2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım bence hiç bekleme her ay zaman kaybı.git varsa bişey bakarsınız tedavisine.
Hormon testlerim esimin spermiogrami hersey normal ama yok. Rahim filmi de cektircem artik. Dedigin gbi canim yeterince vakit kaybettik. Ancak yogun calisiyoruz mesleklerimiz geregi. Bu yil sonuna kadar olmazsa evet tedavi lazim artik

olabilir canim.uzuldum okuyunca.aslinda hepimiz yapiyoruz bu hatayi.bebis düşünürken hepimizin dikkat etmesi lazim

Aynen bel açıklığım varmış ztn artık dikkat etmeye çalışıyorum uzanmamaya bile çalışıyorum

adet döngün kaç gün 34. gün adet olunması gereken bir süre gibi geldi bana

Döngüm o civarlar ama ağrlık kaldırdım die mi oldu acba dedim

bence önce şu düzensizliği için tedavi görmelisîn bebek için önemli

Düzelmiyor surekli klomen çatlatma iğnesi kullanmam lazm o da kilo yapıyor maalesef

ayprensesii Duzenlerim tabi ki canım genelde telefondan bakıyorum böyle ayarlamsi kolay oluyor diye yapmistm ilk firsatta bilgisayardan halletmeye calisicam

Teşekkür ederim yanlış anlmadın inşallah sıralı olursa hem kimeler geçikmiş beklmede fln daha belli olur die düşündüm kendimce

Kızlar merhaba,
Aklım çok karışık. Ölümüne kararsızlık yaşıyorum. Biz eşimle memeleketlerimizden çook uzakta öğretmenlik yapıyoruz. Şimdi ben bu ay hamile kalsam. Doğum haziranda olacak. Yaz tatilinde doğum iznim yanacak. Dolayısıyla buraya döndüğümüzde raporla izinle uğraşmak zorunda kalacaz. Bu açıdan en mantıklısı kasım aralık gibi bebiş düşünmek.
Ama keşke bu kadarla kalsa. Geçtiğimiz haziranda bi kimyasal yaşadım. Yaz boyu da denedik olmadı. Bu işinde plan yapmaya hiç gelmediğini de biliyorum. Hem bebek istiyoruz artık bi an önce olsa zaten allahın işine karışıkmaz diyoruz. Ama bir yandan da sonrasını düşünmekten alamıyoruz kendimizi. Çok bunaldım düşünmekten. uzun da oldu. Kusura bakmayın

Aynen bende cok duyduğum için gittim
Ama cok zor bu sarılı bezle yatmak eşinle beraber olmak ama katlanıyoruz inş iyi gelir
İstanbul'da mısın?
YOk hayir bursadayim.kadinda aksam eve gelcekmis ya merak ettim bende.ama yengemin sarma falan olmamis sadece masaj.bide tuplerine bakmis sarimsak la.oyle hamile kaldi.3 yil sonra tekrar cocuk istediler 5 6 ay olmadi yine gobegini toplattiyine yine o ay hamile kaldi.gobegi surekli dusuk oldugndan kalamiyormus.iki cocugundada faydasi oldu yani

canım malesef bu tarz plan yapmam zoe nacak tup bebekler zamanı ayarlayabılırsın kı onda bıle tutmayabiliyor sen calısmalarına devam et bence yada 2 ay bekle sonra dene ama ınsallah ıstedıgın zaman hamıle kalırsın

Yok canim ya normal bi gebelikte oyle agirla falan hemen dusmez bebek.hem dusuk yasasan farkederdin kanamasi farkli olurdu.kotu seyler getrme aklina.benim adeti birak yumurtlama gunumden basliyor bulantilarim hamile gibi herseyden tiksiniyrm falan.adet belirtisidr yani

Canım bende çok plan yaptım da olmuyor işte istediğimiz gibi maalesef düşündüğüm gibi olsaydı bu ay doğum yapacaktım inşallah hayırlısı olur hakkında canım

Kızlar bugün kahverengi yoğun bi akıntım oldu sizce normal midir bu. Doktora gidicem birazdan kan vericem

Akisina birak canim inslh ocak gibi hamile kalirsin eylülde bebisin dogar 1 yil baya bakarsin bebisine tabi takdir Allahin

Teşekkür ederim cnm ya rahatladm biraz haklısm

Bursada mı bnde bursadyım nerdeydi o kadın?acba olmazsa ona giderm

Ay canım bende öğretmenim ve bizde ailelerden çok uzakta yaşıyoruz sonuçta ne zaman hamile kalacağımızı bilmiyoruz bende öyle hesap yapıyordum ama nasip planımdan önce oldu sürpriz oldu bana da sonuçta bizim planımız varsa Allah'ın da bir planı var. Olsun da iznim yansın olmayıp üzülmektense

ayprensesii yok canım yanlis anlamadım dogrusu böyle duzeltme yapması kolayima gelmisti soylemen iyi bile oldu

ayprensesii yok canım yanlis anlamadım dogrusu böyle duzeltme yapması kolayima gelmisti soylemen iyi bile oldu

Numaralandırma o zmn zor olur ve karışır batlara göre sırla bnce..ileride batıngelmedn hamile oldugunu öğrenince kalsın bize umut olsn erken öğrenmiş deriz :)

O zaman sen de mayıs gibi felan doğum yapacaksın. Ancak bir ay izin kullanmış olursun. Üç aylıkken okullar açılır.
Bizim burda rapor olayları da sıkıntılı. Napcaz bilmiyorum

Numaralandırma o zmn zor olur ve karışır batlara göre sırla bnce..ileride batıngelmedn hamile oldugunu öğrenince kalsın bize umut olsn erken öğrenmiş deriz :)
aynen öyle yapicam canım batlara göre siralicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…