2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

çok üzgünüm dün söylemiştim ya erken gebelik testi yapcam die.sabah 5 de ilk idrarimla yaptim ama sonuç hüsran 2. cizginin ç si yok. adetime 4 gün var. ben umudumu kestim halbuki çok umutluydumeşime nasil supriz yapacagimi bile hayal ediyordum

Canım bizde yaptık test bizdede negatif geç yumurtlama olduysa çıkmayabilir en doğru sonucu kan testi verir birde belki adet gününde yapılan idrar testi.tabiki herşeyin hayırlısı ama ümidini tamemen kaybetme derim ben

canim çok sikildi yaaa eşimden gizli yapmıştım supriz yapacaktim.moralim bozuldu o saatten sonra yatamadim uykum kacti.zatan bu geç döllenme den falanda anlamiyorum

canim çok sikildi yaaa eşimden gizli yapmıştım supriz yapacaktim.moralim bozuldu o saatten sonra yatamadim uykum kacti.zatan bu geç döllenme den falanda anlamiyorum
Bazı kadınlar adet gününde silik çizgiyi görüyor o yüzden sıkma canını herşeyin hayıorlısı.Bizim içinde öyle en doğrusu beklemek benimde eşim test yaptığımı bilmiyor.inşalah sonuçlar güzel olur

hayirli bir şekilde hemen istiyorum amainşallah erken olduğu için görülmemiştir yaa.cift çizgiyi gormek imkansiz gibi geliyor

Canim benimde oyleydi bekle bakalm ben bekliyorum

evet bende duydum bu ay bende kullandım ama yumurtlama dgnünden 2 gün sonra bıraktım ne olur ne olmaz diye :) şimdi bat ı bekliyorum görücez bakalım işe yaramış mı :) adet olursam tekrar kullanmaya başlicam.

evet bende duydum bu ay bende kullandım ama yumurtlama gününden 2 gün sonra bıraktım ne olur ne olmaz diye :) şimdi bat ı bekliyorum görücez bakalım işe yaramış mı :) adet olursam tekrar kullanmaya başlicam.

Bende aldimda bu hafta yumurtlama haftam diye baslayamadim.ama tohumu yaziyordu nette onu aldim.onuda ezmek cok zor ya tas gibi.acaba toptan aktarda ogutsek oluyor mu yengen nasil kullanmis
ben tohumunu kullandım canım ezmedim de.1 bardak kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı tohm koyup 5-10 dk dinlenmeye bırakıp içtim işe yarayıp yaramadığını 9 ekim de öğrenicem inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…