- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 33
Hadi ya kadin gelmis yarimsaate gitcem.bakalim memnun kalirim insBnde inegölde yaptırdım özelden yazayım cnm bi dk
Gecen ay bnde yaptırdım onu ama bnm karnıma bişey yapmadı belime 3kez bardak kapadı çömlek kapama diolarmış annemde bel çektirme sonrasında hamile kalmıs o ay adet olmus 2.adeti olmamıs bnde öyle olurum inşallah sen nezmn yaptırdın
BEN DÜN YAPTIRDIM B
ANA OLUR AMA BÜYÜK HTİMALLE DEDİ
AMA OLMADI 2. DEİL 3, HASTALANIRSAN GEL BARDAK ÇEKİCEM OZAMA N KESİN DEDİ
YOk hayir bursadayim.kadinda aksam eve gelcekmis ya merak ettim bende.ama yengemin sarma falan olmamis sadece masaj.bide tuplerine bakmis sarimsak la.oyle hamile kaldi.3 yil sonra tekrar cocuk istediler 5 6 ay olmadi yine gobegini toplattiyine yine o ay hamile kaldi.gobegi surekli dusuk oldugndan kalamiyormus.iki cocugundada faydasi oldu yani
İSTANBULBnmkinden yapıcaklar yani sen nerde oturuyosun
Aynen canim fitil gibi.BEZE SAEMASININ NEDENİ GÖBEĞİ YUKARDA TUTMAKMIS SARSIMSAK FİTİL GİBİ YAPMIŞ DİMİ?
Aynen canim fitil gibi.
Merhaba ben yeni katıldım.Bende bu aylarda düşünorum.Ama sizden bi konuda yardınımızı rica edeceğim.Ben 2 eylülde aet gördüm 7sinde bittim .ekimde 2 vsinde olmadım.suan bugün ile birlikte 4 gün oldu gecikeli ama evde test yaptım çıkmadı hamilemiyim değilmiyim yoksa daha erken mi sonuç almak için bilemdim. Bana fikir veririmisiniz :)
Canım şaka gibi bende aynıyım ya çok afedersiniz gazdan ölecem bide ishal olacak gibiyim.Acayip sinirliyim bildiğin adet belirtileri işyerinde birini kesicem yani anlıycağın nasıl bir stres anlatamam.Off ya yine geliyo kırmızı karttttBugün adetim gelicek sanirm olucagm zamnki kasık agrisi var ve ishal bunlar direk adet belirtisi her zaman yaşadığım bu ayda yok sağlık olsun gelse de gecse cok ağrılı olucak kesin sinyalleri verdi
Merhaba ben yeni katıldım.Bende bu aylarda düşünorum.Ama sizden bi konuda yardınımızı rica edeceğim.Ben 2 eylülde aet gördüm 7sinde bittim .ekimde 2 vsinde olmadım.suan bugün ile birlikte 4 gün oldu gecikeli ama evde test yaptım çıkmadı hamilemiyim değilmiyim yoksa daha erken mi sonuç almak için bilemdim. Bana fikir veririmisiniz :)
Aynen canım bir ay kullancam ve iki saat boyunca okula gitmek için uğraşıp iki saat eve gelmek için uğraşıyorum genede şükürler olsun diyorum olsun. Ayrıca branşımdan açık olduğu için de izin rapor da sıkıntı ama el mecbur verecekler hamileyiz da Kalkıp üç çocuk demeyi biliyorlar ama versinler izinleri raporları bakalımO zaman sen de mayıs gibi felan doğum yapacaksın. Ancak bir ay izin kullanmış olursun. Üç aylıkken okullar açılır.
Bizim burda rapor olayları da sıkıntılı. Napcaz bilmiyorum
Canım ben adetimden beş gün önce yaptım çıkmıştı hemen genelde çıkıyor ama geç döllenme olmuş olabilir aklında kalacağına kan testi yaptır istersenYa herkez bana olsaydın çıkardı diyorlar.kimisi ben gunumde yaptım çıkyı kimisi ben adet gunumden önce yaptım çıkyı dedi kafam çok karıştı.Ya kan testi yaptırcam ama sizlerede bi daışayım dedım .Yani kasık ağrılarım var.
Ya herkez bana olsaydın çıkardı diyorlar.kimisi ben gunumde yaptım çıkyı kimisi ben adet gunumden önce yaptım çıkyı dedi kafam çok karıştı.Ya kan testi yaptırcam ama sizlerede bi daışayım dedım .Yani kasık ağrılarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?