2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

adetliyken mi doktira gidioiyor. bak ben bunu bilmiyordum.canim bide gittiginde sorarmisin benim için. doktor kontrolü olmaksizin inofolic kullanilir mi
Cnm her bünyede farkli imis sormadan kullanma 3.gün muayene yapılıyor genelde kist vsr mi tedavi yapiyorsa ona göre ilac veriyor sorarim tabiki

merhabalar ; bat yaklaştıkça heyecan artıyor ve benim adet döngüm uzun olduğundan daha fazla bekliyorum gibi geliyor bana sabırsızım biraz bat 11 ekim
belirtilerimi size de yazayım yorum yazarsanız sevinirim
göğüs sızısı, son 3-4 gündür sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında oturamayacak kadar ağrı vardı bugünde sanki üşütmüşüm gibi belirtiler var kasıklarım komple sızlıyor hatta bacaklarıma ve ayak parmaklarıma vuruyor sızısı popomun tam üst kısmında da ağrı var, sık idrara çıkıyorum ve kabız oldum her tuvalette büyük tuvaletimi yapma ihtiyacıda duyuyorum. ama akıntı yok hiç kup kuruyum... yarın doktora kontrole gideceyim bu arada kan da veririm 6 gün kala çıkar heralde

canım hamilelik belirtisinden birisi de adet olacak gibi hissetmen.inşallah seninki hamilelik belirtisidir.ben ilk hamileliğimde ped bile koymuştum olucam artık diye ama meğerse hamileymişim
Bilmiyorum canim ya diger arkadaslar hep kirmiziyi gordu benimde umudum gitti adet olcam gibi agrilarim artti bugun

S selifor cnm bişi rica etsem listeyi düzenlesen olurmu müsaitsen hani hanileler bi arada olsun gün gün yazsan sırayı takip etmek daha kolay olur bn sürekli ilk dayfaya bakıyorum bugün kimin bat fln die sıralı no yapmasanda olur.

Bn kendimden cok sana inandm bi kez olmuşşsun yine olursun kendini olucak die ikna at beyin de cok önmli
İnan her ay o kadar inanıyorum ki olacağına. Hele bu ay eşim bile ben hissediyorım hamilesin dedi adetim de gecikince tamam dedim kesin hamileyim. Yine hüsran, yine hüsran...

İnan her ay o kadar inanıyorum ki olacağına. Hele bu ay eşim bile ben hissediyorım hamilesin dedi adetim de gecikince tamam dedim kesin hamileyim. Yine hüsran, yine hüsran...
Ins bir daha acaba demezsin cnm seni iyi anlıyorum bekleyince olmuyor onu anladim oluruna birakmak lazim galiba ödev gibi görmemek gerek

kimisi hiç adet görmeden hemen hamile kalmış.bilemiyosun ne yapacağını.doktor diyorsa uyguluyorsun elimizden bişey gelmiyor

hayırlısı olsun kötü düşünme iyi düşün iyi olsun tekrar et kan testini 2 katına çıkarsa süper olur
Evet iyi düşünmeye calisacagim inşallah. Dış gebelik de geçirdim onun korkusu var Rabbim büyük dualarınızı eksik etmeyin. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallahb

Bu ay olmazsa ovulasyon testi kullanmak istiyorum bakalm bide onu deneyeyim
bende kullanmıştım canım geçen ay laboqutik di galiba ismini yanlış yazmış olabilirim fiyatı uygun ama güvenilir test.ovulasyon günümü tam zamanında göstermişti gebelik olmadı tabi o başka

Kizlqr kapida odemeli gebelik testini hangi site satiyor. Ben almak istiyorum ama kapida odemeli guvenilir site bulamadmmm??

Canım bence hiç bekleme her ay zaman kaybı.git varsa bişey bakarsınız tedavisine.

Aynı belirtileri bende yaşıyorum bat 7 ekim... Bakalım hakkımızda hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…