcik agrili oluyo benimki.sanki orasi kapalida zor bela oluyo gibi.boyle olan varmi
Canım benim hayırlısı insaAllah takmayip bosverdiginde gelmis olur bebisin birakma bizi yaz ama tamamHerkese iyi aksamlar kizlar.
Benden bu ay umut yok. Az once yine test yaptim negatif. Zaten belimde agrimaya basladi. Kesin adet olucam.
Artik onumuzdeki 2 ay boyunca tedavi dusunmuyorum. Hamilelik isinide rafa kaldiriyorum. Olursa Rabbimden. Yani ekstra hic bir cabam olmayacak.
Cok yoruldum, cok bunaldim. Kafa dinlemek en guzeli.
Ustune gittikce daha cok beklentiye girip, daha buyuk hayal kirikliklari yasamaktansa boylesi daha iyi.
Hepiniz insallah en yakin zamanda gonlunuzdekilere ulasirsiniz. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Allah'a emanet olun.
canım benim de öyle son 1 haftadır. bugün de gögüslerim çok ağırıyor . batıma 10 gün var dahakizlar biraz alakasiz bi konu ama internetten baktim bulamadim adet donemine yakin iliskide zorlanan varmi.sanki azcik agrili oluyo benimki.sanki orasi kapalida zor bela oluyo gibi.boyle olan varmi
Insallah bakalim kismet. Sessizce takip etmeyi dusunuyorum. Ilgimi hamilelik topikleri degil de baska topiklere verebilirim :)Canım benim hayırlısı insaAllah takmayip bosverdiginde gelmis olur bebisin birakma bizi yaz ama tamam
Bende okuyorm yazdıklarıNizi ama artk eskisi kadr umitlendirmiyorum kendimi çok üzülüyorum iki sene oldu çok yoruldum Rabbm dha fazla aratmasın inş cnm bende ağrılardan tedavilerden amelyttan yoruldum bebeğimin olmaması ztn ayrı bi üzüntü inş Rabbm en kısa zamanda yüzümüzü güldürür dua etmekten bişey gelmiyo elimdenInsallah bakalim kismet. Sessizce takip etmeyi dusunuyorum. Ilgimi hamilelik topikleri degil de baska topiklere verebilirim :)
Hamilelige dair hic bir sey dusunmek istemiyorum. Ama buralarda olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?