2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ay ins faydasi olur merak ettim guzel haberi verirsin ins

Moralini bozma olumsuzu çağırma bnce hamilesin silik çıkan test illaki vardır hamilelik bn hiç görmedim silik hatta testi gözüme sokacak kdr yakın bakıyorum belki vardır die ama yok hep yok
haklisin canım.bi bebisimi 6 haftalikken kaybettim.o zamanki sevincim simdi yerini acabalara birakti...insallah rabbim kimsenin kucagini bos koymaz

Hamisler im tebrik ederim ya sizi şüphesi bile güzel yaaa bu ay çocuğum olursa belirti soranlara gazım coktu diyecem:) bi de aşırı obur oldum diyecem bu nedir ya hiç mi insanın açlığa tahammülü kalmaz

haklisin canım.bi bebisimi 6 haftalikken kaybettim.o zamanki sevincim simdi yerini acabalara birakti...insallah rabbim kimsenin kucagini bos koymaz

Anlıyorum ama bir meleğin var artık öyle düşün yenisi içinde umutla bak bn 3 yıldır bi silik çizgi görmedim ama hala umutluyum..rabbim acısınımyasatmasın her zmn daha kötüsü var die halime şükrediyorum öyle yap

Bursa da nerde oturuyorsun canım ?

Görüklede cnm

Hamisler im tebrik ederim ya sizi şüphesi bile güzel yaaa bu ay çocuğum olursa belirti soranlara gazım coktu diyecem:) bi de aşırı obur oldum diyecem bu nedir ya hiç mi insanın açlığa tahammülü kalmaz

Senin belli deilmi sonuc takvim olnları bn hamile sanıyorum hep yaa

rabbim bu guzel ayin hurmetine sana en kisa zamanda bebis versin canim.ben bu ay rabbime cok dua ettim..insallah gerisi gelir bebisimi kucagima alirim

kızlar iki gündür başım çok ağrıyor kendimi eve zor atıyorum eğitimden . ne yapabilirim. bu ay bebiş çalışmaları olduğu için de ağrı kesici almak istemiyorum

Kızlar bende folik asit aldım yarın başlıyorum iki gündür eşim canavar gibi saldırıyo çocuk düşünerek ilişki olmuyo şuanda zaten adetim bitti gün aşırı ilişkiye başladık 2. İlişkiydi dün gece ama hiç ayaklarımı kaldırıp beklemiom öyle yapınca görev gibi olmuyo ya en iyisi salmak oluruna bırakmak ve güzel vakitler geçirip mutlu edip mutlu olmak hayırlısı çünkü veren Allah kafaya taktıkça olmuyo sonuçta

ben de ilk zamanlar çok düşünüyordum ayaklarımı havaya kaldırıyordum :) ama artık ben de oluruna bıraktım bir buçuk aydır folik ait alıyorum ben de .

Bata 6 gun var ama bugun ayni adet olacakmisim gibi karin agrim var ve sol bacak agrim her zamanki gibi icimde bir umitsizlik oldu bata 6 7 gun kala test yapip hamile olan varmi aranizda

kızlar iki gündür başım çok ağrıyor kendimi eve zor atıyorum eğitimden . ne yapabilirim. bu ay bebiş çalışmaları olduğu için de ağrı kesici almak istemiyorum

Bnmde arada öyle cok agrıyor dinlen yat uyu bnce

Öyle ztn takmamak lazm bnce bacaklarımı kaldıramıyorum ama 2saat kalkmıyorum yatıyorum..geri gelmesin die

Kizlarrr yumurtlama gunune 3 gun kala baslaman sut maydnoz buhari kurü varmis hem iltihaba hem tuplerdeki az miktarda yapisikliklara iyi geliyormus.ben 2 gun once yumurtladim galiba kacirdim yaaa.duyaniniz varmi...kolaylastryomus hamileligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…