2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hamile annişler size bi sorum var.Dün den önce akımtım vardı ama oda böyle biraz kötü bi benzetme olacak ama patates püresi gibiydi. İki gündür de hiç akıntım yok adetime de 6 gün var ve iki gündür de hiç akıntım yok. Sizin akıntınız oldu mu regle yakın erken gebelik testi yapıcam ama üç gün sonra cevap verin lütfennnn

BEN DÜN YAPTIRDIM B
ANA OLUR AMA BÜYÜK HTİMALLE DEDİ
AMA OLMADI 2. DEİL 3, HASTALANIRSAN GEL BARDAK ÇEKİCEM OZAMA N KESİN DEDİ

BEZE SAEMASININ NEDENİ GÖBEĞİ YUKARDA TUTMAKMIS SARSIMSAK FİTİL GİBİ YAPMIŞ DİMİ?

Merhaba ben yeni katıldım.Bende bu aylarda düşünorum.Ama sizden bi konuda yardınımızı rica edeceğim.Ben 2 eylülde aet gördüm 7sinde bittim .ekimde 2 vsinde olmadım.suan bugün ile birlikte 4 gün oldu gecikeli ama evde test yaptım çıkmadı hamilemiyim değilmiyim yoksa daha erken mi sonuç almak için bilemdim. Bana fikir veririmisiniz :)

KAN TESTİ YATIRSANA CNM ORDA NET CIKAR

Bugün adetim gelicek sanirm olucagm zamnki kasık agrisi var ve ishal bunlar direk adet belirtisi her zaman yaşadığım bu ayda yok sağlık olsun gelse de gecse cok ağrılı olucak kesin sinyalleri verdi
Canım şaka gibi bende aynıyım ya çok afedersiniz gazdan ölecem bide ishal olacak gibiyim.Acayip sinirliyim bildiğin adet belirtileri işyerinde birini kesicem yani anlıycağın nasıl bir stres anlatamam.Off ya yine geliyo kırmızı kartttt

İdrar testi için 7 ila 10 gün geçmesi gerk doğru sonuc için beklemk istemiyorsan kan testi yaptır

O zaman sen de mayıs gibi felan doğum yapacaksın. Ancak bir ay izin kullanmış olursun. Üç aylıkken okullar açılır.
Bizim burda rapor olayları da sıkıntılı. Napcaz bilmiyorum
Aynen canım bir ay kullancam ve iki saat boyunca okula gitmek için uğraşıp iki saat eve gelmek için uğraşıyorum genede şükürler olsun diyorum olsun. Ayrıca branşımdan açık olduğu için de izin rapor da sıkıntı ama el mecbur verecekler hamileyiz da Kalkıp üç çocuk demeyi biliyorlar ama versinler izinleri raporları bakalım

Ya herkez bana olsaydın çıkardı diyorlar.kimisi ben gunumde yaptım çıkyı kimisi ben adet gunumden önce yaptım çıkyı dedi kafam çok karıştı.Ya kan testi yaptırcam ama sizlerede bi daışayım dedım .Yani kasık ağrılarım var.

Canım ben adetimden beş gün önce yaptım çıkmıştı hemen genelde çıkıyor ama geç döllenme olmuş olabilir aklında kalacağına kan testi yaptır istersen

vucudu her ay benimle resmen oyun oynadı hep hamilelik belrtisi dedim test yaptım cıkmadı
hüsran oldu o yüzden cok takma kan tahlili yaptır inş hamilesindir

inş. ya çok istiyorum.öle yapıyım madem çok sağolun .Eger oyleysem hemen yazıcam size :)

İyi günler arkadaslar.kafam bi konuda çok karıştı o yüzden sizlere sormak istedim.acıkcası burası yerimi degilmi bilmiyorum ama soruma gelecek olursak ewde gebelik testim kalmadıgı için ovulasyon testini bi yapayım dedim.çünkü daha öncelerden ovu testiyle gebe oldugunu ögrenenleri duymustum.o yüzden yaptım ve t çizgisi çok koyu çıktı.bu konuda bilgisi olan lütfen bişey yazabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…