2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Olabilir canim bizde suni sanci uyguladigmz hastalardan deisik sonuclr aliyrz.suni sanci kasilmayi uyarir.kasilman olmazsa agrinda olmaz zaten.demekki rahimin henuz doguma pek hazir deilmis.zatende 3 cm acilmis.normalde 3 5 saatte 7 8 cm e kadar aciklik oluyor

Canım stres yapma takma biseyi kafana. Sonuçta silik çıkmış çünkü hamilelik kandan sonra idrara geçmiş bu hamile olduğunu göstermiş. Kan değeri ise bebeğin ne kadarlık olduğunu göstermiş. Sonuçta hamilesin ama geç döllenme olduğu için değerin 63 olması normal. Yani bugun tahlili yenilesen eminim iki katına çıkmış olacak. Ki normal yumurtmalama oluşan bebeğe nasil ki 4 haftalık deniliyorsa senin geç döllenme olduğu için 2 haftalık minnak.. bunu da sakin dert etme stres yapma bebeğini inşallah sağlıcakla kucağına alırsın... :* darısı bizim başımıza inşallah....

Bende aldimda bu hafta yumurtlama haftam diye baslayamadim.ama tohumu yaziyordu nette onu aldim.onuda ezmek cok zor ya tas gibi.acaba toptan aktarda ogutsek oluyor mu yengen nasil kullanmis

Arkadaslar kan testini hamilelik için bedava yapan yer neresi. Sağlık ocağı ya da hastane yapmıyor mu. Bir de hamile kalanlar ekstra bişi yapıyor mu.

Kızlar kan testini bedava yapan yer varmı sağlık ocağı felan... Bi de hamile kalanlar ekstra bişi yapıyor mu

Arkadaslar kan testini hamilelik için bedava yapan yer neresi. Sağlık ocağı ya da hastane yapmıyor mu. Bir de hamile kalanlar ekstra bişi yapıyor mu.
Devlette acile gidersen bulantim var diye yapiyolar canim.ama direk test yaptrcam dersen kadin doguma git diyolar aklinda bulunsun.45 dk yada cikiyor sonuc.saglik ocagindada yapiyolar ertesi gun cikiyor sonuc.ikiside ucretsiz

Bende bende eee varım24 ekim bat... benimde 3 dusugum var.3 yıl aradan sonra bu ay hamilelik düşünmeye başladım.klomen verdi Dr hemen kalmam için.rahim ağzı yetmezligim de var 24 ekim bat

Hamilelikte şeffaf akıntı ve biraz sarı akıntı oluyor.benimde 3 hamilelik tecrübem oldu.akıntıyi hissediyorum adet oldum diye wc ye gidiyordum ama akintiydi.inşallah hamilesinizdir

gecen ay gıtmıstım aynı bu sekılde agrımıstı ıltıgap dedı dr.hatta hamileliktir die gittim

Hadi ya geçmiş olsn

Hamilelikte şeffaf akıntı ve biraz sarı akıntı oluyor.benimde 3 hamilelik tecrübem oldu.akıntıyi hissediyorum adet oldum diye wc ye gidiyordum ama akintiydi.inşallah hamilesinizdir

İnşallah bnm böyle akıntım ağrım vs olmaz adet olacağım gün belim ağrır sadece.geldiğini hissetmiyorum ama peçeteye geliyor

benim
Hadi ya geçmiş olsn

İnşallah bnm böyle akıntım ağrım vs olmaz adet olacağım gün belim ağrır sadece.geldiğini hissetmiyorum ama peçeteye geliyor
benim akıntım var suan seffaf ki olmazdı adete yakın kuru olurdu kasıklarım suan bıle agrıo sag ve sol yumurtalıgım ayakta gezınım ıs yapım evde uzanıyrum bel agrısı var bas agrımda dahıl kı bas agrısı sık degıl ıste bende usuttıgumu dusunuyrum 3 sonra bat.göreceğiz dua esın bebıs olsun ıltıhap olmasın

Aminn cnm inşllah rabbim yüzümüzü güldürsün..bnmdr hergün saat 16larda şiddetli baş ağrım oluyor. adetimin 13.günü başlamış kasık ağrısı akıntı daha önce başlamış

Erken gebelik testi yapsam çıkarmı adete daha 10gün fln var

Kızlar batıma daha 12 gün var ve sanki heran adet olacakmış gibi hissediyorum ve de belim de ağrı var anlamadım nedenini. Bu ay da sadece 1 kere korunmasız ilişkimiz oldu oda daha dündü. Yani imkanı yok belirti olamaz. Ama insan yine de umutlanıyo. ah ah bu ay rahatım diyordum . İstesem de kafama takamam diyordum. Ah bu eşimi ne yapim ben yaa.

Benim ilişkinin üstünden de 4 gecti bende öle hissediyorum Can'ımama senin daha yumurtlama gününddür o yüzdendir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…