2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım ama ben korundum arkadaşın korunmuş muydu bide bende kist var bir kutu ilaç bitti bile

merhaba kizlar 2 gun once test yapmistim negatifti.bugun yaptim pozitif. ama cok silikti.doktora kostum hemen bthcgm birax dusuk cikti.33 mus.insallah katlanarak yukselir.1 bebegimi kaybettim.insallah minisim tutunur bana dua edin kizlar ne olur

merhaba kizlar 2 gun once test yapmistim negatifti.bugun yaptim pozitif. ama cok silikti.doktora kostum hemen bthcgm birax dusuk cikti.33 mus.insallah katlanarak yukselir.1 bebegimi kaybettim.insallah minisim tutunur bana dua edin kizlar ne olur
İnşallah tutunur canım hayırlı olsun adetin gecikmişmiydi

Dedigim gibi bugun de agrilarim var kasiklarimda. Az once tuvalete gittim camasirima bulasan kesin birsey yok daha ama peceteye yapiskan akinti ile karisik pembe kan geldi

ayyyy canım çok sevindim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah :))))

ONU BANA ANNANEM DE DEMİŞTİ BENİM SAĞ TÜP TIKALI AMA CESARET EDİP YAPAMADIM AMA
BİŞEYLER YAPIYOSDUN SANIRIM TEK SARIMSAK DEĞİL ZETİNYAĞINDA BEKLETME FELAN DEMİŞTİ YANLIS HATIRLAMIYORSAM
Bilmiyrm ki canim ya benim gidecegim kadinda tasinmis bendeki sans

bende ilk hamileliğimde öyle olmuştum umut vermek istemiyorum ama inşallah vardır bebiş diyelim
Yok canim umutlanmiyorum biliyorum kendimi. Boyle geldiyse gelir devami neyse iyi oldu adetim gecikseydi daha da umutlanirdim bi gun onceden gelmis oldu

İnşallah sağlıcakla kucağına al canım belirtin varmı dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…