2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bende kullanmıştım canım geçen ay laboqutik di galiba ismini yanlış yazmış olabilirim fiyatı uygun ama güvenilir test.ovulasyon günümü tam zamanında göstermişti gebelik olmadı tabi o başka
Bende en kisa surede getittircem insallah internetten

kimisi hiç adet görmeden hemen hamile kalmış.bilemiyosun ne yapacağını.doktor diyorsa uyguluyorsun elimizden bişey gelmiyor
Öyle canım mecburen doktorları dinlicez. Hayırlısı artık tatile de çıkamadık bu yaz hamilelikti kürtajdı derken. Çok bunladım valla

slm kızlar nasılsınız baya varmış kürtaj olan bende korkmaya başladım kürtajdan sonra olmayacak mı diye

slm kızlar nasılsınız baya varmış kürtaj olan bende korkmaya başladım kürtajdan sonra olmayacak mı diye

Senin ne kadar oldu canım kürtaj olalı? Geçmiş olsun bu arada. Kötü düşünme, herkeste aynı olmaz
bugün tam 54 gün oldu bana da doktor 3 ay korun dedi bende ilk adete kadar korunur sonra korunmam diye düşünmüştüm ama hala adetim gelmedi 2 ay olacak bir adet olsam bende korunmayacam ama olmuyorum

Pihtilasma sorunu falan mi var canim.neden 4 aylik 3 tane gebeligin ex oldu.

bugün tam 54 gün oldu bana da doktor 3 ay korun dedi bende ilk adete kadar korunur sonra korunmam diye düşünmüştüm ama hala adetim gelmedi 2 ay olacak bir adet olsam bende korunmayacam ama olmuyorum
Doktora gitmedin mi canım kürtaj sonrası. En geç 40-45 gün sonra adet olmuş olman lazı diye biliyorum

amin inşallah bu ay bebişlerimiz bizimle olur ama benim bugün üşütme gibi belirtilerden sonra biraz umudum kırıldı
Ama benim kafamı karıştıran usutme bu kadar uzun sürmez ki benim yumurtlama dönemim bittikten üç gün sonra başladı yani geçen hafta cuma günü ve hala da devam ediyor kasik agrilarilar aynı şekilde kalcamin hemen üstü kırılacak gibi oluyor bakalım inşallah hayırlısıyla bebistir inşallah gebeyizdir...

kızlar bişey paylaşmak istyorum bende
evime temizliğe gelen bi abla tavsıye etti...bi teyze varmıs rahımı düşük olanların hamile kalma olasılığı zor oluyormus.birde bel çekme yöntemi neyse
ben dün gittim...benim göbek altıma masaj yaptı farklı bı şekilde daha sonra da yüz üstü yatırıp belime masaj yaptı ve cekti belli mi kütledi bu cok iyi dedi sonra sırt üstü yatırıp belimi ve göbeğimi cok cok sıkı şekilde sardı iki gün bu şekilde eşnle beraber ol ve sakın ağır kaldırma yatmaya calıs bu şekilde 2 gün dayan dedi şimdi benim 2. günüm yarın sabah cıkarıcam bakalım inş iyi gelir.PAYLAŞMAK İSTEDİM...

benim yumurtlama dönemim sakin geçti diğer aylara göre hatta akıntım bile olmadı ama ovuyla takip ettim günlerimi değerlendirdim. en son ilişkimden bir gün sonra başlamış kasık ağrılarım yani 7 gün önce sonrasında da ilişki oldu ama yumurtlama bittiği için onları hesaba katmıyorum. benimde akşamları oturamayacak kadar bel ve kasık ağrım oluyor birde çalışıyorum iş yerinde sürekli sandalye tepesindeyim günü zor geçiriyorum inşallah bebeklerimizin verdiği sıkıntıdır valla başım gözüm üstüne bir hamile kalsam

bu tarz uygulamalar sakıncalı olabiliyor... senin rahmin düşük müydü biliyor muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…