- 27 Mayıs 2015
- 156
- 347
- 33
- 37
Anladım canım teşekkür ederim adetime 9 gün var ama göğüslerim siş agrıyo sivilcem çıktı arada kasığıma agrı giriyor genelde bınlar adet öncesi oluyordu bende ama bu kadar erken hiç yaşamadım aklımda deli sorular offff
kizlar biraz alakasiz bi konu ama internetten baktim bulamadim adet donemine yakin iliskide zorlanan varmi.sanki azcik agrili oluyo benimki.sanki orasi kapalida zor bela oluyo gibi.boyle olan varmi
Evet bencedeEvet cnm onu bende fark ettim, bu sanırım adete yakın akıntının az ve içinin kuru olmasından kaynaklandığını dusunuyorum.
Slm kızlar naslsınız kaç günden beri kasıklarım ağrıyo bişey yapamıyorum azıcık ayakta dursam ağrıyo sağ dönsem ağrıyo sola dönsem ağrıyo
Clear blue hamilelik testi alsam somuc cıkarmı hemen.ona göre dr a gitsem. Üştmüş olabilirim de bilmiyorum huzursuzum
Insallah ne diyelim hayitlisi olsunBilemiyorum inşallah hayirlisiysa hamileliktendir
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla Kuçağına almayi nasip etsin.Bizde bol bol dua et.Ben cok inandım hep dua ettim rabbim sizlerede yaşatsın inşalllah 2 3 gün sonra tekrar yapıp sonrasında kan vereceğim haftasonuda eşime evlilik yıldönümüzde allahım nasip ederse söyleyeceğim
Gecmis olsun oncelikle muhtemelen idrar yollari enfeksiyonu geciriyosundur canim en kisa zamanda bir doktora git hamilelik suphen varsa onuda soyle kanda kesin cikar zaten ona gore tedavi olursunBnm sorularıma nedn kimse cvp vermiyor yaa
Benim daha tuaf birsey oluyor. Affedrsin ama sanki penis bi kemige carpiyor. Zaten carpmassa hamileyim diyorum ve oylede oldu 3 kere. Tabi dusukle sonuclandi 3de
Bnm sorularıma nedn kimse cvp vermiyor yaa
niye kimse soruma cevap vermiyor yaaakizlar benim sorunum var bi kac gundur sari akintim vardi hala devam ediyor adetime 5 gun var daha birazda kahvelendir hamilelik belirtisimi acaba
Ayni seyi bende yasiyorum canim ya ama benim adete yakin da degil daha adetime 12 gun var ben 5 6 gun once sanirim yalan olmasin belki daha erken veya daha gec iliski sirasinda takir tukur ediyor dedim ay kemige carpiyor dedim esim fazla orali olmadi ama bende cok hissediyorum onu acaba ne olaki buZaten sen hissetmessen esin hissrtmez. Ben soyledim ona zaten bi yere carpiyor diye o da oyle analdi yani :)
Cnm nereye deiyor bilmiyorum ama ben bununla ilgili konu actim cok az kisi farkediyor bu durumu. Bi yandan iyi bi yanda kotu. İyi yonu hamile kaldigimi anliyorum kotu yani iliskide oyle carpmasindan hosnut degilimmAdete yakın rahimin alta doğru indigini ve sert olduğunu bir yerde okumuştum, bu yumurtlama döneminde daha derin ve rahim agzi yumusak oluyormuş. Acaba rahime degiyor olabilirmiki?
