Cnm her bünyede farkli imis sormadan kullanma 3.gün muayene yapılıyor genelde kist vsr mi tedavi yapiyorsa ona göre ilac veriyor sorarim tabikiadetliyken mi doktira gidioiyor. bak ben bunu bilmiyordum.canim bide gittiginde sorarmisin benim için. doktor kontrolü olmaksizin inofolic kullanilir mi
Evet aynen cnm her ay bu ay diyip psikolojikbelirtiler yasiyordum artik oluruna birakip aşılama ne ise tedavi olacam stresle olmuyorGeçmiş olsun canım. İnsan o hissi bir kez yaşayınca daha çok istiyor bu seferallah yardımcımız olsun. Hayırlısıyla hamile kalalım artık bizde
Bilmiyorum canim ya diger arkadaslar hep kirmiziyi gordu benimde umudum gitti adet olcam gibi agrilarim artti buguncanım hamilelik belirtisinden birisi de adet olacak gibi hissetmen.inşallah seninki hamilelik belirtisidir.ben ilk hamileliğimde ped bile koymuştum olucam artık diye ama meğerse hamileymişim
İnan her ay o kadar inanıyorum ki olacağına. Hele bu ay eşim bile ben hissediyorım hamilesin dedi adetim de gecikince tamam dedim kesin hamileyim. Yine hüsran, yine hüsran...Bn kendimden cok sana inandm bi kez olmuşşsun yine olursun kendini olucak die ikna at beyin de cok önmli
İnan her ay o kadar inanıyorum ki olacağına. Hele bu ay eşim bile ben hissediyorım hamilesin dedi adetim de gecikince tamam dedim kesin hamileyim. Yine hüsran, yine hüsran...
Hanımlar 1 hafta adet gecikmesi ile beta 147 cikti. Sağlıklı gebelikmidir? 2 gün sonra tekrar kan vereceğim ne olur dua edin bana insallah iki katına cikar
Ins bir daha acaba demezsin cnm seni iyi anlıyorum bekleyince olmuyor onu anladim oluruna birakmak lazim galiba ödev gibi görmemek gerekİnan her ay o kadar inanıyorum ki olacağına. Hele bu ay eşim bile ben hissediyorım hamilesin dedi adetim de gecikince tamam dedim kesin hamileyim. Yine hüsran, yine hüsran...
İnsallah kardeşim sağol Allah razı olsunCok sevindim canim allah saglikla kucagina nasip etsin insallah. Korkma insallah saglikli bir bebistir tabiki
kimisi hiç adet görmeden hemen hamile kalmış.bilemiyosun ne yapacağını.doktor diyorsa uyguluyorsun elimizden bişey gelmiyorYaa evet bana da bi arkadaşım kürtajdan sonra hiç korunmasaydın hemen hamile kalırdın dedi. Doktor 2 adet dediği halde ben 1 adet korundum ama yok olmuyor işte. Çok üzülüyorum Allah a isyan etmiyorum herşeyin hayırlısı tabiki ama istiyorum işte engel olamıyorum kendime
Evet iyi düşünmeye calisacagim inşallah. Dış gebelik de geçirdim onun korkusu var Rabbim büyük dualarınızı eksik etmeyin. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallahbhayırlısı olsun kötü düşünme iyi düşün iyi olsun tekrar et kan testini 2 katına çıkarsa süper olur
kırmızılar gelse bile ümidi kesmek yok canım çalışmalara devam :) :) bi yarın olsun bakalım kendini ümitsizliğe düşürme hemenBilmiyorum canim ya diger arkadaslar hep kirmiziyi gordu benimde umudum gitti adet olcam gibi agrilarim artti bugun
Amin kardeşim insallah Allah razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınGun gun sonra tekrar et testi cnm . gec dollenmedir buyyk ihtimall. İnsAllah saglicakla kucagina alirsin :)
Bu ay olmazsa ovulasyon testi kullanmak istiyorum bakalm bide onu deneyeyimkırmızılar gelse bile ümidi kesmek yok canım çalışmalara devam :) :) bi yarın olsun bakalım kendini ümitsizliğe düşürme hemen
Bu ay olmazsa ovulasyon testi kullanmak istiyorum bakalm bide onu deneyeyim
bende kullanmıştım canım geçen ay laboqutik di galiba ismini yanlış yazmış olabilirim fiyatı uygun ama güvenilir test.ovulasyon günümü tam zamanında göstermişti gebelik olmadı tabi o başkaBu ay olmazsa ovulasyon testi kullanmak istiyorum bakalm bide onu deneyeyim
Canım bence hiç bekleme her ay zaman kaybı.git varsa bişey bakarsınız tedavisine.bu senenin sonuna kadar hamile kalmak istiyorum ben de kızlar. beni de ekleyin bat 15 Ekim. zaten bu yılın sonuna kadar oldu oldu.. ondan sonra doktor ve tedavi yolu gözüktü bana. kendiliğinden olmasını bekleyip hayalkırıklığına uğramaktan çok yoruldum artık..
Aynı belirtileri bende yaşıyorum bat 7 ekim... Bakalım hakkımızda hayırlı olsunmerhabalar ; bat yaklaştıkça heyecan artıyor ve benim adet döngüm uzun olduğundan daha fazla bekliyorum gibi geliyor bana sabırsızım birazbat 11 ekim
belirtilerimi size de yazayım yorum yazarsanız sevinirim
göğüs sızısı, son 3-4 gündür sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında oturamayacak kadar ağrı vardı bugünde sanki üşütmüşüm gibi belirtiler var kasıklarım komple sızlıyor hatta bacaklarıma ve ayak parmaklarıma vuruyor sızısı popomun tam üst kısmında da ağrı var, sık idrara çıkıyorum ve kabız oldum her tuvalette büyük tuvaletimi yapma ihtiyacıda duyuyorum. ama akıntı yok hiç kup kuruyum... yarın doktora kontrole gideceyim bu arada kan da veririm 6 gün kala çıkar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?