canım ama ben korundum arkadaşın korunmuş muydu bide bende kist var bir kutu ilaç bitti bileCanim benim arkadasiminda kurtajdan sonra adet olamayinca sokturucu kullandi falan bi turlu sokulemedi ne ilaclar kullandim dedi.meger hemen pesine hamile kalmis cuma gunu dogum yapti cokta saglikli masallah...emin olmadan ilaclar kullanma oyuzden bence
İnşallah tutunur canım hayırlı olsunmerhaba kizlar 2 gun once test yapmistim negatifti.bugun yaptim pozitif.ama cok silikti.doktora kostum hemen bthcgm birax dusuk cikti.33 mus.insallah katlanarak yukselir.1 bebegimi kaybettim.insallah minisim tutunur bana dua edin kizlar ne olur
canim benimde kese gorunmedi.degerim cok dusuk bthcg 33 cikti.insallah yukselir..seninki kac cikti.Tamam canım inşallah sağol
bugün du adetim.mide bulantim ve tiksinme vardi kac gundur bi bakayim dedim.cok sukur cikti.insallah yukselir degerİnşallah tutunur canım hayırlı olsunadetin gecikmişmiydi
hamilemisin yoksa canimKizlarr verecegim habere hazir misiniz ?
Malesefhamilemisin yoksa canim
uzulme canim.zaten bi bebisin var.inşallah 2.de en kisa zamanda hayirlisiyla olurMalesefyarina kadar gorurum kirmiziyi
ayyyy canım çok sevindim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah :))))merhaba kizlar 2 gun once test yapmistim negatifti.bugun yaptim pozitif.ama cok silikti.doktora kostum hemen bthcgm birax dusuk cikti.33 mus.insallah katlanarak yukselir.1 bebegimi kaybettim.insallah minisim tutunur bana dua edin kizlar ne olur
sen varya hamile çıkacaksın heee görürsünDedigim gibi bugun de agrilarim var kasiklarimda. Az once tuvalete gittim camasirima bulasan kesin birsey yok daha ama peceteye yapiskan akinti ile karisik pembe kan geldi
Bilmiyrm ki canim ya benim gidecegim kadinda tasinmis bendeki sansONU BANA ANNANEM DE DEMİŞTİ BENİM SAĞ TÜP TIKALI AMA CESARET EDİP YAPAMADIM AMA
BİŞEYLER YAPIYOSDUN SANIRIM TEK SARIMSAK DEĞİL ZETİNYAĞINDA BEKLETME FELAN DEMİŞTİ YANLIS HATIRLAMIYORSAM
Yok canim sanmiyorum pedimi yerlestirdim bile aksama kalmadan gelir zaten kirmizilarsen varya hamile çıkacaksın heee görürsün
İlkinde beklemedim ya canim simdi korku geliyo neden bu sefer olmuyo ki diyeuzulme canim.zaten bi bebisin var.inşallah 2.de en kisa zamanda hayirlisiyla olur
bende ilk hamileliğimde öyle olmuştum umut vermek istemiyorum ama inşallah vardır bebiş diyelimYok canim sanmiyorum pedimi yerlestirdim bile aksama kalmadan gelir zaten kirmizilar
Yok canim umutlanmiyorum biliyorum kendimi. Boyle geldiyse gelir devami neyse iyi oldu adetim gecikseydi daha da umutlanirdim bi gun onceden gelmis oldubende ilk hamileliğimde öyle olmuştum umut vermek istemiyorum ama inşallah vardır bebiş diyelim
İnşallah sağlıcakla kucağına al canım belirtin varmı dımerhaba kizlar 2 gun once test yapmistim negatifti.bugun yaptim pozitif.ama cok silikti.doktora kostum hemen bthcgm birax dusuk cikti.33 mus.insallah katlanarak yukselir.1 bebegimi kaybettim.insallah minisim tutunur bana dua edin kizlar ne olur
saol canim insallah..ayyyy canım çok sevindim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?