İnşallah canım yaa168 kisi 18i hamile canlar daha da artsın insaAllah
Yok canım olmadim daha dün sabah test yapmistm negatif çıktı bosvermekle beraber bir umutta var belki diyorum bakalım nolacak
Hayırlı olsun canım benim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah belirti yaşadın mı Can'ım anlatırmısın
Bunu dr un veya diyetisyeninle konusarak devam etmende fayda var. Hamile ikende diyet yapan cok var ama dr kontrolunde bilgisinde. En guzelini dedigim gibi kadin dogumcun veya diyetisyen hekim soyleyecektir :)
Ayrica sadece diyet yapman zarar vermez ama su sok diyetlerden degildir umarim. Her gidadan mumkun oldugunca alarak az az tuket her ihtimale karsi.
Yani nasil anlatayim ki :) bildigin kemige carpiyor hatta tak tak ses cikiyor :) hatta esimde diyor bi yere carpiyor bu ne diyeRunkli Canım ya nasıl oluyor o ilişki sirasinda kemik gibi hissetmen ben hiç dikkat etmedim ama afedersin merak ettm belki öyle anlarım hamile olup olmadığımi diye umut ettm
Hayırlı olsun canım bat gunundemi yaptin testiCanım benim aminnnn inşalllah. Sol kasık ağrım 1 hafta 10 gündür var bulantım dönem dönem var arada baş dönmesi ateşim 1 haftadır 37.5 larda bunlar dışında başka bişey olmadı. Hep acaba mı dedim 6 ay öncede bir düşük yaşadığım için cok tedirgindim. Rabbime şükürler olsun ki oldu inşalllah alahın izniylede sağlıklı eli ayagı düzgün dünyaya gelmesini nasip etsin rabbim
Göğüsleirn de şişme ağrıma oldu mu Can'ımCanım benim aminnnn inşalllah. Sol kasık ağrım 1 hafta 10 gündür var bulantım dönem dönem var arada baş dönmesi ateşim 1 haftadır 37.5 larda bunlar dışında başka bişey olmadı. Hep acaba mı dedim 6 ay öncede bir düşük yaşadığım için cok tedirgindim. Rabbime şükürler olsun ki oldu inşalllah alahın izniylede sağlıklı eli ayagı düzgün dünyaya gelmesini nasip etsin rabbim
Esim hic öyle birsey soylemedi bende hissetmedim simdiye kadar canım sende sadece adetin yakinkenmi oluyor normalde yok ama dimi bu durmYani nasil anlatayim ki :) bildigin kemige carpiyor hatta tak tak ses cikiyor :) hatta esimde diyor bi yere carpiyor bu ne diye
Göğüsleirn de şişme ağrıma oldu mu Can'ım
Evet adetime 1 hafta kala oluyor.Esim hic öyle birsey soylemedi bende hissetmedim simdiye kadar canım sende sadece adetin yakinkenmi oluyor normalde yok ama dimi bu durm
Zaten sen hissetmessen esin hissrtmez. Ben soyledim ona zaten bi yere carpiyor diye o da oyle analdi yani :)Esim hic öyle birsey soylemedi bende hissetmedim simdiye kadar canım sende sadece adetin yakinkenmi oluyor normalde yok ama dimi bu durm
Anladım canım teşekkür ederim cevapladigin icin bakalım bebis var mi yokmu test yok dedi ama umut var halaEvet adetime 1 hafta kala oluyor.
Canım benim aminnnn inşalllah. Sol kasık ağrım 1 hafta 10 gündür var bulantım dönem dönem var arada baş dönmesi ateşim 1 haftadır 37.5 larda bunlar dışında başka bişey olmadı. Hep acaba mı dedim 6 ay öncede bir düşük yaşadığım için cok tedirgindim. Rabbime şükürler olsun ki oldu inşalllah alahın izniylede sağlıklı eli ayagı düzgün dünyaya gelmesini nasip etsin rabbim
Anladım canım teşekkür ederim adetime 9 gün var ama göğüslerim siş agrıyo sivilcem çıktı arada kasığıma agrı giriyor genelde bınlar adet öncesi oluyordu bende ama bu kadar erken hiç yaşamadım aklımda deli sorular offffCok az canım adet dönemine yaklaşırkende bu şekilde oluyordu
İnsAllah vardir cnm :) bizleri bekletmesinler daha fazla saglicakla gelsinler Rabbimin izniyle :)Anladım canım teşekkür ederim cevapladigin icin bakalım bebis var mi yokmu test yok dedi ama umut var hala
insaAllah canim nazli bebeler bizimkiler zaten kiymetliler dahada kiymetli olmak icin bekletiyorlarİnsAllah vardir cnm :) bizleri bekletmesinler daha fazla saglicakla gelsinler Rabbimin izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?