2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Inanirmisin 1.30 da bende oyle bi teyzeye baktrmaya gidicem kendimi cok duyuyorum onu cunku.en basta dayimin esi 5 yil tup bebekle bile olmadi.gobegini toplatti o ay hamile kaldi

geçen hafta pazartesi gittim adet söktürücü verdi kullandım bitti bu hafta da gelmezse pazartesi tekrar gidecem
Canim benim arkadasiminda kurtajdan sonra adet olamayinca sokturucu kullandi falan bi turlu sokulemedi ne ilaclar kullandim dedi.meger hemen pesine hamile kalmis cuma gunu dogum yapti cokta saglikli masallah...emin olmadan ilaclar kullanma oyuzden bence

Inanirmisin 1.30 da bende oyle bi teyzeye baktrmaya gidicem kendimi cok duyuyorum onu cunku.en basta dayimin esi 5 yil tup bebekle bile olmadi.gobegini toplatti o ay hamile kaldi
Aynen bende cok duyduğum için gittim
Ama cok zor bu sarılı bezle yatmak eşinle beraber olmak ama katlanıyoruz inş iyi gelir
İstanbul'da mısın?

Kızlar bişey sorucam...geçen ay bnm felaket midem bulanmıştı herseye midem bulanıyordu kokuları hemen hissediyordum adetimin 34.günü kurbanın 1.günüydü kurbanımızı buzdolabın çekmecesine yerleştirdik ve onu kaldırdım 10kg dan fazlaydı 1saat içinde adetim geldi acba bn hamileydim de düşük mü oldu?
Dşüncelerinizi yazın lütfen

Hem bel çektirme hemd göbek ve rahimi toparlıyor

Gecen ay bnde yaptırdım onu ama bnm karnıma bişey yapmadı belime 3kez bardak kapadı çömlek kapama diolarmış annemde bel çektirme sonrasında hamile kalmıs o ay adet olmus 2.adeti olmamıs bnde öyle olurum inşallah sen nezmn yaptırdın

olabilir canim.uzuldum okuyunca.aslinda hepimiz yapiyoruz bu hatayi.bebis düşünürken hepimizin dikkat etmesi lazim

adet döngün kaç gün 34. gün adet olunması gereken bir süre gibi geldi bana

biraz sabret cok erkn

merhaba ve adetım tam gununde gelerek bu ayıda pas gecıyoruz bat 1 Kasım :)

ayprensesii Duzenlerim tabi ki canım genelde telefondan bakıyorum böyle ayarlamsi kolay oluyor diye yapmistm ilk firsatta bilgisayardan halletmeye calisicam

Bugün adetim gelicek sanirm olucagm zamnki kasık agrisi var ve ishal bunlar direk adet belirtisi her zaman yaşadığım bu ayda yok sağlık olsun gelse de gecse cok ağrılı olucak kesin sinyalleri verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…