2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim hormon testi onemli ama bence ihmal etme sen yaptir yine de doktorunu degistirirsin en azindan

A angelina 34 Tebrik ederim canım yukselir degerin stres yapma yenidir dikkat et kendine
Hamileler dikkat edin kendinize iyi bakin minnaklariniz sağlıkla gelsinler insaAllah

S selifor Canim eğer doktorundan mutlu değilsen ve sorularına cevap alamıyorsan hiç düşünme derim ben.Kendimi örnek vereyim kendim hastanede çalışıyorum sağlık çalışanıyim sırf personel onemsenmiyor cevap alamıyorum diye Acıbadem e gidiyorum Dr çok önemli canım öpüyorum seni canını böyle şeylere sıkma...

Aynen inşallah bebislerin verdiği sancidir

merhaba kizlar 2 gun once test yapmistim negatifti.bugun yaptim pozitif. ama cok silikti.doktora kostum hemen bthcgm birax dusuk cikti.33 mus.insallah katlanarak yukselir.1 bebegimi kaybettim.insallah minisim tutunur bana dua edin kizlar ne olur
Hayırlı olsun canım benim insallah sağlıcakla kucağına da alırsın... Peki doktorun ne dedi betanin düşük olmasına geç mi döllenmiş

Aslında bu hormon testi isteyen güzel davrandi ama sonucta devlet hastanesi yoğun bu gittigimde ayni sekilde davranirmi bilemiyorum ve yolu uzak bekarken yakın olan hastaneye gittm bir kere gidip memnun kalmistm diye bu gitmemde asistandi sanrm bakan iyi davrandi asil doktordan ziyade ozelede gittm memnun kalmadm bakalım testi vereym sagol canım mesajn icin bebegi gectm agrili ve duzensiz adete bir çözüm bulmam lazım

ancak normal bu deger dedi.cunku yumurtam adetimin 14.gunu catlamisti.doktor takibindeydim.ama benim icim rahatlamadi..

Moralini bozma olumsuzu çağırma bnce hamilesin silik çıkan test illaki vardır hamilelik bn hiç görmedim silik hatta testi gözüme sokacak kdr yakın bakıyorum belki vardır die ama yok hep yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…