Cnm ben bunu ilk iliskiye girdigimde farkettim hatta hicbirsey bilmedigim icin belkide herkeste oluyordur diye umursamadim. Ama adetime yakin carpma kesilince demkki bi daha olmucak dedim. Ama hamileymisim. Simdide tam tersi adet bitiminde olmuyor adetimin baslamasina yakin oluyor 1 hafta kala. Neye carpiyor bilmiyorum bende:) bi ara doktora sorayim dedim vazgectim :)Ayni seyi bende yasiyorum canim ya ama benim adete yakin da degil daha adetime 12 gun var ben 5 6 gun once sanirim yalan olmasin belki daha erken veya daha gec iliski sirasinda takir tukur ediyor dedim ay kemige carpiyor dedim esim fazla orali olmadi ama bende cok hissediyorum onu acaba ne olaki bu
Valla tam hatirlamiyorum ama bana arada oluyor boyle hatta afedersin ozellikle belli pozisyonlarda oluyor ve hemen farkli bisey deniyoruz kendim rahatsiz oluyorum ya tak tuk ediyorCnm ben bunu ilk iliskiye girdigimde farkettim hatta hicbirsey bilmedigim icin belkide herkeste oluyordur diye umursamadim. Ama adetime yakin carpma kesilince demkki bi daha olmucak dedim. Ama hamileymisim. Simdide tam tersi adet bitiminde olmuyor adetimin baslamasina yakin oluyor 1 hafta kala. Neye carpiyor bilmiyorum bende:) bi ara doktora sorayim dedim vazgectim :)
Anormal oldugunu dusunmuyorum buyuk ihtimal rahim.kaynakli bi sorun. Ben bi ara spiral taktiricaktim hemsire rahmimin cok dar oldugunu soyledi. Spirali takamadi sanirim bundan kaynakli. Benim ozellkle ben alttayken oluyor. Diger pozisyonlarda daha az oluyorValla tam hatirlamiyorum ama bana arada oluyor boyle hatta afedersin ozellikle belli pozisyonlarda oluyor ve hemen farkli bisey deniyoruz kendim rahatsiz oluyorum ya tak tuk ediyorheralde her kadinda oluyodur diye dusunuyodum burda bazilari ilk defa duyduguna gore demekki herkeste olmuyomus Allah Allah ya kafam karisti simdi anormal bi durum mu acaba ?
Ay ciddî misin ya rahmimiz mi dar acaba bu normal doguma engel olabilir mi ? Ben hem altta hem usttr yasadim bu hissi diye hatirliyorum ve herkeste oyle oluyodur diye biliyodum daha dikkat edicem hangi pozsynda veya adete yakin mi vs.olup olmadigimiAnormal oldugunh dusunmuyorum buyum ihtimal rahim.kaynakli bi sorun. Ben bi ara spiral taktiricaktim hemsire rahmimin cok dar oldugunu soyledi. Spirali takamadi sanirim bundan kaynakli. Benim ozellkle ben alttayken oluyor. Diger pozisyonlarda daha az oluyor
Bilmiyorum ki benim teyzmde bi dogum yapmasina ragmen spiral takamamislar rahmi darmis sanirim teyzeme cektim :) gerci ben dogum yapmadim ama dusuk yaptigimi soyledim. Yat dusuk yaptiysan rahminde genisleme olmustur dediler. Takamadi gonderdi beni :) aynen doktora sor :) ben utandim soramadmAy ciddî misin ya rahmimiz mi dar acaba bu normal doguma engel olabilir mi ? Ben hem altta hem usttr yasadim bu hissi diye hatirliyorum ve herkeste oyle oluyodur diye biliyodum daha dikkat edicem hangi pozsynda veya adete yakin mi vs.olup olmadigimiama doktora gidersem mutlaka soracagim
Allah kalbine göre versin Canım Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah... Darısı başımıza.... :*Ben cok inandım hep dua ettim rabbim sizlerede yaşatsın inşalllah 2 3 gün sonra tekrar yapıp sonrasında kan vereceğim haftasonuda eşime evlilik yıldönümüzde allahım nasip ederse söyleyeceğim
Canım ben zaten stres yapıyorum düşük diye neden ısrar ediyorsun ki???Ya bnm takildigim konu idrar testinde silikte olsa cikan cizginin hcg degeri 63 ten cok daha fazla oluyor.oyuzden sasirdim.erken gebelik testiydi sanirim senin ki..2 gun sonra bidaha baktrdin mi ..hayirli oksun bu arada saglikla kucagina alirsin inş.darisi basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?