2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlarrr yumurtlama gunune 3 gun kala baslaman sut maydnoz buhari kurü varmis hem iltihaba hem tuplerdeki az miktarda yapisikliklara iyi geliyormus.ben 2 gun once yumurtladim galiba kacirdim yaaa.duyaniniz varmi...kolaylastryomus hamileligi

Maydonoz sut buharı mı nsl bişey içilmez herhalde maydanoz daha çok temizler rahmi hamielik ihtimali kalmaz

Maydonoz sut buharı mı nsl bişey içilmez herhalde maydanoz daha çok temizler rahmi hamielik ihtimali kalmaz
Canim yarim kilo sute maydanozu dograyip kaynatiyorsun.yere koyuyorsun.uzerine comeliyorsun.battaniyeylede belden asagini kapatiyorsun.buharin vajinaya temas etmesi gerekiyor.tabi altinda bisey olmiycak.dikkatli olmak lazim yanmamak icin.temizliyormus.iltihabi olanlarin akityormus.hem hamam etkisi gibi sicak yaptigi icin hamileligide kolaylastryomus.buhari azalinca bidaha isitip tekrar yapiyorsun yani 2 kere yapiyorsun bi aksamda...bu sekilde yumurtlama gunune kadar yapmak cok iyiymis.iltihabi olanlar gecene kadar hergun yapabilirlermjs.benim yumurtlama belirtilerim gecti ama bu gece yine de yapmayi dusunuyorum.

Kiar bir sorum olacak bekledim bekledim daha gelen giden yok. Tekrar tuvalete gittim pecete bu sefer tertemizdi

Bu pembe leke adet icin degilse sabah test yapsam sonuc dogru cikar mi ki ?

Ben doktoruma sordum kesinlikle yapmayin dedi bence uzmanindan onaylanmadan boyle seyler onermeyelim kuzum enfeksiyona neden olabiliyormus

Kizlarrr yumurtlama gunune 3 gun kala baslaman sut maydnoz buhari kurü varmis hem iltihaba hem tuplerdeki az miktarda yapisikliklara iyi geliyormus.ben 2 gun once yumurtladim galiba kacirdim yaaa.duyaniniz varmi...kolaylastryomus hamileligi
ben duymuştum canım.sogan kurunude uygulayabilirsun.birde brokoli mevsimi geliyo bol bol tuket canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…