- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
senin adet zamanı nezamandi.ben klomen kullanıyorum bu ay bugün son günüm sabirsizlandim cuma geleyim diye Dr U aradım pazartesiiii dedi...bende 14 15. ci günler diye biliyorum.zaten bi sıvı akıntı oluyor .yapışkanlı gibi o gün yumurta catliyormus ilişki gunuymus diye duydumGeçermi ? Geçmiyor ... bi türlü adet zamanım gelmedi...başka şeylerle meşgl olmak lazm... buarada bana bi abla 14.günden önce ilişkiye gir demişti bnde öyle yaptm bu ay birde öyle deneyelim dedim zaman geçmiyor
gunaydinnnnn canim aminnnnn inşallah herkesin kucagina sağlıklı birer hatta Çifter Çifter bebeeeGunaydinnn gizlaa .gunumuz aydin bebis haberlerimiz bol olsun insAllahhh
Insallah yaramistir canimben tohumunu kullandım canım ezmedim de.1 bardak kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı tohm koyup 5-10 dk dinlenmeye bırakıp içtim işe yarayıp yaramadığını 9 ekim de öğrenicem inşallah :)
senin adet zamanı nezamandi.ben klomen kullanıyorum bu ay bugün son günüm sabirsizlandim cuma geleyim diye Dr U aradım pazartesiiii dedi...bende 14 15. ci günler diye biliyorum.zaten bi sıvı akıntı oluyor .yapışkanlı gibi o gün yumurta catliyormus ilişki gunuymus diye duydum
Ben dün akşam deli gibi bir ağrıyla kırmızıları gördüm maalesefhiç beklemiyordım o kadar umutlanmıştım ki. Ağrım da felaketti ölüyorum sandım. Karın kasık ağrısı değildi. Sanki mideme iğneyi batırıp yukarı aşağı çiziyorlar gibiydi. kürtajdan sonra ben tekrar hamile kalamıcam galiba ya artık iyice ümidim tükenmeye başlıyor kürtaj sonrası hemen hamile kalırsıb diyorlardı ama yok olmuyor işte
Aminnn cnmmm aminnnn Rabbim saglikli hayirli cifter cifter gondersinn insAlllahhh :)gunaydinnnnn canim aminnnnn inşallah herkesin kucagina sağlıklı birer hatta Çifter Çifter bebeee
Gun gun sonra tekrar et testi cnm . gec dollenmedir buyyk ihtimall. İnsAllah saglicakla kucagina alirsin :)Hanımlar 1 hafta adet gecikmesi ile beta 147 cikti. Sağlıklı gebelikmidir? 2 gün sonra tekrar kan vereceğim ne olur dua edin bana insallah iki katına cikar
bende 3 kürtaj oldum.4 aylık Bebeklerimi kaybettim.benim bildiğim 3 ay yasak korunuyorsun.sonrada ben folik asit ictim hemen hamile kalmistim.Ben dün akşam deli gibi bir ağrıyla kırmızıları gördüm maalesefhiç beklemiyordım o kadar umutlanmıştım ki. Ağrım da felaketti ölüyorum sandım. Karın kasık ağrısı değildi. Sanki mideme iğneyi batırıp yukarı aşağı çiziyorlar gibiydi. kürtajdan sonra ben tekrar hamile kalamıcam galiba ya artık iyice ümidim tükenmeye başlıyor kürtaj sonrası hemen hamile kalırsıb diyorlardı ama yok olmuyor işte
üzülme kafanı takma.çok isteyince olmuyor zaten.birdaha ki aya inşallah hamile kalırsın...hiç düşünme ilişkide rahatina bak...düşündükçe olmuyo
valla benim bu konulara hiç aklım ermiyor.iki adet arası genelde benimde 31 32 gündür.ama yumurtlama zamanını fln hiç anlamiyorum.periyod takviminide anlamıyorum kiBn bayramın 1.günü 12 eylülde adet oldum 32.gün 14ekim oluyor ama teldeki periyod takbimim kendi hesapladı 35gün dio o da 18 ekim oluyor. Ama bn hiç bu kadr akıntı ve kasık ağrısı yaşamadım..aşılamadan sonra bile 1 2 gün sonra geçti..
gecmis olsun kotu cok kotu birseybende 3 kürtaj oldum.4 aylık Bebeklerimi kaybettim.benim bildiğim 3 ay yasak korunuyorsun.sonrada ben folik asit ictim hemen hamile kalmistim.
amin canım inşallahInsallah yaramistir canim
canım sen ne zaman kürtaj oldun ? bende nisan ayında olmuştum hala hamile kalamadımBen dün akşam deli gibi bir ağrıyla kırmızıları gördüm maalesefhiç beklemiyordım o kadar umutlanmıştım ki. Ağrım da felaketti ölüyorum sandım. Karın kasık ağrısı değildi. Sanki mideme iğneyi batırıp yukarı aşağı çiziyorlar gibiydi. kürtajdan sonra ben tekrar hamile kalamıcam galiba ya artık iyice ümidim tükenmeye başlıyor kürtaj sonrası hemen hamile kalırsıb diyorlardı ama yok olmuyor işte
bende 3 kürtaj oldum.4 aylık Bebeklerimi kaybettim.benim bildiğim 3 ay yasak korunuyorsun.sonrada ben folik asit ictim hemen hamile kalmistim.
valla benim bu konulara hiç aklım ermiyor.iki adet arası genelde benimde 31 32 gündür.ama yumurtlama zamanını fln hiç anlamiyorum.periyod takviminide anlamıyorum ki
Cok sevindim canim allah saglikla kucagina nasip etsin insallah. Korkma insallah saglikli bir bebistir tabikiHanımlar 1 hafta adet gecikmesi ile beta 147 cikti. Sağlıklı gebelikmidir? 2 gün sonra tekrar kan vereceğim ne olur dua edin bana insallah iki katına cikar
zamaan doktora gideceksin canimBende inofolik i dr soracam gittigimde...kullanmqyi düşünüyorum bende bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?