- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinGünaydın hanımlar.
Sabah ki yaptıgım test
Yani normal dogum mu yapti teyzen :) insallah bi skinti yoktur ya be kadar enteresan dimi tak tuk ses cikmasi rahime carpiyor belki de ne bileyim bi tuhaf oldum :)Bilmiyorum ki benim teyzmde bi dogum yapmasina ragmen spiral takamamislar rahmi darmis sanirim teyzeme cektim :) gerci ben dogum yapmadim ama dusuk yaptigimi soyledim. Yat dusuk yaptiysan rahminde genisleme olmustur dediler. Takamadi gonderdi beni :) aynen doktora sor :) ben utandim soramadm
Bat bugun dayanamadım ve testi yaptım
Canım nasıl olsun bekliyorum.Yarın tekrar kan vereceğim işte artıp artmadığını göreceğiz değerin. Onun dışında benim karnım acayip şiş. Ne giyeceğimi şaşırdım.O onurumbenim tatlım nasıl gidiyor
Pardonda dusugu nezaman dedim ben.63 ten onceki degeri erken gebelik testimi gosterdi normal testlerde cikmiyor ondan yaptin heraldr dedim.sende gec dollenme falan diyince 2 gun sonra baktrdin mi 2 katina ciktysa zaten sorun yoktur anlaminda. Dusuge takilmadim mesajdada yazdim neye takildigimi o testlerde okadar erken cikiyormuydu yoksa ozel testtemi oluyor sonuc.sasirdim eger ucuz testlerde ciktysaCanım ben zaten stres yapıyorum düşük diye neden ısrar ediyorsun ki???
Yani kusura bakma da ikidir ısrarla düşük diyorsun insan üzülüyor.
Sanırım sadece hayırlısı demen daha doğru.
Doktor diyeceğini dedi geç döllenme işte ne duymak istiyorsun??
Ucuz gebelik testi silik erken gebelik testi de net gösterdi.Pardonda dusugu nezaman dedim ben.63 ten onceki degeri erken gebelik testimi gosterdi normal testlerde cikmiyor ondan yaptin heraldr dedim.sende gec dollenme falan diyince 2 gun sonra baktrdin mi 2 katina ciktysa zaten sorun yoktur anlaminda. Dusuge takilmadim mesajdada yazdim neye takildigimi o testlerde okadar erken cikiyormuydu yoksa ozel testtemi oluyor sonuc.sasirdim eger ucuz testlerde ciktysa
Beybisi iliskiden kac gun sonra yaptin testi benimde gec dollenme oluyor yani oglumda oyleydi belki simdide oyledir demi bi umutUcuz gebelik testi silik erken gebelik testi de net gösterdi.
İnşallah canım yarın doktora gidicem bakalım darısı başınıza :))Kum dökme mi onun hakkında bilgim yok pozitif düşün sen olumsuzu boşver sen iki günde bir kan ver 2 hafta sonra keseyi gorursun büyük bir ihtimalle
Canım ben adetim geçtikten 6 gün sonra pozitifi gördüm. Yalnız kese görünmeden hangi ilişkide olduğunu bilmiyorumBeybisi iliskiden kac gun sonra yaptin testi benimde gec dollenme oluyor yani oglumda oyleydi belki simdide oyledir demi bi umut
İnşallah canım ya gelsinler hayırlısıyla yarın bende gidicem doktoraM Meyvelipasta1 canım üzülme inşallah yükselir. Geç döllenmedir seninki de. Benim de 63,9 çıktı yarın 4. gün olacak tekrar kan vereceğim bakalım.
İnşallah hayırlısı ile gelirler.
Yukselir tabi canim sen takma kafana bisey. Fazla stres yapma bide agir is yapma bi sure yeter. Bol bol gunduzleri vakit buldukca dik ayaklarini yat cok iyi geliyor bakCanım ben adetim geçtikten 6 gün sonra pozitifi gördüm. Yalnız kese görünmeden hangi ilişkide olduğunu bilmiyorum
Problem olmaz dimi bebekte canım?
Yükselir demi değer yaa
İlki normal dogum oldu. Ama ikizlerini dusurdu teyzem bu rahim.kaynaklimidir bilememYani normal dogum mu yapti teyzen :) insallah bi skinti yoktur ya be kadar enteresan dimi tak tuk ses cikmasi rahime carpiyor belki de ne bileyim bi tuhaf oldum :)
Insss sirayla 168 i de bulur herkes hamis olur dilerim rabbim hepimizin duasını kabul eder168 kisi 18i hamile canlar daha da artsın insaAllah
Sağol bitanem Allah razı olsun. Darısı Bebek isteyen herkese insallahTebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Gecmis olsun oncelikle muhtemelen idrar yollari enfeksiyonu geciriyosundur canim en kisa zamanda bir doktora git hamilelik suphen varsa onuda soyle kanda kesin cikar zaten ona gore tedavi olursun
Adete yakın rahimin alta doğru indigini ve sert olduğunu bir yerde okumuştum, bu yumurtlama döneminde daha derin ve rahim agzi yumusak oluyormuş. Acaba rahime degiyor olabilirmiki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?