- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
canim tiksinme ve mide bulantim vardi cok hafif.insallah degerim yükselir.cok dusuk suanİnşallah sağlıcakla kucağına al canım belirtin varmı dı
Canim hormon testi onemli ama bence ihmal etme sen yaptir yine de doktorunu degistirirsin en azindanGittim doktora canlar sinir oldum dedim 1.5aydir sag kasigimda agri var ve gecen ay ki adetim 14 gun leke seklinde oldu diye ultrasondan bakar diye umit etmistm direk hormon testi istedi yarin sabah ac karna gel ver dedi ama doktora sinir oldum sevemedim ya neden iyi doktora denk gelemiyorum bir türlü gitmicem vermicem sıkıldım bunaldim artık Ne varsa var umursamiyicam
yaptırcam onu canım zaten insaAllah kötü birsey cikmaz ya tedrginimCanim hormon testi onemli ama bence ihmal etme sen yaptir yine de doktorunu degistirirsin en azindan
Aynen inşallah bebislerin verdiği sancidirbenim yumurtlama dönemim sakin geçti diğer aylara göre hatta akıntım bile olmadı ama ovuyla takip ettim günlerimi değerlendirdim. en son ilişkimden bir gün sonra başlamış kasık ağrılarım yani 7 gün önce sonrasında da ilişki oldu ama yumurtlama bittiği için onları hesaba katmıyorum. benimde akşamları oturamayacak kadar bel ve kasık ağrım oluyor birde çalışıyorum iş yerinde sürekli sandalye tepesindeyim günü zor geçiriyoruminşallah bebeklerimizin verdiği sıkıntıdır valla başım gözüm üstüne bir hamile kalsam
rica etsem fotografini atar misiniz ilacinYok canim reçetesiz aliniyor bana faydası çok oldu.adetlerim düzene girmeye basladi.ve en önemlisi yumurtluorum :) vitamin gibi bişey bu.
hayırlısı demekten başka çaremiz yok kuzumYok canim umutlanmiyorum biliyorum kendimi. Boyle geldiyse gelir devami neyse iyi oldu adetim gecikseydi daha da umutlanirdim bi gun onceden gelmis oldu
Hayırlı olsun canım benim insallah sağlıcakla kucağına da alırsın... Peki doktorun ne dedi betanin düşük olmasına geç mi döllenmişmerhaba kizlar 2 gun once test yapmistim negatifti.bugun yaptim pozitif.ama cok silikti.doktora kostum hemen bthcgm birax dusuk cikti.33 mus.insallah katlanarak yukselir.1 bebegimi kaybettim.insallah minisim tutunur bana dua edin kizlar ne olur
Aslında bu hormon testi isteyen güzel davrandi ama sonucta devlet hastanesi yoğun bu gittigimde ayni sekilde davranirmi bilemiyorum ve yolu uzak bekarken yakın olan hastaneye gittm bir kere gidip memnun kalmistm diye bu gitmemde asistandi sanrm bakan iyi davrandi asil doktordan ziyade ozelede gittm memnun kalmadm bakalım testi vereym sagol canım mesajn icin bebegi gectm agrili ve duzensiz adete bir çözüm bulmam lazımS selifor Canim eğer doktorundan mutlu değilsen ve sorularına cevap alamıyorsan hiç düşünme derim ben.Kendimi örnek vereyim kendim hastanede çalışıyorum sağlık çalışanıyim sırf personel onemsenmiyor cevap alamıyorum diye Acıbadem e gidiyorum Dr çok önemli canım öpüyorum seni canını böyle şeylere sıkma...
Bir hamilelikte benden gelsin OZaman darısı isteyen herkesin başına inşallah :)
ancak normal bu deger dedi.cunku yumurtam adetimin 14.gunu catlamisti.doktor takibindeydim.ama benim icim rahatlamadi..Hayırlı olsun canım benim insallah sağlıcakla kucağına da alırsın... Peki doktorun ne dedi betanin düşük olmasına geç mi döllenmiş
amin canim.rabbim isteyen herkeze saglikli hayirli evlat versin..A angelina 34 Canim yükselir inşallah moralini yüksek tut,moral önemli hayırlı sağlıklı olsun diye dua et bizde sana dua ederiz cnm
sagol canim..inşallah tutunur minnagim.A angelina 34 Tebrik ederim canım yukselir degerin stres yapma yenidir dikkat et kendine
Hamileler dikkat edin kendinize iyi bakin minnaklariniz sağlıkla gelsinler insaAllah
ancak normal bu deger dedi.cunku yumurtam adetimin 14.gunu catlamisti.doktor takibindeydim.ama benim icim rahatlamadi..
canim guzel tabiki.seninkide benimki gibi daha minnak.Kızlar beta hcg 95,6 çıktı nasıl?
süper canım yeni demek ki daha dikkat et kendineKızlar beta hcg 95,6 çıktı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?