- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Bnde 12siBenim 12 ekim canım olsn yine beraber bekliyoruz :))
Kizlarrryumurtlama gunune 3 gun kala baslaman sut maydnoz buhari kurü varmis hem iltihaba hem tuplerdeki az miktarda yapisikliklara iyi geliyormus.ben 2 gun once yumurtladim galiba kacirdim yaaa.duyaniniz varmi...kolaylastryomus hamileligi
tabi canimrica etsem fotografini atar misiniz ilacin
En son adetim 18 agustostu iste canim. duzensiz biraz ama yine de bu kadar olmazdicanim bencede git doktora kac gun gecti senin
Canim yarim kilo sute maydanozu dograyip kaynatiyorsun.yere koyuyorsun.uzerine comeliyorsun.battaniyeylede belden asagini kapatiyorsun.buharin vajinaya temas etmesi gerekiyor.tabi altinda bisey olmiycak.dikkatli olmak lazim yanmamak icin.temizliyormus.iltihabi olanlarin akityormus.hem hamam etkisi gibi sicak yaptigi icin hamileligide kolaylastryomus.buhari azalinca bidaha isitip tekrar yapiyorsun yani 2 kere yapiyorsun bi aksamda...bu sekilde yumurtlama gunune kadar yapmak cok iyiymis.iltihabi olanlar gecene kadar hergun yapabilirlermjs.benim yumurtlama belirtilerim gecti ama bu gece yine de yapmayi dusunuyorum.Maydonoz sut buharı mı nsl bişey içilmez herhalde maydanoz daha çok temizler rahmi hamielik ihtimali kalmaz
Test yap o zamn cnm :)Kiar bir sorum olacak bekledim bekledim daha gelen giden yok. Tekrar tuvalete gittim pecete bu sefer tertemizdi
Yok bata daha 3-4 gün var canım amin sağolcanim guzel tabiki.seninkide benimki gibi daha minnak.rabbim herkezinkini esirgesin..bu mubarek ayda bol bol dia edelim birbirimize.senin gunun gectimi canim
Simdi yapsam cikmaz heralde yaTest yap o zamn cnm :)
Evet canım yeniymiş 2 haftalık diyo testte. Tesekkür ederimsüper canım yeni demek ki daha dikkat et kendine
Ben doktoruma sordum kesinlikle yapmayin dedi bence uzmanindan onaylanmadan boyle seyler onermeyelim kuzum enfeksiyona neden olabiliyormusCanim yarim kilo sute maydanozu dograyip kaynatiyorsun.yere koyuyorsun.uzerine comeliyorsun.battaniyeylede belden asagini kapatiyorsun.buharin vajinaya temas etmesi gerekiyor.tabi altinda bisey olmiycak.dikkatli olmak lazim yanmamak icin.temizliyormus.iltihabi olanlarin akityormus.hem hamam etkisi gibi sicak yaptigi icin hamileligide kolaylastryomus.buhari azalinca bidaha isitip tekrar yapiyorsun yani 2 kere yapiyorsun bi aksamda...bu sekilde yumurtlama gunune kadar yapmak cok iyiymis.iltihabi olanlar gecene kadar hergun yapabilirlermjs.benim yumurtlama belirtilerim gecti ama bu gece yine de yapmayi dusunuyorum.
Hadi ya hayirlisi olsunVe adet geldi önce pembe sekilde devamida gelicek hayırlısı
nşallah cnö faydası olur bana dua eder misiniz ??Ay ins faydasi olur merak ettim guzel haberi verirsin ins
Adetine ne kadar varSimdi yapsam cikmaz heralde ya
Simdi yapsam cikmaz heralde ya
ben duymuştum canım.sogan kurunude uygulayabilirsun.birde brokoli mevsimi geliyo bol bol tuket canimKizlarrryumurtlama gunune 3 gun kala baslaman sut maydnoz buhari kurü varmis hem iltihaba hem tuplerdeki az miktarda yapisikliklara iyi geliyormus.ben 2 gun once yumurtladim galiba kacirdim yaaa.duyaniniz varmi...kolaylastryomus hamileligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?