2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canim ovi testi gebelik testi yerine gecebiliyo.ben hamileligimi oyle fark etmistim.ama 6 haftalik düştü bebisim.. uani buyuk ihtimal hamiledin tebrik edetim canim

gebelik olabilir canım test yapsana

Ya test sonucu 3 saat sonra çıkarmış. Sonuca göre yorum yapabilirim dedi. Ultrasanda birşey göremedi
görünmezki daha tatlım çünkü çok küçük bekle bakalım sonucunu ona göre bize de haber ver olur mu ? ama merak etme herşey yolundadır Allah'ın izniyle

Kızlar bata 16 gün varken beta hcg 0.377 çıktı yükselme ihtimali nedir

Kızlar ben eylül ayında clearblau dijital ovulasyon testini kullandım verimli günüde yakaladım ama hamile kalamadım ben şansımı denemek istedim ama bende tutmadı
Canım bende bu ay clearblue kullandım günlerimi degerlendirdim bata altı gün var ama ilk başlarda ümidim vardı şimdi biraz yok oldu

Kasiklarim cok ağrıyor ya gelmiyorda adet off gecen ay ki leke olarak 14 gun gecti ondan onceki 2-3 ay ki cok agrili geçti bu da öyle ağrılı olucak sanirm olsamda 3.gunu gitsem hormon testi versem insaAllah haftasonuna denk gelmez 3.gunu gidince bunlari soylicem tabi lafi agzima tikmazlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…