2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim zaten adete 14 gun kala yumurtluyoruz.4 gunluk gebeligin cikma ihtimali yok malesef.

Bende aldimda bu hafta yumurtlama haftam diye baslayamadim.ama tohumu yaziyordu nette onu aldim.onuda ezmek cok zor ya tas gibi.acaba toptan aktarda ogutsek oluyor mu yengen nasil kullanmis
Ezmene gerek yok ki eltim top top koyuyordu kaynatıp suzuyor du öyle içiyordu ezmene gerek yok yani canım inşallah faydasını sende görürsün

bu senenin sonuna kadar hamile kalmak istiyorum ben de kızlar. beni de ekleyin bat 15 Ekim. zaten bu yılın sonuna kadar oldu oldu.. ondan sonra doktor ve tedavi yolu gözüktü bana. kendiliğinden olmasını bekleyip hayalkırıklığına uğramaktan çok yoruldum artık..

Bu gece gogus hassasiyetimde basladi. Ama adete yakin basladi adet belirtisi diye dusunuyorum. Ve kasiklarim da cok agridi ayni anda. Sanirim tam gunumde yada sabah adet olacagim

C

insan hanimi diyor ister istemez...ben daha cuma gitcemdeeee Dr iliskiii günü vercekteeeeee...25 iii gelirmiki acebaaa..günlerde gecmiyor

insan hanimi diyor ister istemez...ben daha cuma gitcemdeeee Dr iliskiii günü vercekteeeeee...25 iii gelirmiki acebaaa..günlerde gecmiyor

Geçermi ? Geçmiyor ... bi türlü adet zamanım gelmedi...başka şeylerle meşgl olmak lazm... buarada bana bi abla 14.günden önce ilişkiye gir demişti bnde öyle yaptm bu ay birde öyle deneyelim dedim zaman geçmiyor

Aynen aynen aşırı gaz var çok skstrio
Tvltte de ck ckyrm uykum var ama sürekli parça pincik uyuyrm gaz yüzünden
Değerlerini haber et canm ben de 7ekimde gidicem Dr kanı takip etmicem dedi dirk kese var mı yok mu ona bakicak

benim 1 hafta olacak neredeyse kahverengi lekelenmem devam ediyor kan testi negatif idrar testi negatif adetim 1 gün geçti. geçen hafta yaptırmıştım kan testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…