- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
aynen canim benimkide ole oluyo.3 dusugun olmus uzuldum canim.rabbim sabir versin.sebebi varmi dusuklerininBenim daha tuaf birsey oluyor. Affedrsin ama sanki penis bi kemige carpiyor. Zaten carpmassa hamileyim diyorum ve oylede oldu 3 kere. Tabi dusukle sonuclandi 3de
Oyle canim oyle. Sende benim gibi yap bebek isini bir sure askiya al. Kendine 3 5 ay tatil ver.Bende okuyorm yazdıklarıNizi ama artk eskisi kadr umitlendirmiyorum kendimi çok üzülüyorum iki sene oldu çok yoruldum Rabbm dha fazla aratmasın inş cnm bende ağrılardan tedavilerden amelyttan yoruldum bebeğimin olmaması ztn ayrı bi üzüntü inş Rabbm en kısa zamanda yüzümüzü güldürür dua etmekten bişey gelmiyo elimden
rabbim tekrarini yasatmasin cok kotu birsey kimsede yasamasin insAllah. Kan pihtilasmasi testi normal cikti. Gen testinin sonuclarini bekliyorumaynen canim benimkide ole oluyo.3 dusugun olmus uzuldum canim.rabbim sabir versin.sebebi varmi dusuklerinin
Desene beraber bekliyoruz benimde 9 ekim :)İyi akşamlar kızlar nasılsnzyeni hamişlerimiz varsa Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucahınza almayı nasipetsin inşallah.benim bat 9ama umudum yok bu ay malesef
Benim 12 ekim canım olsn yine beraber bekliyoruz :))Desene beraber bekliyoruz benimde 9 ekim :)
pozitif cnm hamileligin hayitli olsunBat bugun dayanamadım ve testi yaptım
Ay eveet resmen belli hayırlı olsun kuzumEki Görüntüle 1893064 Kızlaarrr ne olur bu pozitif mi bakın
evlilik yildonumunde soylemek benimde hayalimde ama malesef bu ayda bebek olmadigini dusunerek bu suprizi yapanayacagimBen cok inandım hep dua ettim rabbim sizlerede yaşatsın inşalllah 2 3 gün sonra tekrar yapıp sonrasında kan vereceğim haftasonuda eşime evlilik yıldönümüzde allahım nasip ederse söyleyeceğim
inşallah iyi cikar canim.rabbim tekrarini yasatmasin cok kotu birsey kimsede yasamasin insAllah. Kan pihtilasmasi testi normal cikti. Gen testinin sonuclarini bekliyorum
Aynen cnm öyle yapıcam bu sene bırakcam düşünmucem Rabbm yazdıysa olur zaten olmazsa tekrr tüp bebek yaptırcam ztn çok zor oda inş gelir bebeğimOyle canim oyle. Sende benim gibi yap bebek isini bir sure askiya al. Kendine 3 5 ay tatil ver.
Kafamizi bosaltip ileride yeniden deneriz. Belki ummadigimiz bosverdigimiz anda gelir kuzum. Sabrin sonu selamettir.
Hepiniz selametle kalin.
Pozitif tabikide :) Hayrli olsn cnmEki Görüntüle 1893064 Kızlaarrr ne olur bu pozitif mi bakın
Hayırlı olsun canım benim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah belirti yaşadın mı Can'ım anlatırmısınİnşalllah sizlerede tez zamanda yaşatsın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?