2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Oyle canim oyle. Sende benim gibi yap bebek isini bir sure askiya al. Kendine 3 5 ay tatil ver.
Kafamizi bosaltip ileride yeniden deneriz. Belki ummadigimiz bosverdigimiz anda gelir kuzum. Sabrin sonu selamettir.
Hepiniz selametle kalin.

kizlar benim sorunum var bi kac gundur sari akintim vardi hala devam ediyor adetime 5 gun var daha birazda kahvelendir hamilelik belirtisimi acaba

aynen canim benimkide ole oluyo.3 dusugun olmus uzuldum canim.rabbim sabir versin.sebebi varmi dusuklerinin
rabbim tekrarini yasatmasin cok kotu birsey kimsede yasamasin insAllah. Kan pihtilasmasi testi normal cikti. Gen testinin sonuclarini bekliyorum

Ben cok inandım hep dua ettim rabbim sizlerede yaşatsın inşalllah 2 3 gün sonra tekrar yapıp sonrasında kan vereceğim haftasonuda eşime evlilik yıldönümüzde allahım nasip ederse söyleyeceğim
evlilik yildonumunde soylemek benimde hayalimde ama malesef bu ayda bebek olmadigini dusunerek bu suprizi yapanayacagim

Oyle canim oyle. Sende benim gibi yap bebek isini bir sure askiya al. Kendine 3 5 ay tatil ver.
Kafamizi bosaltip ileride yeniden deneriz. Belki ummadigimiz bosverdigimiz anda gelir kuzum. Sabrin sonu selamettir.
Hepiniz selametle kalin.
Aynen cnm öyle yapıcam bu sene bırakcam düşünmucem Rabbm yazdıysa olur zaten olmazsa tekrr tüp bebek yaptırcam ztn çok zor oda inş gelir bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…