2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Runkli Canım ya nasıl oluyor o ilişki sirasinda kemik gibi hissetmen ben hiç dikkat etmedim ama afedersin merak ettm belki öyle anlarım hamile olup olmadığımi diye umut ettm

Hayırlı olsun canım benim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah belirti yaşadın mı Can'ım anlatırmısın

Canım benim aminnnn inşalllah. Sol kasık ağrım 1 hafta 10 gündür var bulantım dönem dönem var arada baş dönmesi ateşim 1 haftadır 37.5 larda bunlar dışında başka bişey olmadı. Hep acaba mı dedim 6 ay öncede bir düşük yaşadığım için cok tedirgindim. Rabbime şükürler olsun ki oldu inşalllah alahın izniylede sağlıklı eli ayagı düzgün dünyaya gelmesini nasip etsin rabbim

Bunu dr un veya diyetisyeninle konusarak devam etmende fayda var. Hamile ikende diyet yapan cok var ama dr kontrolunde bilgisinde. En guzelini dedigim gibi kadin dogumcun veya diyetisyen hekim soyleyecektir :)

Ayrica sadece diyet yapman zarar vermez ama su sok diyetlerden degildir umarim. Her gidadan mumkun oldugunca alarak az az tuket her ihtimale karsi.

Çok teşekkür ederim canım benim

Runkli Canım ya nasıl oluyor o ilişki sirasinda kemik gibi hissetmen ben hiç dikkat etmedim ama afedersin merak ettm belki öyle anlarım hamile olup olmadığımi diye umut ettm
Yani nasil anlatayim ki :) bildigin kemige carpiyor hatta tak tak ses cikiyor :) hatta esimde diyor bi yere carpiyor bu ne diye

Hayırlı olsun canım bat gunundemi yaptin testi

Göğüsleirn de şişme ağrıma oldu mu Can'ım

Yani nasil anlatayim ki :) bildigin kemige carpiyor hatta tak tak ses cikiyor :) hatta esimde diyor bi yere carpiyor bu ne diye
Esim hic öyle birsey soylemedi bende hissetmedim simdiye kadar canım sende sadece adetin yakinkenmi oluyor normalde yok ama dimi bu durm

Esim hic öyle birsey soylemedi bende hissetmedim simdiye kadar canım sende sadece adetin yakinkenmi oluyor normalde yok ama dimi bu durm
Zaten sen hissetmessen esin hissrtmez. Ben soyledim ona zaten bi yere carpiyor diye o da oyle analdi yani :)

Gözün aydın cnm.tebrik ederim darısı başımıza inşallah

Cok az canım adet dönemine yaklaşırkende bu şekilde oluyordu
Anladım canım teşekkür ederim adetime 9 gün var ama göğüslerim siş agrıyo sivilcem çıktı arada kasığıma agrı giriyor genelde bınlar adet öncesi oluyordu bende ama bu kadar erken hiç yaşamadım aklımda deli sorular offff

Anladım canım teşekkür ederim cevapladigin icin bakalım bebis var mi yokmu test yok dedi ama umut var hala
İnsAllah vardir cnm :) bizleri bekletmesinler daha fazla saglicakla gelsinler Rabbimin izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…