- 2 Mart 2011
- 649
- 947
- 103
hadi hayırlı haberler ver bize inşallahKızlar bugün kahverengi yoğun bi akıntım oldu sizce normal midir bu. Doktora gidicem birazdan kan vericem
aynen canım git bi muayene olBen hala olmadim kizlar bi doktora gorunsem iyi olacak galiba
canim ovi testi gebelik testi yerine gecebiliyo.ben hamileligimi oyle fark etmistim.ama 6 haftalik düştü bebisim.. uani buyuk ihtimal hamiledin tebrik edetim canimİyi günler arkadaslar.kafam bi konuda çok karıştı o yüzden sizlere sormak istedim.acıkcası burası yerimi degilmi bilmiyorum ama soruma gelecek olursak ewde gebelik testim kalmadıgı için ovulasyon testini bi yapayım dedim.çünkü daha öncelerden ovu testiyle gebe oldugunu ögrenenleri duymustum.o yüzden yaptım ve t çizgisi çok koyu çıktı.bu konuda bilgisi olan lütfen bişey yazabilirmi
beni de ekler misin canım bat 9 ekimaynen öyle yapicam canım batlara göre siralicam
canim bencede git doktora kac gun gecti seninBen hala olmadim kizlar bi doktora gorunsem iyi olacak galiba
gebelik olabilir canım test yapsanaİyi günler arkadaslar.kafam bi konuda çok karıştı o yüzden sizlere sormak istedim.acıkcası burası yerimi degilmi bilmiyorum ama soruma gelecek olursak ewde gebelik testim kalmadıgı için ovulasyon testini bi yapayım dedim.çünkü daha öncelerden ovu testiyle gebe oldugunu ögrenenleri duymustum.o yüzden yaptım ve t çizgisi çok koyu çıktı.bu konuda bilgisi olan lütfen bişey yazabilirmi
Ya test sonucu 3 saat sonra çıkarmış. Sonuca göre yorum yapabilirim dedi. Ultrasanda birşey göremediaynen canım git bi muayene ol
Hayırlı olsun canım belirtilerin neydi anlatırmısınBir hamilelikte benden gelsin OZaman darısı isteyen herkesin başına inşallah :)
görünmezki daha tatlım çünkü çok küçük bekle bakalım sonucunu ona göre bize de haber ver olur mu ? ama merak etme herşey yolundadır Allah'ın izniyleYa test sonucu 3 saat sonra çıkarmış. Sonuca göre yorum yapabilirim dedi. Ultrasanda birşey göremedi
Kızlar ben eylül ayında clearblau dijital ovulasyon testini kullandım verimli günüde yakaladım ama hamile kalamadım ben şansımı denemek istedim ama bende tutmadıAynen canim biraz fazlaymis fiyati
Canım bende bu ay clearblue kullandım günlerimi degerlendirdim bata altı gün var ama ilk başlarda ümidim vardı şimdi biraz yok olduKızlar ben eylül ayında clearblau dijital ovulasyon testini kullandım verimli günüde yakaladım ama hamile kalamadım ben şansımı denemek istedim ama bende tutmadı
Yükselmez Can'ım bata on altı gün varken çıkmaz ki sen daha yeni yumurtlayacaksın veya Yen'i yumurtlamıssındır yani imkansız bişeyKızlar bata 16 gün varken beta hcg 0.377 çıktı yükselme ihtimali nedir
canım bat a daha çok varmış bu konuda tahmin yapabilmemiz için 2-3 gün sonra testi tekrar yaptırmalısınKızlar bata 16 gün varken beta hcg 0.377 çıktı yükselme ihtimali nedir
Inşallah hamilesindir canım ben ovulasyon testine biraz fazla güvendim galiba Hayırlı haberlerini alırız inşallahCanım bende bu ay clearblue kullandım günlerimi degerlendirdim bata altı gün var ama ilk başlarda ümidim vardı şimdi biraz yok oldu
Tamam canım inşallah sağolgörünmezki daha tatlım çünkü çok küçük bekle bakalım sonucunu ona göre bize de haber ver olur mu ? ama merak etme herşey yolundadır Allah'ın izniyle
evet canim t daha koyuydugelmucizegel , A angelina 34 inş dediginiz gibi olır.rabbim isteyen herkese versin.dualarım hep bu şekilde.pekş A angelina 34 senindemi t daha koyuydu.netten araştırdım ama hangisi daha koyu cıkarsa hamilelik var demek anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?