2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yani normal dogum mu yapti teyzen :) insallah bi skinti yoktur ya be kadar enteresan dimi tak tuk ses cikmasi rahime carpiyor belki de ne bileyim bi tuhaf oldum :)

Pardonda dusugu nezaman dedim ben.63 ten onceki degeri erken gebelik testimi gosterdi normal testlerde cikmiyor ondan yaptin heraldr dedim.sende gec dollenme falan diyince 2 gun sonra baktrdin mi 2 katina ciktysa zaten sorun yoktur anlaminda. Dusuge takilmadim mesajdada yazdim neye takildigimi o testlerde okadar erken cikiyormuydu yoksa ozel testtemi oluyor sonuc.sasirdim eger ucuz testlerde ciktysa

Kizlar bnde de rahim darligi var kizken falan surekli doktora giderdim adet zamani cok agrim oluyor diye. Dogum icin de doktor bana normal dogum 14 temmuz demisti. 14 temmuza kadar hic agri cekmedim dogru duzgun. Sonra doktora gittim o gun yarin gel yatiralim suni sanci verelim dedi. 16 temmuzda sabahin 6 sinda dogum odasina aldilar beni. Nst ye bagladilar suni sanci verdiler. 9 gibi bi arkadas daha geldi fazla agri ile oglene kadar bekledik o dogurdu bana sanci gelmedi hep bekledim sonra dedim ben skldim kalkip gezsem biraz odama falan gitsem dedim gittim. Sonra dedim suni snci verdiler gezcekmisim. Herkes sasirdi suni sanci agrisiyla duvarlari tirmalaman lazim diye. Ama olmamisti sancim. Biseylef yiyeli 24 saati gecmisti gezindigim icin serum da gitmedi damarlardan tikandi en sonunda aksam ustu zorla sezaryana sokmuslardi beni. O gun iki kere suni sanci verdiler yinede acilmam olmamisti. Rahim darligindan dediler. O ilaclara sadece 3 cm acilabilmisti

M Meyvelipasta1 canım üzülme inşallah yükselir. Geç döllenmedir seninki de. Benim de 63,9 çıktı yarın 4. gün olacak tekrar kan vereceğim bakalım.
İnşallah hayırlısı ile gelirler.

Ucuz gebelik testi silik erken gebelik testi de net gösterdi.

Beybisi iliskiden kac gun sonra yaptin testi benimde gec dollenme oluyor yani oglumda oyleydi belki simdide oyledir demi bi umut
Canım ben adetim geçtikten 6 gün sonra pozitifi gördüm. Yalnız kese görünmeden hangi ilişkide olduğunu bilmiyorum
Problem olmaz dimi bebekte canım?
Yükselir demi değer yaa

Canım ben adetim geçtikten 6 gün sonra pozitifi gördüm. Yalnız kese görünmeden hangi ilişkide olduğunu bilmiyorum
Problem olmaz dimi bebekte canım?
Yükselir demi değer yaa
Yukselir tabi canim sen takma kafana bisey. Fazla stres yapma bide agir is yapma bi sure yeter. Bol bol gunduzleri vakit buldukca dik ayaklarini yat cok iyi geliyor bak bende senin gibiydim ilk hamileligimde bak aslan gibi masallah oglum var

Yani normal dogum mu yapti teyzen :) insallah bi skinti yoktur ya be kadar enteresan dimi tak tuk ses cikmasi rahime carpiyor belki de ne bileyim bi tuhaf oldum :)
İlki normal dogum oldu. Ama ikizlerini dusurdu teyzem bu rahim.kaynaklimidir bilemem

Gecmis olsun oncelikle muhtemelen idrar yollari enfeksiyonu geciriyosundur canim en kisa zamanda bir doktora git hamilelik suphen varsa onuda soyle kanda kesin cikar zaten ona gore tedavi olursun

Adete yakın rahimin alta doğru indigini ve sert olduğunu bir yerde okumuştum, bu yumurtlama döneminde daha derin ve rahim agzi yumusak oluyormuş. Acaba rahime degiyor olabilirmiki?

Dra gitmek istemiyorum su aralar ama merdiven cılarken bile agrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…