2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

senin adet zamanı nezamandi.ben klomen kullanıyorum bu ay bugün son günüm sabirsizlandim cuma geleyim diye Dr U aradım pazartesiiii dedi...bende 14 15. ci günler diye biliyorum.zaten bi sıvı akıntı oluyor .yapışkanlı gibi o gün yumurta catliyormus ilişki gunuymus diye duydum

Ben dün akşam deli gibi bir ağrıyla kırmızıları gördüm maalesef hiç beklemiyordım o kadar umutlanmıştım ki. Ağrım da felaketti ölüyorum sandım. Karın kasık ağrısı değildi. Sanki mideme iğneyi batırıp yukarı aşağı çiziyorlar gibiydi. kürtajdan sonra ben tekrar hamile kalamıcam galiba ya artık iyice ümidim tükenmeye başlıyor kürtaj sonrası hemen hamile kalırsıb diyorlardı ama yok olmuyor işte

Bn bayramın 1.günü 12 eylülde adet oldum 32.gün 14ekim oluyor ama teldeki periyod takbimim kendi hesapladı 35gün dio o da 18 ekim oluyor. Ama bn hiç bu kadr akıntı ve kasık ağrısı yaşamadım..aşılamadan sonra bile 1 2 gün sonra geçti..

Bir kez hamile kaldıysan yine kalırsın ümidini kaybetme bn hç hamile kalmadım sanki bünye kabul etmiyor gibi hissediyorum ama senin öyle bişy yok olmuş yani zmn sadece

Hanımlar 1 hafta adet gecikmesi ile beta 147 cikti. Sağlıklı gebelikmidir? 2 gün sonra tekrar kan vereceğim ne olur dua edin bana insallah iki katına cikar
Gun gun sonra tekrar et testi cnm . gec dollenmedir buyyk ihtimall. İnsAllah saglicakla kucagina alirsin :)

bende 3 kürtaj oldum.4 aylık Bebeklerimi kaybettim.benim bildiğim 3 ay yasak korunuyorsun.sonrada ben folik asit ictim hemen hamile kalmistim.

valla benim bu konulara hiç aklım ermiyor.iki adet arası genelde benimde 31 32 gündür.ama yumurtlama zamanını fln hiç anlamiyorum.periyod takviminide anlamıyorum ki

bende 3 kürtaj oldum.4 aylık Bebeklerimi kaybettim.benim bildiğim 3 ay yasak korunuyorsun.sonrada ben folik asit ictim hemen hamile kalmistim.
gecmis olsun kotu cok kotu birsey birde. 4 aylikmis Allah sabir versin. Bende 3 dusuk yasadim. 7-9 haftalik birde kimyasal gebelik. Sennin hamileliginin sonlanmasinin sebebi neymis ??

canım sen ne zaman kürtaj oldun ? bende nisan ayında olmuştum hala hamile kalamadım

Geçmiş olsun cnm acısı daha kötüdür eminim sağlıklı olsunda geç olsun ne denir ki allah sabır versin cnm

valla benim bu konulara hiç aklım ermiyor.iki adet arası genelde benimde 31 32 gündür.ama yumurtlama zamanını fln hiç anlamiyorum.periyod takviminide anlamıyorum ki

Bnde yumurtlama zmnını hiç anlamam yumurtam gelişmiyor sanrm ztn o yuzden de anlamayabilirm bu ay geliştimi ki acba olucak mı ki acbaa takvimi lurcala fln çözersın bnde bilmiyordum kendide hesaplıyormuş meğer

Hanımlar 1 hafta adet gecikmesi ile beta 147 cikti. Sağlıklı gebelikmidir? 2 gün sonra tekrar kan vereceğim ne olur dua edin bana insallah iki katına cikar
Cok sevindim canim allah saglikla kucagina nasip etsin insallah. Korkma insallah saglikli bir bebistir tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…