insallah rabbim gönlüne gore versin. senin ve hepimizinYarin ama bnde pazar gunu yapmistim negatifi gormustum. Ama hala umudumu kaybetmedim
kolomen nedir canim kullanmakta amaç nedir biraz aciklarmisin rica etsem.eger adet olursam artik destekleyici seyler kullanmak istiyorum dasenin adet zamanı nezamandi.ben klomen kullanıyorum bu ay bugün son günüm sabirsizlandim cuma geleyim diye Dr U aradım pazartesiiii dedi...bende 14 15. ci günler diye biliyorum.zaten bi sıvı akıntı oluyor .yapışkanlı gibi o gün yumurta catliyormus ilişki gunuymus diye duydum
Tamam canim insallah buraya da yazarim zatenSaol cnmmsorarsan beni ozellikle etiket yap cnmm :)
O heyecanı bir kez yaşadım ama kısa sürdü ya şimdi hemen tekrar olsun istiyorım ama böyle hüsrana uğrayınca da bi daha hiç olmıcak gibi geliyorBir kez hamile kaldıysan yine kalırsın ümidini kaybetme bn hç hamile kalmadım sanki bünye kabul etmiyor gibi hissediyorum ama senin öyle bişy yok olmuş yani zmn sadece
Geçmiş olsun canım sanada. Bana doktor 2 adet dönemi korun demişti. Ben 1 adet dönemi korundum ama kürtajdan sonra bu 4. Adetim oldubende 3 kürtaj oldum.4 aylık Bebeklerimi kaybettim.benim bildiğim 3 ay yasak korunuyorsun.sonrada ben folik asit ictim hemen hamile kalmistim.
Hasta olmayi bekliyorum ya bugün ya yarin 3.gün gel dedine
zamaan doktora gideceksin canim
Folikasiti de içiyorum zaten canım doktor bana hiç bırakma dedibende 3 kürtaj oldum.4 aylık Bebeklerimi kaybettim.benim bildiğim 3 ay yasak korunuyorsun.sonrada ben folik asit ictim hemen hamile kalmistim.
Haziran sonu kürtaj oldum canım. Doktor 2 adet dönemi korun demişti ben 1 adet dönemi korundum. Şu an 4. Adetimi oldumcanım sen ne zaman kürtaj oldun ? bende nisan ayında olmuştum hala hamile kalamadım
canım hamilelik belirtisinden birisi de adet olacak gibi hissetmen.inşallah seninki hamilelik belirtisidir.ben ilk hamileliğimde ped bile koymuştum olucam artık diye ama meğerse hamileymişimBenimde bugun daha da artti kasik agrilarim. Sanirim adet olacagim. Cunku ayni adet agrisi gibi hem bat yarin zaten
ben 2 adet dönemi korunmuştum ama böyle olacağını bilsem hiç korunmazdım yada daha mı hayırlısı oldu bilmiyorum ki aklımda bir sürü soru işareti var ???? Rabbim inşallah gidenin yerine sağlıklı evlatlar nasip eder hepimizeHaziran sonu kürtaj oldum canım. Doktor 2 adet dönemi korun demişti ben 1 adet dönemi korundum. Şu an 4. Adetimi oldum
inşallah canım Allah kimsenin başına vermesin.Allah daha büyük acılarla sınamasın hiçbirimizi.kaybetmek çok zor.dediğin gibi varlığını hissettikten sonra kalp atışlarını duyduktan sonra çok daha zorSu bebek kaybetme olaylarini okuyunca ya da duyunca çok kötü oluyorum yine...bende 2 bebegimi kaybettim heleki varlığıni benimseyince cok zor oluyor cok umarim bir daha bebis kaybetmem gecen kasimda kaybettim 1 yıl olacak hamile kalamadim daha ...allah herkese sağlıklı sekilde nasip etsin
O heyecanı bir kez yaşadım ama kısa sürdü ya şimdi hemen tekrar olsun istiyorım ama böyle hüsrana uğrayınca da bi daha hiç olmıcak gibi geliyor
Canım ilk önce kahverengi yoğun kıvamdı sonra azaldı ve sarıya döndü
adetliyken mi doktira gidioiyor. bak ben bunu bilmiyordum.canim bide gittiginde sorarmisin benim için. doktor kontrolü olmaksizin inofolic kullanilir miHasta olmayi bekliyorum ya bugün ya yarin 3.gün gel dedi
Geçmiş olsun canım. İnsan o hissi bir kez yaşayınca daha çok istiyor bu seferSu bebek kaybetme olaylarini okuyunca ya da duyunca çok kötü oluyorum yine...bende 2 bebegimi kaybettim heleki varlığıni benimseyince cok zor oluyor cok umarim bir daha bebis kaybetmem gecen kasimda kaybettim 1 yıl olacak hamile kalamadim daha ...allah herkese sağlıklı sekilde nasip etsin
tamam canım çok sağol cevabın içinCanım ilk önce kahverengi yoğun kıvamdı sonra azaldı ve sarıya döndü
Yaa evet bana da bi arkadaşım kürtajdan sonra hiç korunmasaydın hemen hamile kalırdın dedi. Doktor 2 adet dediği halde ben 1 adet korundum ama yok olmuyor işte. Çok üzülüyorum Allah a isyan etmiyorum herşeyin hayırlısı tabiki ama istiyorum işte engel olamıyorum kendimeben 2 adet dönemi korunmuştum ama böyle olacağını bilsem hiç korunmazdım yada daha mı hayırlısı oldu bilmiyorum ki aklımda bir sürü soru işareti var ???? Rabbim inşallah gidenin yerine sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?