Canim zaten adete 14 gun kala yumurtluyoruz.4 gunluk gebeligin cikma ihtimali yok malesef.Aminn cnm inşllah rabbim yüzümüzü güldürsün..bnmdr hergün saat 16larda şiddetli baş ağrım oluyor. adetimin 13.günü başlamış kasık ağrısı akıntı daha önce başlamış
Erken gebelik testi yapsam çıkarmı adete daha 10gün fln var
Ezmene gerek yok ki eltim top top koyuyordu kaynatıp suzuyor du öyle içiyordu ezmene gerek yok yani canım inşallah faydasını sende görürsünBende aldimda bu hafta yumurtlama haftam diye baslayamadim.ama tohumu yaziyordu nette onu aldim.onuda ezmek cok zor ya tas gibi.acaba toptan aktarda ogutsek oluyor mu yengen nasil kullanmis
Canim zaten adete 14 gun kala yumurtluyoruz.4 gunluk gebeligin cikma ihtimali yok malesef.
Bende varim kizlar gerci suan yumurtlama donemindeyim ovulasyon testi kullaniyorum bat:20 eylul ama umudum yok ekimde yumurta takibine basliyorum allahim kucaklarimizi bos birakmasin[/QUOTcanim bnde ovulasyon testi kullaniorum. Ama bi turlu gununu tutturamiomm.. hergunde deniorumm.
Evet çıkmıyor bende yumurtlayalı dört gün oldu ve çıkmadı testte hahahahCanim zaten adete 14 gun kala yumurtluyoruz.4 gunluk gebeligin cikma ihtimali yok malesef.
insan hanimi diyor ister istemez...ben daha cuma gitcemdeeee Dr iliskiii günü vercekteeeeee...25 iii gelirmiki acebaaa..günlerde gecmiyor
Benim okudugum sayfalarda ogutun yaziyorduda.oylede oluyorsa oyle yapayim ozaman saol canimEzmene gerek yok ki eltim top top koyuyordu kaynatıp suzuyor du öyle içiyordu ezmene gerek yok yani canım inşallah faydasını sende görürsün
Ozaman yumurtlama belirtilerindendir belki bunlar canim.daha da gecikebiliyorsa iyi degerlendirBnm adetim düzenisz cnm 32 35 42 fln oluyor en düzenlisi erken yada geç bilmiyorum ne zmn yumurtlama zamanım
Olsun insallah 10 gun sonra cikar pozitif canimEvet çıkmıyor bende yumurtlayalı dört gün oldu ve çıkmadı testte hahahahçıkmasını beklemek salakcaydı biraz
Anladım canim Allah rahmet eylesin gercekten uzucu bi durumİlki normal dogum oldu. Ama ikizlerini dusurdu teyzem bu rahim.kaynaklimidir bilemem
Canım nasıl olsun bekliyorum.Yarın tekrar kan vereceğim işte artıp artmadığını göreceğiz değerin. Onun dışında benim karnım acayip şiş. Ne giyeceğimi şaşırdım.
Hep uykum var bir de tuvaletten çıkmıyorum
Sende durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?