Ay ins faydasi olur merak ettim guzel haberi verirsin inskızlar bişey paylaşmak istyorum bende
evime temizliğe gelen bi abla tavsıye etti...bi teyze varmıs rahımı düşük olanların hamile kalma olasılığı zor oluyormus.birde bel çekme yöntemi neyse
ben dün gittim...benim göbek altıma masaj yaptı farklı bı şekilde daha sonra da yüz üstü yatırıp belime masaj yaptı ve cekti belli mi kütledi bu cok iyi dedi sonra sırt üstü yatırıp belimi ve göbeğimi cok cok sıkı şekilde sardı iki gün bu şekilde eşnle beraber ol ve sakın ağır kaldırma yatmaya calıs bu şekilde 2 gün dayan dedi şimdi benim 2. günüm yarın sabah cıkarıcam bakalım inş iyi gelir.PAYLAŞMAK İSTEDİM...
haklisin canım.bi bebisimi 6 haftalikken kaybettim.o zamanki sevincim simdi yerini acabalara birakti...insallah rabbim kimsenin kucagini bos koymazMoralini bozma olumsuzu çağırma bnce hamilesin silik çıkan test illaki vardır hamilelik bn hiç görmedim silik hatta testi gözüme sokacak kdr yakın bakıyorum belki vardır die ama yok hep yok
Bursa da nerde oturuyorsun canım ?Bnde inegölde yaptırdım özelden yazayım cnm bi dk
haklisin canım.bi bebisimi 6 haftalikken kaybettim.o zamanki sevincim simdi yerini acabalara birakti...insallah rabbim kimsenin kucagini bos koymaz
Bursa da nerde oturuyorsun canım ?
Hamisler im tebrik ederim ya sizi şüphesi bile güzel yaaa bu ay çocuğum olursa belirti soranlara gazım coktu diyecem:) bi de aşırı obur oldum diyecem bu nedir ya hiç mi insanın açlığa tahammülü kalmaz
29. C caninfistigi 18 Eylül
rabbim bu guzel ayin hurmetine sana en kisa zamanda bebis versin canim.ben bu ay rabbime cok dua ettim..insallah gerisi gelir bebisimi kucagima alirimAnlıyorum ama bir meleğin var artık öyle düşün yenisi içinde umutla bak bn 3 yıldır bi silik çizgi görmedim ama hala umutluyum..rabbim acısınımyasatmasın her zmn daha kötüsü var die halime şükrediyorum öyle yap
Görüklede cnm
rabbim bu guzel ayin hurmetine sana en kisa zamanda bebis versin canim.ben bu ay rabbime cok dua ettim..insallah gerisi gelir bebisimi kucagima alirim
Hahahahah aynen canim :))Hamisler im tebrik ederim ya sizi şüphesi bile güzel yaaa bu ay çocuğum olursa belirti soranlara gazım coktu diyecem:) bi de aşırı obur oldum diyecem bu nedir ya hiç mi insanın açlığa tahammülü kalmaz
gazım çoktu derken gün boyu mu hep öyle devam ediyorHahahahah aynen canim :))
ben de ilk zamanlar çok düşünüyordum ayaklarımı havaya kaldırıyordum :) ama artık ben de oluruna bıraktım bir buçuk aydır folik ait alıyorum ben de .Kızlar bende folik asit aldım yarın başlıyorum iki gündür eşim canavar gibi saldırıyo çocuk düşünerek ilişki olmuyo şuanda zaten adetim bitti gün aşırı ilişkiye başladık 2. İlişkiydi dün gece ama hiç ayaklarımı kaldırıp beklemiom öyle yapınca görev gibi olmuyo ya en iyisi salmak oluruna bırakmak ve güzel vakitler geçirip mutlu edip mutlu olmak hayırlısı çünkü veren Allah kafaya taktıkça olmuyo sonuçta
Yok ttlim değilim takip etmek için yaptım onuSenin belli deilmi sonuc takvim olnları bn hamile sanıyorum hep yaa
n gibi oluyorum aradagazım çoktu derken gün boyu mu hep öyle devam ediyor
kızlar iki gündür başım çok ağrıyor kendimi eve zor atıyorum eğitimden . ne yapabilirim. bu ay bebiş çalışmaları olduğu için de ağrı kesici almak istemiyorum
Kızlar bende folik asit aldım yarın başlıyorum iki gündür eşim canavar gibi saldırıyo çocuk düşünerek ilişki olmuyo şuanda zaten adetim bitti gün aşırı ilişkiye başladık 2. İlişkiydi dün gece ama hiç ayaklarımı kaldırıp beklemiom öyle yapınca görev gibi olmuyo ya en iyisi salmak oluruna bırakmak ve güzel vakitler geçirip mutlu edip mutlu olmak hayırlısı çünkü veren Allah kafaya taktıkça olmuyo sonuçta
Cok iyi tabiki de hadi gozunaydin:)Kızlar beta hcg 95,6 çıktı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?