bu tarz uygulamalar sakıncalı olabiliyor... senin rahmin düşük müydü biliyor muydun?
Inanirmisin 1.30 da bende oyle bi teyzeye baktrmaya gidicem kendimi cok duyuyorum onu cunku.en basta dayimin esi 5 yil tup bebekle bile olmadi.gobegini toplatti o ay hamile kaldikızlar bişey paylaşmak istyorum bende
evime temizliğe gelen bi abla tavsıye etti...bi teyze varmıs rahımı düşük olanların hamile kalma olasılığı zor oluyormus.birde bel çekme yöntemi neyse
ben dün gittim...benim göbek altıma masaj yaptı farklı bı şekilde daha sonra da yüz üstü yatırıp belime masaj yaptı ve cekti belli mi kütledi bu cok iyi dedi sonra sırt üstü yatırıp belimi ve göbeğimi cok cok sıkı şekilde sardı iki gün bu şekilde eşnle beraber ol ve sakın ağır kaldırma yatmaya calıs bu şekilde 2 gün dayan dedi şimdi benim 2. günüm yarın sabah cıkarıcam bakalım inş iyi gelir.PAYLAŞMAK İSTEDİM...
Canim benim arkadasiminda kurtajdan sonra adet olamayinca sokturucu kullandi falan bi turlu sokulemedi ne ilaclar kullandim dedi.meger hemen pesine hamile kalmis cuma gunu dogum yapti cokta saglikli masallah...emin olmadan ilaclar kullanma oyuzden bencegeçen hafta pazartesi gittim adet söktürücü verdi kullandım bitti bu hafta da gelmezse pazartesi tekrar gidecem
inşallah yararını görürsün her şey vesile Rabbim ol derse olacakhayır sadece bana o abla acaba rahmın mı dşük demişti...benim gibi cok kişi gidip o teyze böyle uygulama yapmıs hamile kalmıslar
Aynen bende cok duyduğum için gittimInanirmisin 1.30 da bende oyle bi teyzeye baktrmaya gidicem kendimi cok duyuyorum onu cunku.en basta dayimin esi 5 yil tup bebekle bile olmadi.gobegini toplatti o ay hamile kaldi
Tesekkurler tatlimhttps://www.hepsimedikal.com.tr/ bu siteden alabilirsin
Bu bel cektirmemi ??Aynen bende cok duyduğum için gittim
Ama cok zor bu sarılı bezle yatmak eşinle beraber olmak ama katlanıyoruz inş iyi gelir
İstanbul'da mısın?
Hem bel çektirme hemd göbek ve rahimi toparlıyorBu bel cektirmemi ??
Hem bel çektirme hemd göbek ve rahimi toparlıyor
biraz daha sabır kuzum inşallah en yakın zamanda gelir bebişlerimizÖyle canım mecburen doktorları dinlicez. Hayırlısı artıktatile de çıkamadık bu yaz hamilelikti kürtajdı derken. Çok bunladım valla
olabilir canim.uzuldum okuyunca.aslinda hepimiz yapiyoruz bu hatayi.bebis düşünürken hepimizin dikkat etmesi lazimKızlar bişey sorucam...geçen ay bnm felaket midem bulanmıştı herseye midem bulanıyordu kokuları hemen hissediyordum adetimin 34.günü kurbanın 1.günüydü kurbanımızı buzdolabın çekmecesine yerleştirdik ve onu kaldırdım 10kg dan fazlaydı 1saat içinde adetim geldi acba bn hamileydim de düşük mü oldu?
Dşüncelerinizi yazın lütfen
adet döngün kaç gün 34. gün adet olunması gereken bir süre gibi geldi banaKızlar bişey sorucam...geçen ay bnm felaket midem bulanmıştı herseye midem bulanıyordu kokuları hemen hissediyordum adetimin 34.günü kurbanın 1.günüydü kurbanımızı buzdolabın çekmecesine yerleştirdik ve onu kaldırdım 10kg dan fazlaydı 1saat içinde adetim geldi acba bn hamileydim de düşük mü oldu?
Dşüncelerinizi yazın lütfen
biraz sabret cok erknAminn cnm inşllah rabbim yüzümüzü güldürsün..bnmdr hergün saat 16larda şiddetli baş ağrım oluyor. adetimin 13.günü başlamış kasık ağrısı akıntı daha önce başlamış
Erken gebelik testi yapsam çıkarmı adete daha 10gün fln var
biraz daha sabır kuzum inşallah en yakın zamanda gelir bebişlerimizÖyle canım mecburen doktorları dinlicez. Hayırlısı artıktatile de çıkamadık bu yaz hamilelikti kürtajdı derken. Çok bunladım valla
bence önce şu düzensizliği için tedavi görmelisîn bebek için önemliBnm adetim düzenisz cnm 32 35 42 fln oluyor en düzenlisi erken yada geç bilmiyorum ne zmn yumurtlama zamanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?